I co, mówiłem że fake.

No właśnie, sam jestem ciekawy co nie wyjdzie. Najbardziej mnie zastanawia to co mówili o xboksie, bo tam też ma być win10. Strasznie będę się śmiał jak wyjdą takie krzaki, że po updacie konsoli przestają działaś gry wydane wcześniej, albo jak ktoś zniggeruje te gry na pc.PisarzKsiazkowicz pisze: rzucania się z motyką na Słońce powracają.
Przecież tam jest już mocno przerobiona 8, prawda?lolasher pisze:No właśnie, sam jestem ciekawy co nie wyjdzie. Najbardziej mnie zastanawia to co mówili o xboksie, bo tam też ma być win10. Strasznie będę się śmiał jak wyjdą takie krzaki, że po updacie konsoli przestają działaś gry wydane wcześniej, albo jak ktoś zniggeruje te gry na pc.PisarzKsiazkowicz pisze: rzucania się z motyką na Słońce powracają.
Gdyby nie był na Windows nie byłby xboxem. Każdy bazował na mniej lub bardziej przerobionym NT.Ult1me pisze:Przecież tam jest już mocno przerobiona 8, prawda?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości