Jak masz kabel od wzmacniacza, który na końcu ma 4 chinche to 2 się mostkuje a pozostałe dwie to kanał lewy i prawy

P.S
Idę odgruzować mój gramofonik

a ja mam jakąś starą płytę Queenu: Greatest Hits z 1981 roku, wytłoczoną w Bułgarii (Balkanton), na licencji EMI, 33 obroty, stereo. Jak w każdym kraju dem. ludowej, nazwy utworów są w dwóch językach - oryginalnym i regionalnym.jedrekk pisze:Pierdzielisz, sam chciałbym posłuchać moich płyt Queenu i paru innych ciekawych zespołów.bsystem pisze:Co do głośników, to koszt naprawy moich przekroczył koszt kupna amplitunera+equalizera+odtwarzacza CD+kaseciaka . Ale za to ta jakość... (Jędrek zapewne zaraz wyjedzie tutaj z tekstem, że nie ma to jak cyfrowy dźwięk).
Jeszcze nie ma, będą koło 12Rublik pisze:
Od dziś n ma Polsaty w swojej ofercie (Polsat, Polsat HD, Polsat 2, Polsat Film, Polsat News, Polsat Cafe, Polsat Play, TV Biznes i Polsat JimJam oraz dodatkowo Superstację), a CP ma wszystkie TVN'y (doszło TVN HD/HD+1 i TVN CNBC) + TVP Historia
Pytanko, kiedy będzie TVP Historia na C+?Rublik pisze:Od dziś n ma Polsaty w swojej ofercie (Polsat, Polsat HD, Polsat 2, Polsat Film, Polsat News, Polsat Cafe, Polsat Play, TV Biznes i Polsat JimJam oraz dodatkowo Superstację), a CP ma wszystkie TVN'y (doszło TVN HD/HD+1 i TVN CNBC) + TVP Historia
CP trochę uporządkował swoją listę kanałów, od teraz HD są od 111, no i teraz nie ma już takiego burdelu jak wcześniej. I tak takiego układu nie trawię
A co ma TP do zaoferowania CP?urban92 pisze:Ciekawe czy skoro enka ma Polsat to czy pojawi się on także w platformie TP.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 2 gości