* przepuszczanych wirusów

Gdyby Firefox miał chociaż 3/4 tej szybkości jak Opera, to może, może by się człowiek skusił, a tak jak lis ssał, tak ssie dalej, i tak już od wersji 3.0.Kris pisze:Firefox 4.0 beta, to dno, wolne jak diabli, ale aero cieszyIE możebny zyskało jakby dodatki takie jak FF miało
Dasz linka do tej Operci?urban92 pisze:Szybkość tych wersji Technical Preview to tylko złudzenie, ponieważ są one pozbawione interfejsu. Pamiętam jak kiedyś Opera wydała z wersje z samym silnikiem w formie testów Acid3, też była jedwabiście szybka.
ta, interfejs ff = interfejs opery. Zerżnęli wszystko, a potem maniacy FF będą się jarać 'niezwykłością ich przeglądarki'Onset pisze:Żadnych rewelacji w IE9 RC nie ma - Bardzo słabo wypada test HTML5, bo zaledwie 116 punktów (gdzie Chrome ma 242).
Trochę lepiej wypada chyba ACID3, gdzie miał bodajże 92/100, teraz ma 95/100, mimo wszystko IE nadal pozostanie najgorszą przeglądarką na rynku.
Firefox jest znacznie lepszy jeśli chodzi o obsługę zarówno HTML5 (o dziwo lepiej wypada nawet od Opery) jak i ACID3. Jeśli chodzi o zmiany w interfejsie - jest kilka modyfikacji, karty można na dół przesuwać (mi tam mimo wszystko karty u góry nie przeszkadzają, przynajmniej jest oryginalny design).
Kilka przycisków dostało drobny remake, karty są ciutek inne. No prócz tego - Kontrolowanie kontrolek ActiveX, co owocuje bezpieczniejszym przeglądaniem WWW(powinni to już jakiś czas temu wprowadzić).
ciekawe co?Onset pisze:A czy ja napisałem, że FF wszystko zerżnął? Takie gadanie, to jakby oskarżać Operę, że Opera zaczyna powoli zwalać od Chroma.
Maniacy firefoxa będą wmawiać, że to Opera zwaliła wszystko od Firefoxa. Ba, znajdą się tacy co będą podobnie mówić o chrome xDta, interfejs ff = interfejs opery. Zerżnęli wszystko, a potem maniacy FF będą się jarać 'niezwykłością ich przeglądarki'
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość