Od razu zapytam tutaj - jest możliwość podpięcia telefonu z WP do domeny ? (w androidach wklepuje się dane w polu logowania za pośrednictwem nazwy użytkownika i hasła w postaci nazwadomeny/login, w WP niestety to nie działa).
Na cioci zarabiać? Wstydź się Eryku!puszekkk pisze:Bawiłem się nią dłużej, ciocia posiada. Kupiła z uwalonym softem za 200 zł. Zarobiłem na niej 100 wgrywając WP przez Windows Phone Recovery Tool czy coś takiego. Lumiałka bardzo wygodne w użyciu, nie zacina się, gry w html5 chodzą ładnie. Ekran jest dla mnie za duży, Ale ciocia często jeździ w dłuższe trasy (pracuje w chwilówkach) więc jej taki telefon pasuje. Windows nie tnie się, nawet dla testu dałem go siostrze która zawaliła go grami w ciągu 15 minut. Ma dobry aparat. Polecam 1320 każdemu, który chce mieć duży telefon a nie chce przepłacać.
Tapnięte z L5 II
920 niestety nie ma wymiennej bateriiwinuser pisze:Co do 920 - są jakieś baterie o zwiększonej pojemności, tak, jak do 820 ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości