Linux'a miałem przez kilka dni i jakoś nie trawiłem jego interfejsu

Więc jaka wersja Mac'a by zadziałała na moim złomku?
To komputer ze sygny jak chcesz wiedzieć Sempron SSE1.lolasher pisze:Tiger z jakimś modowanym kernelem? Ale chyba nie, zależy czy masz SSE3, bez tego nie ma sensu próbować.
Znam kilka dystrybucji Linux'a ale poprostu nie jestem dobry w opanowywaniu konsoli itp. pierdółek... Druga strona medalu jest taka,że szukam poprostu jakiegoś systemu który rodzice go też opanująfuncek pisze:Trochę mi smutno, że ludzie zazwyczaj jeśli wiedzą o istnieniu Linuksa, to dla nich sprawa jest prosta - Linux = Ubuntu
Moja siostra siedzi na CrunchBangu, Twój argument jest inwalidą.Captain pisze:Znam kilka dystrybucji Linux'a ale poprostu nie jestem dobry w opanowywaniu konsoli itp. pierdółek... Druga strona medalu jest taka,że szukam poprostu jakiegoś systemu który rodzice go też opanująfuncek pisze:Trochę mi smutno, że ludzie zazwyczaj jeśli wiedzą o istnieniu Linuksa, to dla nich sprawa jest prosta - Linux = Ubuntu. Czasami wchodzą na kompa,zależy czy to mój tata czy mama
,a jak tak to na serwisy aukcyjne:P.
Spodobał mi się Mac i dlatego chcę go postawić na tym złomie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości