http://winfuture.de/screenshots/Windows ... 690-1.html
Pierwsze spojrzenie na Windows 8. Ciekawe czy obsłuży Operę

grunt że jest.pc.qwerty pisze:Ciekawe czy dali jakiś emulator x86, żeby się dało jakieś aplikacje uruchamiać. Jeśli nie, to jest to tak samo przydatne jak Windows NT 4 na Alpha albo PowerPC
Muszę Cię ostro pocieszyć.... Nie da sięUlt1me pisze:Hm... ja ARM-a to mam na swojej Nokii. Ciekawe, czy dałoby się jakoś... :>
Nasunąłeś mi na myśl tanie chińskie tablety z androidem, może będzie można wgrać tam windePisarzKsiazkowicz pisze:Hm, ARM? Ponoć netbooki z ARM'em mają wchodzić na rynek, widać że Microsoft się szykuje już.
wszystko się da obejść, złamaćOnset pisze:Muszę Cię ostro pocieszyć.... Nie da sięUlt1me pisze:Hm... ja ARM-a to mam na swojej Nokii. Ciekawe, czy dałoby się jakoś... :>. Bootloader nie pozwala na wgranie innego systemu niz Symbian OS .
Np. nogę, rękę...Ult1me pisze:wszystko się da obejść, złamać
chodzi o sztukę dla sztuki. Odpal, zrób screena, have fun.PisarzKsiazkowicz pisze:@Ultajm,
Po pierwsze, nie ma softu na Windowsa PowerPC, więc nie ma co nawet sprawdzać. Po drugie, NT4 nie obsługuje USB. Po trzecie, nikomu jeszcze nie udało się go odpalić na iMaku G3 (prędzej wczesne Maki PPC, czyli "old world" ale to wątpliwe).
Hm, ARM? Ponoć netbooki z ARM'em mają wchodzić na rynek, widać że Microsoft się szykuje już.
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość