PS.GTS250 na riser x16 chodzi dość sprawnie, tylko kompa ani grafiki tyrpnąć nie można bo albo obraz zniknie albo BS wywali

Ee tam, słownik do ręki, idiomy w google i zobaczysz jak szybko się języka nauczysz, szczególnie, że tłumaczenia zawsze są w jakiś sposób przekłamane (niby żartuję, ale to jest naprawdę bardzo dobry sposób). A tak poważnie skoro masz boksa to przysługuje ci też pomoc techniczna producenta, w końcu zapłaciłeś, więc muszą ci zapewnić, aby działało.Twilight pisze:W tym że na steam jest wersja ENG, a jednak w RPG i to jeszcze takim jak jak Fallout gdzie humor jest specyficzny, podobnie jak nazewnictwo J.Pol to podstawa
Wątpie, bo sprzedał mi boxa w dobrej wierze, bo tak jak ja był przekonany że box to box, więc wątpię... I tak gre dla zasady będę mieć na koncie + plus box z kluczem na pułce, bo jak mówiłem mam już polaka z pepx... A bardziej mnie ta teraz rekompesata za utrudnienia czyli metro interesuje, i chyba w nie pierw zagram jak skończę fallouta 3.winuser pisze:Udostępni Ci grę na STEAMie, w którą gra reszta jego klientów, będziesz miał np. czyjeś osiągnięcia w grze. http://antyweb.pl/jak-to-jest-ze-gre-wa ... a-piataka/
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość