Dyskusja o wszystkich serwerowych systemach Microsoftu.

Shaggy

Posty: 97
Rejestracja: 30 sie 2010, 10:58
    Windows Vista Chrome

Post26 maja 2011, 16:10

Podpis problemu:
Nazwa zdarzenia problemu: BlueScreen
Wersja systemu operacyjnego: 6.0.6002.2.2.0.272.7
Identyfikator ustawień regionalnych: 1045

Dodatkowe informacje o problemie:
BCCode: 1000008e
BCP1: C0000005
BCP2: 82067306
BCP3: 9909295C
BCP4: 00000000
OS Version: 6_0_6002
Service Pack: 2_0
Product: 272_3

Pliki pomagające opisać problem:
C:\Windows\Minidump\Mini052611-01.dmp
C:\Users\Damian\AppData\Local\Temp\WER-56441-0.sysdata.xml
C:\Users\Damian\AppData\Local\Temp\WER580E.tmp.version.txt

Przeczytaj nasze zasady zachowania poufności informacji:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid= ... cid=0x0415

Całość się stała normalnie tzn. przychodzę z budy odpalam della. Po chwili Zapala się vistowe kółko, ekran logowania, pulpit [w tym momencie melodijka], odpalam orange free a raczej chce kliknąć a tu czarny ekran i ponowny rozruch i to już drugi raz mi się tak porobiło. Mam Windows Server 2008 WebStandart, P4 2.8 HT S775, Radeon HD4550, Dysk SATA 500GB, a to wszystko pod zasilaczem 160WAT(tak taki mam bo to standardowy w dellu GX260 z którego mam obudowę założoną, płyta od GX280)

Awatar użytkownika

SzymekRak

Zasłużony użytkownik
Posty: 552
Rejestracja: 09 lip 2008, 10:55
Lokalizacja: gdzieś bardzo daleko
    Windows 7 Opera

Post26 maja 2011, 18:21

Zmierz napięcia miernikiem.
nie wiem

Awatar użytkownika

jedrekk

Administrator
Posty: 1152
Rejestracja: 01 sie 2008, 13:50
Lokalizacja: Gdańsk/Gorzów Wielkopolski
Kontakt:
    Windows 7 Opera

Post26 maja 2011, 18:28

Komputer do pracy: Intel Core i7 4770S | ASUS H87-PRO | 16 GB RAM DDR3 | nVidia GeForce GTX1060 6GB | Samsung 830 PRO 256 GB | 4x Seagate 7200.14 1000 GB RAID10 | Dell U2515H | Dell U2212HM
MacBook Pro Retina Early 2013: Intel Core i5 3210M | 8 GB RAM DDR3 | Intel HD4000 | SSD 256GB
+ iPhone Xr 64GB

Shaggy

Posty: 97
Rejestracja: 30 sie 2010, 10:58
    Windows Vista Chrome

Post26 maja 2011, 18:40

Hmm jak na razie podjąłem pierwszy krok BIOS z wersji GX280A04 zaktualizowałem do GX280A08, może po problemie a może nie.
/miernika nie posiadam, ale wiem że w innych sytuacjach artefakty czy mulenie nawet przy starych grach typu NFS MW to sprawa zasilacza gdyż on jest przystosowany do biurowego konfigu a nie mojego. U mnie Dellowski jest tylko zasilacz oraz płyta a reszta dokupiona. Całość powinna mieć zasilacz ~400WAT/450WAT/ więc liczę się z tym że prędzej czy później jak go nie wymienię to zjaram kompa/

LHrulez

Posty: 136
Rejestracja: 28 kwie 2010, 20:02
    Windows 2003 Firefox

Post27 maja 2011, 21:59

Wystarczy firmówka 300 w np. Delta, forton. ZMIEŃ ZASILACZ I TO JUŻ BO CI SIĘ ZJARA.
Intel Core i5 2500K~4,5ghz
Asrock P67 Pro3
Sapphire HD7950 OC@1150/1250mhz
Goodram 4GB 1333MHZ CL9
Seagate ST500DM002
OCZ CXS-500W-EU (CoreXStream)
SilenntiumPC Brutus 410
Thermalright MUX-120

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość