Mam owego laptopa, to będzie kolejne podejście na Maka. Sprzęcior:
* i3 2330M
* GT540M / HD Graphics 3000
* 4 GB RAM
* muzyka Realteka
* sieciówki Broadcoma
ofc reszty danych nie pamiętam. jakieś propozycje?
nakurwię bez większej zabawy, czy będę się musiał sporo pomęczyć?pc.qwerty pisze:Z tego co ja wiem to odpalisz tylko HD3000 - przełączanie nie działa. GeForce można ubić w DSDT by nie zżerała prądu. Ale moje informacje niekoniecznie muszą być tutaj aktualne.
Retail Snow albo Lion, wedle wyboru (ja polecam Snow).
Panie administratorze, apeluję o zmianę sposobu pisania i swojego słownictwa, w przeciwnym razie będzie niezły wpier...dziel.Ult1me pisze:nakurwię
To okejnie. Spróbuję wieczorkiem może... A jak ze SpeedStepem? Zarządzaniem energią? Dłużej będzie trzymać na baterii?qwerty pisze:Nakurwisz bezproblemowo, masz Sandy Bridge więc nawet nie trzeba edytować DSDT tylko wystarczy potraktować system SpeedSteperem i masz pełny waniliowy PM.
Co do grafy to zrobiłem rozeznanie i wygląda to tak.
Wygląda na to że są dwie opcje (jeśli nie pomieszałem).
Albo wyłączysz w BIOSie całkowicie integrę i wtedy odpalisz NVidię, albo zostaje ci integra i ubita NV.
Na przełączanie szans na pewno nie ma.
O, wreszcie mówi do mnie z szacunkiem. jak miłoPanie administratorze, apeluję o zmianę sposobu pisania i swojego słownictwa, w przeciwnym razie będzie niezły wpier...dziel.
No przecież napisałem że jest do odpalenia i do tego na Sandy Bridge służy program SpeedSteper. Czy dłużej - nie wiem. Na pewno dłużej niż bezA jak ze SpeedStepem? Zarządzaniem energią? Dłużej będzie trzymać na baterii?
wiesz jak ja Cię lubię? :*funcek pisze:@ultajm
ty sam jesteś fajfus, smrodzie. Z szacunkiem źle, po chamsku też niedobrze. Muszę wymyśleć inny sposób na rozmowę z tobą. Może używając wulgów na forum!?!?!
/me popierapc.qwerty pisze:Ty już się zabieraj za instalowanie od OS X'a i daj Putinowi spokój gejofilu jeden.
Zgrywam dane. Dziś wieczorkiem nakurwię pewniepc.qwerty pisze:Ty już się zabieraj za instalowanie od OS X'a i daj Putinowi spokój gejofilu jeden.
Mam obraz z 10.6.3. Wywali mi błędy na wstępie, czy dociągnie do apdejta?
Pamiętaj że Sandy Bridge działa na waniliowym kernelu dopiero od 10.6.8.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości