A tylko nieco szybszyRok temu GTS był nawet 300zł droższy od GT

A tylko nieco szybszyRok temu GTS był nawet 300zł droższy od GT
20FPS to granica płynności, czyt.: można graćCzyli trochę się tnie...
Czyli w Crysis teoretycznie powinien wydrzeć jakieś 25-30fpsPowinien być jakieś 20-30% szybszy
Cooo? Po co ci 4 GB ram? Geforce\'a kup ASUS EN8800GTS/HDTP/512M i dopiero będziesz grał ( co prawda ty też kupić chesz GTS i ja ci daje model)Zatem na wakacjach dokupię sobie 1GB ramu i GF8800GTS 320MB i będę grał, ze hoho
Ja do tego starego chciałem coś takiego dokupić, ale stwierdziłem, że 1GB RAM i GF 7900GS wystarczyCooo? Po co ci 4 GB ram?
Choć jeśliby sie dobrze zastanowić to CHYBA bym wziął GF8800GTS 512. GTX768 jest nieznacznie szybszy a nieco droższy. Identyczna sytuacja jest w wypadku GF9800GTX który jest wydajnością jak GTX768 ].[I to się dopiero nazywa problem wyboru
Trochę przegiałeś, z tymi ustawieniami 24/71,61GHz do 2,6GHz
Mówiłeś że od nie zależnie czy się podkręci czy nie będzie tyle samo chodził i coTrochę przegiałeś, z tymi ustawieniami 24/71,61GHz do 2,6GHzJa też mogę ustawić sobie 4.5 Ghz i nawet będzie stabilny, ale zacznie się sypać po roku czy dwóch. Teraz to nawet 10 lat wytrzyma
Nie wiem czy wiesz ale w laptopie IBM ThinPad T42 z procesor Intel Penium M 1,73 GHZ już była ta technologia, wystarczyło kliknąć prawym na mój komputer i pod spodem pisało ile aktualnie używało mhz procesora jak się nic nie robiło było np. 300 mhz... W moim laptopie to samo, sam nie wiem czy nie mam podkręconego procesora bo raz bierze 700 mhz a raz 2,67 GHZ chociaż normalnie mam 2,5 GHZ, no ale co mi tamI nic się nie spali, dzięki technologi Intel Speed Step. Procesor sam dostosowuje taktowanie w zależności od obciążenia, kiedy nie robie nic szczególnego mam tylko 2400 Mhz, na 3600 przestawia się tylko wtedy gdy odpale jakąś grę, lub coś w Virtualbox. Proc z pełną prędkością 3.6 Ghz pracuje może z 15 minut dziennie
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Semrush [Bot] i 2 gości