Najlepszy jest prosty program, byle by dużo zasobów nie brał... Ale temat jest o 8'ce. Nie potestuje sobie bo nie mam procka ze wsparciem dla wirtualizacji..

...albo zainstalować na Real HW lub VHD, poza tym ten PDC spokojnie poradzi sobie z Virtualboxem nawet bez VT.Mediator14 pisze:Nie potestuje sobie bo nie mam procka ze wsparciem dla wirtualizacji.. Mogę tylko z boku popatrzeć...
Jesteś tego pewien? Może procesor jest x86-64, ale z czego wiem to system sam w sobie jest 64-bitowy...urban92 pisze:...albo zainstalować na Real HW lub VHD, poza tym ten PDC spokojnie poradzi sobie z Virtualboxem nawet bez VT.Mediator14 pisze:Nie potestuje sobie bo nie mam procka ze wsparciem dla wirtualizacji.. Mogę tylko z boku popatrzeć...
Na Real HW odpada bo nie mam kompa do testów ,a tego na którym pracuje mi szkoda (ze względu na dane - tak po za tym to dziele komputer z siostrą Niestety). A co do wirtualizacji to próbowałem wszystkich programów i poprostu wyskakuje błąd dysku w bulidzie 7955.urban92 pisze:...albo zainstalować na Real HW lub VHD, poza tym ten PDC spokojnie poradzi sobie z Virtualboxem nawet bez VT.Mediator14 pisze:Nie potestuje sobie bo nie mam procka ze wsparciem dla wirtualizacji.. Mogę tylko z boku popatrzeć...
x64 (AMD64/EMT64) to ROZSERZENIE instrukcji x86 a nie ich zastąpienie.Onset pisze:Jesteś tego pewien? Może procesor jest x86-64, ale z czego wiem to system sam w sobie jest 64-bitowy...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości