z tego co wiem bis jest wymagany przy poczcie push e-mailSG7 pisze:A nie da się korzystać z neta na BlackBerry za pomocą modułu sieci 3G? Czyli jeśli chcę korzystać z BB to muszę wykupić BIS?

z tego co wiem bis jest wymagany przy poczcie push e-mailSG7 pisze:A nie da się korzystać z neta na BlackBerry za pomocą modułu sieci 3G? Czyli jeśli chcę korzystać z BB to muszę wykupić BIS?
Nie inwestuj w Symbiana, on jest z dnia na dzień mniej rozwijany, jak już to Android albo iOS.SG7 pisze:Ludzie, warto kupić Nokię 5250, czy lepiej coś innego? Chcę mieć dobry telefon do 500-550 zł.
Oj nie szkoda... Obecnie najlepszy telefon (ofkoz po jb), ze względu na parametry i ilość DOBREGO softu.pc.qwerty pisze:Na ajfona szkoda kasy imo.
No nie powiedziałbym. Wideo rozmowy tylko między iphonami i w wifi, problemy z zasięgiem, szklana obudowa którą łatwo zniszczyć, ograniczenie na 12 aplikacji w folderze, brak radia (obecne w większości telefonów)...jedrekk pisze: Obecnie najlepszy telefon (...)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość