Jednakże nie radzę na dysku mieć tylko longhorna gdyż nie wszystko na nim chodzi (np game maker i gry nań zrobione)
Ja przede wszystkim miałem na lh4074 problemy z driverami do grafiki (wtedy do gf6200a).Jednakże nie radzę na dysku mieć tylko longhorna gdyż nie wszystko na nim chodzi (np game maker i gry nań zrobione)
Ja na swoim miałem Vistę kiedyś... ten system może i fajnie wygląda ale jest gorszy od XP.Ja wracam do Longhorna na real HW, zainstalowanie Visty na starym kompie było pomyłką![]()
Jak masz odpowiedniego kompa i SP1, to Vista jest wydajnościowo taka sama albo czasem nawet i szybsza niż XP.ten system może i fajnie wygląda ale jest gorszy od XP.
Jaki offtopA i może koniec offtopu?
Vista zaczyna przeważać od 2 GB Ram i proca pokroju P4 3 Ghz, od tej granicy już nie warto instalować XPJak masz odpowiedniego kompa i SP1, to Vista jest wydajnościowo taka sama albo czasem nawet i szybsza niż XP.
Są ludzie, którzy instalują siedmioletni system na nowych kompach, oczywiście szanujemy ich...A kolega ma core2duo 2,4ghz i 2GB ram i on ma xp
Tak, tak, szanujemy Ich....oczywiście szanujemy ich...
Są ludzie, którzy instalują siedmioletni system na nowych kompach, oczywiście szanujemy ich...A kolega ma core2duo 2,4ghz i 2GB ram i on ma xp
Dos 6.22 widzi 64MBI się śmiejcie ale DOS nie wykorzystał całego 1GB ramu tylko 640KB max obsłuży
32 bit (bez względu na wersje) - 3.2 GB (tyle samo widzi XP)A ile widzi Vista?
Trochę głupio. Pytanie. Jak z kompem dostałem Home Premium x86 z cd-keyem to ten cd-key będzie pasował do płyty z wersją x64 ?32 bit (bez względu na wersje) - 3.2 GB (tyle samo widzi XP)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości