Otóż mój komputer:
Nie ma 64Bit
Nie ma SSE2/3
Jest stary
Mam windowsa xp

I tak... jaką wersję Leosia mam ściągnąć żeby poszło? A może Tigerka (chociaż wolę Leośka) ? A czy procki PowerPC miały 64Bit????
Próbowałem, odpaliła instalka TigeraJak nie masz SSE2 to ciężko będzie cokolwiek odpalić. Poszukaj w sieci programu PearPC i instrukcji do niego, to taki emulator procesora PPC, na tym Tiger powinien dzialać
Myślę że pójdzie, tylko z bootem będzie problem.A takie pytanie przy okazji, da się zainstalować Mac OS na jakieś wirtualnej maszyniei jak już to jakiego
bo chciałbym wyprobować ten system, a potem może sobie na laptopa wgram
![]()
Mam jakiegoś tam Leoparda (kompletnie się na tym nie znam)
Podpowiedzcię mi jakiego ściągnąć na California Acces M161S http://www.karen.pl/index.php/product/5 ... SXGA+.html
Właściwie to jest on taki sam jak Compal FL92 (nawet pod spodem ma naklejkę na której jest napisane)
Z tego co wiem, to on ma te wszystkie SSE, tylko nie wiem jak z kartą graficzną, dźwiękową i innymi takimi. Aha, i czy da radę jakoś zrobić, żeby z bootsectora nie wykasował mi Sevena i XP(z dogrywaniem xp do sevena miałem dwódniowy horror
)
Masz linka z wyłączeniem torrenta? I czy to leoś czy starszy?Ult1me ty możesz zapomnieć o wygodnej pracy. Co najwyżej możesz próbować odpalić Mac OS X by Sak pearpc. Niestety wydajność będzie bardzo niska.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości