>potrzebne do pracy
>do pracy

WHAT THE FUCK AM I READING?
W którym miejscu aero Cię rozpraszało? osobiście najbardziej podoba się mi ono w win8 consumer preview. poza tym gdy kogoś bolało to ze pobiera mu ono za dożo zasobów to zawsze mógł przezroczystość wyłączyć i po kłopocie:DPisarzKsiazkowicz pisze:Let's fap to Aero UI.
Interfejs ma być schludny, prosty, elegancki i nierozpraszający. "Wystrojona choinka" w postaci Aero z Visty/7 czy Luny nie pasuje do tej definicji.
Wszędzie.M4TTH30 pisze:W którym miejscu aero Cię rozpraszało?
PowoliM4TTH30 pisze:Jak tam urban idą prace nad modyfikacją developer preview?:)
Pisarz, popieram to. Gdy jeszcze sam miałem W7 to pamiętam też, że większość skinów bazowało na "szkle" i wymagało Aero do poprawnego wyświetlenia. Teraz co prawda używam KDE, które też kojarzy się z efektami, ale ja mam je ustawione na minimum (z włączonym Composite KDE działa szybciej). Nie lubię, gdy okna latają po ekranie przy otwieraniu/minimalizacj.PisarzKsiazkowicz pisze:Let's fap to Aero UI.
Interfejs ma być schludny, prosty, elegancki i nierozpraszający. "Wystrojona choinka" w postaci Aero z Visty/7 czy Luny nie pasuje do tej definicji.
Jest nadal i działa w nowszych buildach:Rublik pisze:Albo zamiast gołego tła jakąś tapetę? (w Developer Preview był jakiś hack na to)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości