A jak chce to niech da mi 10x warn i ban na IP, mnie też to wisi, wtedy założymy swoje forum Moszeuszu, ok?
Założymy, założymyA jak chce to niech da mi 10x warn i ban na IP, mnie też to wisi, wtedy założymy swoje forum Moszeuszu, ok?
Ja to chyba miałem kiedyś zainstalowane. Niby działało dobrze, ale biorąc pod uwagę, że ten kompa używają także moi rodzice, a system jest "english", to normalne użytkowanie odpada.Czy ktoś uzywał normalnie (nie w VPC) tego buildu 3718 ??
Słuchaj jak byś nie zaczynał byłby spokój, ale ty musiałeś swoją gadkę na temat tego co mi wolno a co nie, więc się nie dziw że to napisałem.Nie cwaniakuj, okBo zachowujesz się jak cham w tej chwili... (jak chcesz to strzel mi warna x5, zdejmij moda, wisi mi to)
Nie wiem czy wiesz ale to jest karalne..., a wiesz każdy może przekopiować wiadomość i sobie pozmieniać treść...bo Paweł tak też do mnie na GG wypisuje ;( Jak chcesz to ci dam przykładową rozmowę z nimI tylko same wyklinanie ;P
Spolszczenie jest zrobić łatwiej niź w 4074, bo róznice między 3718 a XP są niewielkiesystem jest "english", to normalne użytkowanie odpada
Miałem na myśłi podmiane plików mui z XP Polish MUI PackNo tak bo można dużo rzeczy z XP finala skopiować...
99% systemu jest polskieNo można, ale i tak zostają czasami angielskie rysunki w plikach innych niż MUI...
A z tym LH będą jakieś problemy z instalacją driverów i "użytkowania" aplikacji99% systemu jest polskie
Miałem go kiedyś. Działał dobrze, ale nie wyświetlał w niektórych momentów napisów (był tylko taki "czarny pasek")Whistler 2419
Ile to zajmuje (po instalacji)Vista 5600
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość