Domyśliłem się, że żartujesz na "swój irytujący sposób" (pozdro dla Shreka), ale jakoś nie lubię tych żartówżartuje jak zauważyłeś..., jeśli nie wiesz co to znaczy "" to ci mówię, po prostu obrócenie czegoś w żart...
Data nie może być ani za późna ani za wczesna, a keya nie używamy tylko cracka z Visty, no ale linka ci do cracka nie dam. Data to był gdzieś 2007 chyba lipiec 21 ale nie jestem pewien... A datę przestawiasz w real komputer...siema, czytam to forum od jakiegoś czasu ale dopiero teraz się zarejestrowałem. również testowałem ten milestone, tyle że na microsoft virtual pc 2007 i od razu po pierwszym zalogowaniu system wyrzucił komunikat że okres do aktywacji się skończył. uruchomiłem więc komputer "z ograniczoną funkcjonalnością", spod IE odpaliłem explorera i próbowałem użyć różnych "rozwiązań" tego problemu dla visty ale niestety nic nie zakutkowało i po 4 godzinach walki poddałem się. czy mógłbyś napisać mi na pw dokładnie jak instalowałeś ten system? (czy przestawiałeś datę przed instalką, jakiego użyłeś keya itp).
Będę ogromnie wdzięczny
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości