Prawdziwe oblicze Informatyki. Tysiące linijek kodu i kompilatory które nigdy nie wybaczają.

Mlody2900

Posty: 12
Rejestracja: 10 lis 2014, 14:44
    Windows 7 Chrome

Post09 gru 2014, 17:31

Siemka :P

Mam problem z wejściem do panelu administratora na stronie.Jest to strona na oprogramowaniu php fusion 7.Do bazy danych mogę się zalogować ale do panelu administracyjnego nie.Logując sie na normalne konto jest ok lecz gdy klikam "panel administratora" wylogowuje mnie z całej strony.
Plisss pomocy :)

Awatar użytkownika

winuser

Zasłużony użytkownik
Posty: 1112
Rejestracja: 29 sie 2013, 12:15
Lokalizacja: Będzin
Kontakt:
    Windows Phone Internet Explorer

Post09 gru 2014, 17:54

Spróbuj podmienić pliki od PA, albo zmienić CHMODy.
Laptop: Dell Latitude E7240 | Intel Core i5 4310U | Intel HD 4400 | 16GB RAM Kingston | Samsung SSD 1TB | macOS Mojave 10.14.6
PC: Dell Optiplex 3020 SFF | Intel Core i5 4570 @3,2GHz | Intel HD 4600| 8 GB RAM Kingston| GoodRAM IridiumPro 480GB | macOS Mojave 10.14.6 + Windows 10
Japko: Apple iPhone 8 | Apple A11 Bionic @2.74 GHz | Apple A11 GPU | 3GB RAM | 64GB PAMIĘCI | iOS 13.1
Sieć: Compal ConnectBox | UPC 300Mb/s
Storage: Seagate BlackArmor NAS 220 | 4TB HDD + 2TB HDD |
PlayStation 4 | CUH-1116A | 1TB |

Inne sprzęty:
Spoiler
Pokaż
Satelita:
Corab 90cm Black | 2x Inverto Twin Black Premium | Philips 43PFS5301 | Formuler F1 Twin (Hyperion 6.4) | nBox BSKA ADB-5800s E2 | Hot Bird 13E + Astra 19.2E | Cyfrowy Polsat i nc+
Apple iPhone 5s | Apple A7 @1.3 GHz | PowerVR G6430 | 1GB RAM | 32GB PAMIĘCI | iOS 12.4
Apple iPhone 5 | Apple A6 @1.3 GHz | PowerVR G6430 | 1GB RAM | 32GB PAMIĘCI | iOS 10.3
Nokia N9 | TI OMAP3630 @1,1GHz OC | PowerVR SGX-530 | 1GB RAM LPDDR | 16 GB PAMIĘCI | MeeGo 1.2 Harmattan
Lumia 520 | Qualcomm MSM8227 @ 1GHz | Qualcomm Adreno 305 | 512MB RAM | 8GB PAMIĘCI| WP 8.1 GDR2

Awatar użytkownika

PisarzKsiazkowicz

Moderator
Posty: 2234
Rejestracja: 27 sty 2010, 7:53
    Windows 8.1 Opera

Post09 gru 2014, 18:08

php fusion 7
T_T
Obrazek

Rublik

Moderator
Posty: 2857
Rejestracja: 25 lut 2009, 16:11
Kontakt:
    Windows 8.1 Chrome

Post09 gru 2014, 19:09

To jeszcze istnieje?
A no tak...
Honorowy Członek Mafii C-QUAM
HP EliteBook 820

Mlody2900

Posty: 12
Rejestracja: 10 lis 2014, 14:44
    Windows 7 Chrome

Post09 gru 2014, 19:54

jest problem tego typu że nie wiem co musze zmienic w bazie danych aby to naprawić ://

Awatar użytkownika

PisarzKsiazkowicz

Moderator
Posty: 2234
Rejestracja: 27 sty 2010, 7:53
    Windows 8.1 Opera

Post10 gru 2014, 15:16

Ja bym zmienił php fusion.
Obrazek

Awatar użytkownika

Dexter

Posty: 366
Rejestracja: 20 cze 2009, 21:13
Lokalizacja: Kielce
Kontakt:
    Android Opera

Post10 gru 2014, 16:33

Pisarz mądra rada... Boli ręka? To urwij...

Mlody2900

Posty: 12
Rejestracja: 10 lis 2014, 14:44
    Windows 7 Chrome

Post10 gru 2014, 17:04

Temat do zamknięcia , samemu sobie poradziłem bez tych waszych idiotycznych rad :)

Awatar użytkownika

Conrado967

Zasłużony użytkownik
Posty: 1093
Rejestracja: 24 sie 2010, 20:45
Lokalizacja: Skorzów
Kontakt:
    Windows 7 Opera

Post10 gru 2014, 17:58

Pewnie miałem alias strony lub coś w tym rodzaju.

Awatar użytkownika

jedrekk

Administrator
Posty: 1152
Rejestracja: 01 sie 2008, 13:50
Lokalizacja: Gdańsk/Gorzów Wielkopolski
Kontakt:
    Windows 8.1 Opera

Post10 gru 2014, 19:07

bez tych waszych idiotycznych rad
Życzę powodzenia w uzyskiwaniu pomocy w przyszłości na tym forum. :)
Komputer do pracy: Intel Core i7 4770S | ASUS H87-PRO | 16 GB RAM DDR3 | nVidia GeForce GTX1060 6GB | Samsung 830 PRO 256 GB | 4x Seagate 7200.14 1000 GB RAID10 | Dell U2515H | Dell U2212HM
MacBook Pro Retina Early 2013: Intel Core i5 3210M | 8 GB RAM DDR3 | Intel HD4000 | SSD 256GB
+ iPhone Xr 64GB

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości