Jak powszechnie wiadomo, koniec tworzenia jednego produktu jest jednocześnie początkiem tworzenia innego. Czego spodziewacie się po Windowsie 9? Będzie poprawką rewolucji tak jak tandem Vista-7?
http://www.conowego.pl/aktualnosci/wind ... taja-6332/
to możnaby tak teraz w nieskończoność to ciągnąć. Android czy iOS się odciął - zmuszeni byli zarzucić kompatybilność ze względu na ekrany dotykowe nie-rysikowe... teraz odnoszą sukcesy.pc.qwerty pisze:A w Windowsie 7 miał być minwin![]()
Nie zmienia się trybików w działającej maszynie. NT przynosi im pieniądze, ma doskonałe wsparcie sprzętowe, nie odetną się od tego.
Powiedz mi - jak długo można utrzymywać architekturę NT?pc.qwerty pisze:Równie dobrze możesz powiedzieć że Apple się odcięło od PPC, ale oni mają kilka modeli komputerów (więc to nie problem dla nich przepisać drivery), a nie pierdyliard możliwych kombinacji wszystkiego.
No nie wiem. W ogóle w jakiś sposób W8 zarzuca architekturę NT, robiąc aplikacje jako strony internetowe.Kim_Dzong_Il pisze:A co stoi na przeszkodzie, by to robić?
Dobre, strony internetowe w C# czy VB to naprawdę zarzucenie architektury NT.Ult1me pisze:W ogóle w jakiś sposób W8 zarzuca architekturę NT, robiąc aplikacje jako strony internetowe.
Tak samo było z W8Rublik pisze:Mówienie o W9, jak jeszcze W8 nie miał oficjalnej premiery oraz to, że w sumie nic o następcy nie wiadomo jest na razie bez sensu.
Metro pozwala na to, aby kafelkowe aplikacje były albo w C#, albo w VB, albo w HTML+JS. No ale sam zauważ - jeżeli się nie mylę, to W8 wprowadza nowe UI dla aplikacji, tak? To może być pierwszy krok w odejście od NT. Po drugie, jeżeli przez tableciarską konkurencję postawili na zerwanie z menu start, to dla mnie jest możliwe, że za kilka lat NT będzie historią, albo emulowane.Dobre, strony internetowe w C# czy VB to naprawdę zarzucenie architektury NT.
[sinofsky_mode]Po drugie, jeżeli przez tableciarską konkurencję postawili na zerwanie z menu start, to dla mnie jest możliwe, że za kilka lat NT będzie historią, albo emulowane.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości