Wszystkie informacje i uwagi dotyczące Techvortalu.

Rublik

Moderator
Posty: 2858
Rejestracja: 25 lut 2009, 16:11
Kontakt:
    Windows 7 Opera

Post27 sie 2011, 17:05

Na forum jestem innym człowiekiem :P
A kto nabił prawie 100 razy w 5 godzin to słowo? ;)
Obrazek
http://www.nordicbots.com/log.php?cid=81037
ctrl+f i patrzcie...
Honorowy Członek Mafii C-QUAM
HP EliteBook 820

Awatar użytkownika

czarny

Posty: 29
Rejestracja: 11 wrz 2011, 7:04
Kontakt:
    Windows 7 Chrome

Post24 wrz 2011, 14:29

Nie moge sie wbić na IRC'a. :< Wywala jakiś błąd o nicku.
Pozdrawiam, czarny! :)

Moje maszynki:
Spoiler
Pokaż

----> PC Główny <----
CPU-> Intel Pentium Dual Core E2180 2.0GHz(2,5Ghz)/800MHz/1MB/S775/64BIT BOX
Płyta Główna -> ABIT IB9 I 965(PCX/DZ/SA/RA)
Pamięć Operacyjna -> DDR2 2x 1GB 800MHz Dual Ocz
Dysk HDD -> Seagate 500GB 7200.11 32MB SATA
Grafika -> GAINWARD GeForce 9600GT PX 1024MB 2DVI/TV BOX
Napęd -> DVD NEC SATA
Obudowa -> Easy Touch
System -> MS Windows XP Home Edition OEM SP 3 PL \ Vista Ultimate OEM SP 1 PL
Klawiatura -> IBOX USB
Mysz - Optyczna Lexma USB / 4Tech Optyczna USB

-----> Starszy <-----
Procesor: Intel Celeron 1.7 GHz socket 478 - 2.02GHz
Płyta główna: MSI MS-6526G(L)
Karta graficzna: [zintegrowana] Intel 8245G 64MB (będzie jakaś na AGP)
Karta dźwiękowa: [zintegrowana] Realtek
Pamięć RAM: DDR [?] 768MB
Dysk twardy: Seagate ST340810A 40GB ATA
Karta sieci LAN: [zintegrowana] Intel
Karta sieci bezprzewodowej: D-Link AirPlus G
Nagrywarka DVD
Nagrywarka CD-R/RW HP
Zasilacz Enlight 300W

Awatar użytkownika

pc.qwerty

Zasłużony użytkownik
Posty: 3277
Rejestracja: 01 lip 2010, 11:28
    Macintosh Firefox

Post24 wrz 2011, 14:39

No to pewnie jest zajęty, musisz wbić na jakimś innym nicku.
There is no cloud. It's just someone else's computer.

Awatar użytkownika

Tomartin

Posty: 146
Rejestracja: 06 cze 2011, 20:50
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:
    Windows XP Opera

Post10 paź 2011, 15:40

A ja jestem PR0 Bo tam nie wchodzę :looka:
Spoiler
Pokaż

  • "Clockwork" - AMD Athlon Xp 2800 + 768 MB RAM DDR1|Grafika - GeForce 6200 256 Mb|HDD Seagate 250 Gb - Windows 7 SP1
    "Test Computer" - Tualatin 1 Ghz | 640 Mb ram| | GeForce 2 32 Mb| Dysk - Seagate 80 Gb
    Compaq("Kołpak") - Pentium II 400 MHz| 384 Mb ram| Grafika jakaś ATI 4 MB|HDD 30 Gb Samsung - Windows XP SP3
    WorkFlow - Celeron 2,4 GHz| 640 Mb RAM| ATI 9600 256 MB| HDD 250 Gb Seagate - Windows 7 SP1
    Media Center - Pentium III 733 Mhz | 384 Mb RAM|Grafika GeForce FX 5200 128 Mb| Hdd Samsung 20 Gb
    Oil Computer - Celeron 466 MHz| 32 Mb RAM| Grafika jakaś Nvidia 32 Mb| HDD 4 Gb - Windows XP SP3
    "PI Lite"- Pentium I 133 MHz| 16/32 MB RAM|Grafika ATI VGA|HDD "Kawior" 2 Gb - Systemu na razie brak

Awatar użytkownika

bsystem

Zasłużony użytkownik
Posty: 655
Rejestracja: 03 lis 2010, 16:44
    Macintosh Safari

Post10 paź 2011, 16:02

pr0 to ty będzie miał repa, jak zaraz bricka złapiesz.

Awatar użytkownika

pc.qwerty

Zasłużony użytkownik
Posty: 3277
Rejestracja: 01 lip 2010, 11:28
    Macintosh Opera

Post10 paź 2011, 17:08

A ja jestem PR0 Bo tam nie wchodzę :looka:
Nie, nie pr0, to się trochę inaczej nazywało.
Obrazek
There is no cloud. It's just someone else's computer.

Awatar użytkownika

Tomartin

Posty: 146
Rejestracja: 06 cze 2011, 20:50
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:
    Windows XP Opera

Post10 paź 2011, 17:46

Spadaj! Zły człowieku! Nosisz nasienie Boga!
Spoiler
Pokaż

  • "Clockwork" - AMD Athlon Xp 2800 + 768 MB RAM DDR1|Grafika - GeForce 6200 256 Mb|HDD Seagate 250 Gb - Windows 7 SP1
    "Test Computer" - Tualatin 1 Ghz | 640 Mb ram| | GeForce 2 32 Mb| Dysk - Seagate 80 Gb
    Compaq("Kołpak") - Pentium II 400 MHz| 384 Mb ram| Grafika jakaś ATI 4 MB|HDD 30 Gb Samsung - Windows XP SP3
    WorkFlow - Celeron 2,4 GHz| 640 Mb RAM| ATI 9600 256 MB| HDD 250 Gb Seagate - Windows 7 SP1
    Media Center - Pentium III 733 Mhz | 384 Mb RAM|Grafika GeForce FX 5200 128 Mb| Hdd Samsung 20 Gb
    Oil Computer - Celeron 466 MHz| 32 Mb RAM| Grafika jakaś Nvidia 32 Mb| HDD 4 Gb - Windows XP SP3
    "PI Lite"- Pentium I 133 MHz| 16/32 MB RAM|Grafika ATI VGA|HDD "Kawior" 2 Gb - Systemu na razie brak

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 0 gości