Podac juz numer konta?

Tia ... a mi jakoś się udało na sterach z XP ze strony della , nie przez installer tylko menedzer urzadzen ... Wygląda na to że dokonałem niemożliwego , dźwięk startowy i inne też odpala ...urban92 pisze:Nie uruchomisz HD Audio na Longhornie, nie istnieje obecnie na to żaden sposób i mówię Ci to ja, urban92,
Pobrałem już , ale instalka nie rusza ! Może jakiś program do tego ? Miałem raz adapter wifi USB w Windows 2000 i odpalało wifi przez program jakiś mimo że w Win 2000 było to kablowe ...urban92 pisze:Ściągnij ze strony Intela (downloadcenter.intel.com) pełne sterowniki do swojej karty na XP wraz z programem konfiguracyjnym który pozwoli połączyć Ci się z siecią i spróbuj zainstalować.
A możesz to udowodnić że działa? Bo nie wierzę xdjakubekw1997 pisze:Tia ... a mi jakoś się udało na sterach z XP ze strony della , nie przez installer tylko menedzer urzadzen ... Wygląda na to że dokonałem niemożliwego , dźwięk startowy i inne też odpala ...
Możliwe że w tym Dellu jest jakaś niestandardowa karta niezgodna w pełni ze standardem HD Audio i dlatego działa, z tego co pamiętam był to jakiś dziwny sigmatel. Trafiło się jak ślepemu psu poruchać...jakubekw1997 pisze:Tia ... a mi jakoś się udało na sterach z XP ze strony della , nie przez installer tylko menedzer urzadzen ... Wygląda na to że dokonałem niemożliwego , dźwięk startowy i inne też odpala ...
Te Delle na pewno maja jakiegos Sigmatela czy bog wie co... na dwoch takich juz mialem okazje stawiac catkillera.urban92 pisze:Możliwe że w tym Dellu jest jakaś niestandardowa karta niezgodna w pełni ze standardem HD Audio i dlatego działa, z tego co pamiętam był to jakiś dziwny sigmatel. Trafiło się jak ślepemu psu poruchać...jakubekw1997 pisze:Tia ... a mi jakoś się udało na sterach z XP ze strony della , nie przez installer tylko menedzer urzadzen ... Wygląda na to że dokonałem niemożliwego , dźwięk startowy i inne też odpala ...
Ale stawiam bardziej na to że blefujesz.
A gdzie ja ten wat znajdę ?????pc.qwerty pisze:WAT
Mogę , zaczekaj nie długo wrzucę na youtubemax135 pisze:A możesz to udowodnić że działa? Bo nie wierzę xd
jedrekk pisze:trzymiejcie mie :o
Jak na 17 lat to strasznie słabo ci idzie myślenie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość