Dyskusja na temat gier dla PC, konsol i urządzeń mobilnych.
Awatar użytkownika

Mlody2900

Posty: 12
Rejestracja: 10 lis 2014, 14:44
    Windows 7 Chrome

Post10 lis 2014, 14:47

Witam :)
Mam problem z kierownicą tracer. Posiadam do niej sterowniki , instaluje je i nic kierownica nie reaguje w grach .Czy ktoś wie o co może chodzić ??
Kierownica jest dość nowa a mój system operacyjny to WINDOWS 7 SP 1 64 bity.

Awatar użytkownika

winuser

Zasłużony użytkownik
Posty: 1075
Rejestracja: 29 sie 2013, 12:15
Lokalizacja: Będzin
Kontakt:
    Windows Phone Internet Explorer

Post10 lis 2014, 15:12

Zmień metodę sterowania w grze.
Laptop: Laptop: Dell Latitude E7240 | Intel Core i5 4310U | Intel HD 4400 | 8GB RAM Kingston | Samsung SSD 1TB | macOS Mojave
PC: Intel Core i5 2400S @2.5GHz + SilentiumPC SpartanPro | Gateway DT71 | nVidia GeForce GT 640 2GB | 16 GB RAM Kingston| Goodram Iridium Pro SSD 480 GB | Seagate ST2000DM001 HDD 2TB | macOS Mojave
Japko: Apple iPhone 8 | Apple A11 Bionic @2.74 GHz | Apple A11 GPU | 3GB RAM | 64GB PAMIĘCI | iOS 12.1
Sieć: Arris CM3200 + Asus RT-AC1200G+ | SMSNET 200Mb/s
Storage: Seagate BlackArmor NAS 220 | 4TB HDD + 2TB HDD |
PlayStation 4 | CUH-1116A | 1TB |

Inne sprzęty:
Spoilerpokaż
Satelita:
Corab 90cm Black | 2x Inverto Twin Black Premium | Philips 43PFS5301 | Formuler F1 Twin (OpenATV 6.1) | AB Cryptobox 600HD Mini | Hot Bird 13E + Astra 19.2E | Cyfrowy Polsat i nc+
Apple iPhone 5 | Apple A6 @1.3 GHz | PowerVR G6430 | 1GB RAM | 32GB PAMIĘCI | iOS 10.3
Nokia N9 | TI OMAP3630 @1,1GHz OC | PowerVR SGX-530 | 1GB RAM LPDDR | 16 GB PAMIĘCI | MeeGo 1.2 Harmattan
Lumia 520 | Qualcomm MSM8227 @ 1GHz | Qualcomm Adreno 305 | 512MB RAM | 8GB PAMIĘCI| WP 8.1 GDR2

Awatar użytkownika

Captain

Zasłużony użytkownik
Posty: 441
Rejestracja: 13 mar 2013, 14:57
    Windows 7 Opera

Post10 lis 2014, 15:22

Tylko,że w tej kwestii jest tak,że kierownica nie chce mu działać. Sprawdzał to na rFactorze. Wg mnie to wina sterowników.
Moje sprzętypokaż
HP Elite 8200 SFF
i5 2500 - Stock
8GB DDR3
Asus R7 250x 1GB GDDR5
2x500GB HDD
240W HP PSU

Awatar użytkownika

winuser

Zasłużony użytkownik
Posty: 1075
Rejestracja: 29 sie 2013, 12:15
Lokalizacja: Będzin
Kontakt:
    Windows Phone Internet Explorer

Post10 lis 2014, 16:02

Pod innym kompem jest to samo ?
Laptop: Laptop: Dell Latitude E7240 | Intel Core i5 4310U | Intel HD 4400 | 8GB RAM Kingston | Samsung SSD 1TB | macOS Mojave
PC: Intel Core i5 2400S @2.5GHz + SilentiumPC SpartanPro | Gateway DT71 | nVidia GeForce GT 640 2GB | 16 GB RAM Kingston| Goodram Iridium Pro SSD 480 GB | Seagate ST2000DM001 HDD 2TB | macOS Mojave
Japko: Apple iPhone 8 | Apple A11 Bionic @2.74 GHz | Apple A11 GPU | 3GB RAM | 64GB PAMIĘCI | iOS 12.1
Sieć: Arris CM3200 + Asus RT-AC1200G+ | SMSNET 200Mb/s
Storage: Seagate BlackArmor NAS 220 | 4TB HDD + 2TB HDD |
PlayStation 4 | CUH-1116A | 1TB |

Inne sprzęty:
Spoilerpokaż
Satelita:
Corab 90cm Black | 2x Inverto Twin Black Premium | Philips 43PFS5301 | Formuler F1 Twin (OpenATV 6.1) | AB Cryptobox 600HD Mini | Hot Bird 13E + Astra 19.2E | Cyfrowy Polsat i nc+
Apple iPhone 5 | Apple A6 @1.3 GHz | PowerVR G6430 | 1GB RAM | 32GB PAMIĘCI | iOS 10.3
Nokia N9 | TI OMAP3630 @1,1GHz OC | PowerVR SGX-530 | 1GB RAM LPDDR | 16 GB PAMIĘCI | MeeGo 1.2 Harmattan
Lumia 520 | Qualcomm MSM8227 @ 1GHz | Qualcomm Adreno 305 | 512MB RAM | 8GB PAMIĘCI| WP 8.1 GDR2

Awatar użytkownika

bsystem

Zasłużony użytkownik
Posty: 652
Rejestracja: 03 lis 2010, 16:44
    Windows 7 Chrome

Post10 lis 2014, 17:08

Ja nie wiem o co może chodzić ?? :) .
Spoilerpokaż
Asus n61v | c2d p7450 | GT 240m | 4GB DDR3 | 320GB | Windows 8.1 x64
Fujitsu Siemens Esprimo V5505 | C2D T7550 2,2GHz 4MB Cache L2 (Merom) | 4GB RAM DDR2| 120GB| Windows 8.1 x64
Pentium 4 |Pentium 4 3.0GHz (Prescott) | 1 GB RAM DDR1 | 60 GB |Windows 8 RTM
Toshiba Satellite 1400-503 | Celeron-S 1,33GHz (tualatin :hyhy:) | 768 MB SD-RAM | 40GB | Windows XP SP3
K6-2| AMD K6-2 300MHz | 64MB SD-RAM |1GB| Windows 2000 Fresh by Rublik
Serwer 'Sempik': AMD Sempron 2800+ | ASUS K8V-MX | 1024 MB RAM DDR1 | S3 Graphics DeltaChrome Pro IGP | 20GB + 500GB | Windows 2k8
Pentium 4 1,7 GHz| OEM Fujitsu | 512MB SD RAM| 40GB
Sempron 2200+ | jakieś mobo MSI | 128MB DDR | 40GB
Intel Pentium III Coppermine | mobo na intelu | 128MB SD RAM | 80GB
Sempron 2800+ | ASRock K8NF4G-SATA2 | 512MB DDR | 160GB RAID0
Pentium II | mobo na slot1 | 128MB SD RAM | 2GB


Komputery mniej lub bardziej kompletne:

Amilo M7400 | Pentium M 1,3 GHz (Banias)| 512 MB RAM | dysk zbrickowany | +15" CRT
iPhone 5c + Dell e6230

Awatar użytkownika

pc.qwerty

Zasłużony użytkownik
Posty: 3277
Rejestracja: 01 lip 2010, 11:28
    Windows 7 Chrome

Post10 lis 2014, 23:50

Tylko,że w tej kwestii jest tak,że kierownica nie chce mu działać. Sprawdzał to na rFactorze. Wg mnie to wina sterowników.
To dlaczego mu nie pomogłeś?
There is no cloud. It's just someone else's computer.

