@Pc.qwerty dewelpoler czyli; Microsoft Windows Deweloper Preview bo mi się nie chciało pisać pełnej nazwy

No i ja nie wiem czy każdy program do wirtualizacji jest lepszy od VPC 2007. Te wszystkie VBoxy i inne VMWare'y zbyt bardzo jakby to powiedzieć... automatyzują instalację systemu. tzn. jak zaznaczę sobie jaki system chce zainstalować to od razu wszystkie ustawienia się robią pod ten system (Wiem że je mogę zmienić) np. 8GB dla Windows'a 98 (Na FAT32, bezsens trochę ale dobra) - po prostu nie podobają mi się funkcję tych programów (mam na myśli VirtualBVox'a, Wmware Player i Workstation). MS Virtual PC po prostu daje więcej swobody tak mi się wydaje. Po co mi jakaś akceleracja 3D dla Windows 98 i inne nie potrzebne funkcję, a najbardziej mnie irytuje ten (z całym szacunkiem dla programistów tego programu) żałosny system ładowania obrazów dysku *.FLP i *.ISO w VPC jest o wiele prościej, nie wspominam już o menadżerze pierwszego uruchomienia (tj. chyba tylko W VBox już nie pamiętam dokładnie) ta funkcja nie ma żadnego sensu z resztą to dotyczy wszystkiego co pisałem wyżej. Dużo by tu pisać na ten temat. Tak czy inaczej tj. tylko moje zdanie. MSVirtual PC dla strych systemów a VBox i VMWare Player i Workstation dla nowszych, bo nowsze mają system boot’owania z płyty.
@bsystem ja o tym wiem i nie oczekuje zbyt wiele ale boli mnie właśnie to że ten jeden akurat ten jeden program nie działa, szczerze mówiąc wątpię że można coś z tym zrobić, więc liczę na wasze pomysły.
\\EDIT
@Urban , a widziałeś w ogóle ten program (Mam na myśli Windows Virtual PC) jeśli tak to przypomnij mi gdzie w nim jest funkcja wirualnej stacji dyskietek 3.5 calowych. Bo ja sobie nie przypominam czegoś takiego. A bez stacji dyskietek ani rusz...