Build log jak na Vogonsie - to w sumie fajna sprawa. Ja sam planuję taki wpis, ale to dopiero za jakiś czas, będzie specjalna okazja

ale o tym się dopiero przekonacie!
C9S pisze: ↑16 maja 2024, 18:13
mobo: fsp elitegroup
Raczej ECS Elitegroup

Odszyfrowałem model: L7S7A2
C9S pisze: ↑16 maja 2024, 18:13mobo: jakiś asus
Przypomina mi bardzo M4N68T-LE V2, miałem kiedyś taką. Prawdopodobnie ten albo pokrewny model.
Na Twoim miejscu Phenoma użyłbym jako podwójny zestaw pod XP/Vistę (albo 7, zależy do którego masz większy sentyment) po wymianie grafiki na coś starszego, a Athlona XP do 98SE/2000. Czasowo jeden i drugi będzie wciąż pasował, a będą to bardzo mocne konfiguracje na dany czas. Jeśli to faktycznie ta płyta lub podobna, ale też z nForce'em 630, to ogarnia nawet 2000 na luzie, wszystkie sterowniki są dostępne. (
viewtopic.php?p=86278#p86278)
Jak możesz to staraj się pisać w jednym poście, później temat rozciągnie się bardzo i znaleźć coś będzie trudniej, funkcja edit działa przez godzinę od napisania postu. Wiem, że dzisiaj ludzie są przyzwyczajeni do discorda i grupek na fejsie, ale w forach wyświetlających tylko kilkanaście postów na stronie jednak warto skleić wszystko w jeden post w miarę możlwości. Oczywiście no offence, to tylko sugestia