Awatar użytkownika

Captain

Zasłużony użytkownik
Posty: 441
Rejestracja: 13 mar 2013, 14:57
    Tapatalk Firefox

Post11 lis 2014, 1:09

@pcqwerty próbowałem. Zainstalował i nie działało wogóle dlatego ja tu do was go zaprosiłem bo zbytnio czasu nie miałem.

Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
Moje sprzętypokaż
HP Elite 8200 SFF
i5 2500 - Stock
8GB DDR3
Asus R7 250x 1GB GDDR5
2x500GB HDD
240W HP PSU

Awatar użytkownika

Mlody2900

Posty: 12
Rejestracja: 10 lis 2014, 14:44
    Windows 7 Chrome

Post11 lis 2014, 13:05

i cos da się zrobic ?

Awatar użytkownika

SzymekRak

Zasłużony użytkownik
Posty: 552
Rejestracja: 09 lip 2008, 10:55
Lokalizacja: gdzieś bardzo daleko
    Linux Firefox

Post11 lis 2014, 13:44

Czy ta kierownica w ogóle jest widoczna w systemie? Może po prostu jest zbrickowana.
nie wiem

Awatar użytkownika

Mlody2900

Posty: 12
Rejestracja: 10 lis 2014, 14:44
    Windows 7 Chrome

Post18 lis 2014, 21:18

Tak widac ją w systemie sterowniki tez

Awatar użytkownika

Mlody2900

Posty: 12
Rejestracja: 10 lis 2014, 14:44
    Windows 7 Chrome

Post20 lis 2014, 23:55

da sie cos zrobic ?? jeszcze ??

Awatar użytkownika

bsystem

Zasłużony użytkownik
Posty: 652
Rejestracja: 03 lis 2010, 16:44
    Windows 8.1 Chrome

Post21 lis 2014, 11:36

Podaj no model tej klawiatury, pomyśle w wolnym czasie co to może być.
Spoilerpokaż
Asus n61v | c2d p7450 | GT 240m | 4GB DDR3 | 320GB | Windows 8.1 x64
Fujitsu Siemens Esprimo V5505 | C2D T7550 2,2GHz 4MB Cache L2 (Merom) | 4GB RAM DDR2| 120GB| Windows 8.1 x64
Pentium 4 |Pentium 4 3.0GHz (Prescott) | 1 GB RAM DDR1 | 60 GB |Windows 8 RTM
Toshiba Satellite 1400-503 | Celeron-S 1,33GHz (tualatin :hyhy:) | 768 MB SD-RAM | 40GB | Windows XP SP3
K6-2| AMD K6-2 300MHz | 64MB SD-RAM |1GB| Windows 2000 Fresh by Rublik
Serwer 'Sempik': AMD Sempron 2800+ | ASUS K8V-MX | 1024 MB RAM DDR1 | S3 Graphics DeltaChrome Pro IGP | 20GB + 500GB | Windows 2k8
Pentium 4 1,7 GHz| OEM Fujitsu | 512MB SD RAM| 40GB
Sempron 2200+ | jakieś mobo MSI | 128MB DDR | 40GB
Intel Pentium III Coppermine | mobo na intelu | 128MB SD RAM | 80GB
Sempron 2800+ | ASRock K8NF4G-SATA2 | 512MB DDR | 160GB RAID0
Pentium II | mobo na slot1 | 128MB SD RAM | 2GB


Komputery mniej lub bardziej kompletne:

Amilo M7400 | Pentium M 1,3 GHz (Banias)| 512 MB RAM | dysk zbrickowany | +15" CRT
iPhone 5c + Dell e6230

Awatar użytkownika

PisarzKsiazkowicz

Moderator
Posty: 2227
Rejestracja: 27 sty 2010, 7:53
    Windows 8.1 Opera

Post21 lis 2014, 18:45

da sie cos zrobic ?? jeszcze ??
Naprawić.
Obrazek

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości