PS.Tak, tak nie mam już żadnego urządzenia na S60

Akurat jestem obeznany w SE i każda ingerencja w soft telefonu wiąże się z utratą gwarancji, ja na moim SE K550i na gwarancji wytrzymałem 3 miechyShaggy pisze:SE C702 i zastanawia mnie co zrobić by mieć ikonę walkmana w menu ale tak by nie stracić gwarancji![]()
Nie przesadzaj, ja nawet swoją tośkę bez problemu noszę w kieszeni a to wielkie bydle jest.Shaggy pisze: A poza tym żaden z tych symbianowców nie mieścił się do kieszeni a soniaczek i owszem![]()
Fakt faktem, symbianowce lekko mulą (sam jestem posiadaczem N73) ale bez przesady. Co do tuningu to coś tam pewno też da się zrobićShaggy pisze:Ano, nigdy więcej czekania na wykonanie podstawowej operacji, wszystko działa od razu i do tego możliwość tuningu.
Tu już przeginaszShaggy pisze: A poza tym żaden z tych symbianowców nie mieścił się do kieszeni a soniaczek i owszem
Taki powód dla wymiany telefonu na 10x gorszy to nie powód, E51 jest na Symbianie i jest mała, mniejsza od tego całego C702. N73 wymienić na C702 bez Symbiana, spoko. Jeśli Ci muli Symbian, podpinasz sobie komórkę pod kompa - odpalasz Nokia Update Service albo Phoenixa i jazda z updatemShaggy pisze:A poza tym żaden z tych symbianowców nie mieścił się do kieszeni a soniaczek i owszem
Kiedyś, kiedy systemy operacyjne na komórkach były mało znane, to SE górował. Teraz spada, z roku na rok niżej.Shaggy pisze:n73 to był trup ale miał plusy np. odreagowywanie o ścianę czy loty z okna na odległość a minusy hmm trochę za mały na budulec do budowy domu, ale na podmurówkę do ogrodzenia by się nadał. i550w woow super ale ekran ale cienkość/lekkość, ta szybkość działania (jak na symbiana) oraz 3.2mpx Telefon idealny? W swoim czasie to samo można było powiedzieć o n70 ale i550 to marna namiastka Noki e52. A ja nie chcę mieć namiastki podróby z korei w obudowie od zabawki. SE nie ma nic a ma wszystko da się zadzwonić, można muzy posłuchać a i foto znośne, po prostu tandetny tel dla mas ale przynajmniej działa bez przystanków
PS.A co do noszenia w spodniach to zależy jakie kto nosi spodnie...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość