czyś ty jest głupi? jest od tego osobny wątek, gdzie ci tłumaczymy, a ty to przenosisz na każdy inny topic.Dexter pisze:A komputer jakie wytwarza?? Pole magnetyczne czy elektromagnetyczne??![]()
Chyba nie muszę nikomu odpowiadać ?
jeżeli nie wiesz, to moderacja wyodrębniła twoje posty, jako że są one offtopiciem. po prostu przeniosła wszystko 'z automatu' do nowego topicu.Dexter pisze:Nie moja wina że machacie moimi postami na prawo i lewo jeszcze na dodatek za mnie zakładacie wątki bez mojej zgody a nawet wiedzy na mój nick.
zdeczka moglibyście się ogarnąć z tym
Dosyć tego, awantury to sobie możesz w domu prowadzić, na tym forum obowiązuje kultura wobec użytkowników, a wobec administracji i moderacji jeszcze bardziej. Poznasz teraz moc Onseta. BAN!Dexter pisze:Nie moja wina że machacie moimi postami na prawo i lewo jeszcze na dodatek za mnie zakładacie wątki bez mojej zgody a nawet wiedzy na mój nick.
zdeczka moglibyście się ogarnąć z tym
http://pl.wikipedia.org/wiki/Hard_Rectangular_DriveConrado967 pisze:A widzieliście te nowe dyski? Co maja zamiast talerzy płytki wybrujące Podobno moja takie wielkie tranfery że ho ho, a to wsio za sprawą tego że głowica jest wielkości "Talerza", który sam jest kwadratem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość