Dyskusja dotycząca najpopularniejszej rodziny systemów operacyjnych.
Awatar użytkownika

Captain

Zasłużony użytkownik
Posty: 445
Rejestracja: 13 mar 2013, 14:57
    Windows 10 Edge

Post17 lis 2015, 17:02

Witajcie,
Mam denerwujący już mnie problem przy instalacji dowolnej aplikacji z Sklepu Windows. Po prostu wyświetla mi się ten błąd
Obrazek
Można to jakoś to naprawić?
Moje sprzętypokaż
HP Elite 8200 SFF
i5 2500 - Stock
8GB DDR3
Asus R7 250x 1GB GDDR5
2x500GB HDD
240W HP PSU

Awatar użytkownika

lolasher

Zasłużony użytkownik
Posty: 2405
Rejestracja: 10 paź 2008, 18:28
Lokalizacja: Zadupie pod Siedlcami ;)
Kontakt:
    Macintosh Safari

Post17 lis 2015, 21:17

Myślę, że ten twór jest tak hermetyczny, że tylko format. Może da się jakoś usunąć wszystkie dane sklepu w PowerShellu?

Awatar użytkownika

Captain

Zasłużony użytkownik
Posty: 445
Rejestracja: 13 mar 2013, 14:57
    Windows 10 Edge

Post17 lis 2015, 21:26

Dziwne bo coś takiego dostałem po włączeniu Destroy Windows 10 Spying. A 5 formata jakoś mi się nie chce robić.
Moje sprzętypokaż
HP Elite 8200 SFF
i5 2500 - Stock
8GB DDR3
Asus R7 250x 1GB GDDR5
2x500GB HDD
240W HP PSU

Awatar użytkownika

lolasher

Zasłużony użytkownik
Posty: 2405
Rejestracja: 10 paź 2008, 18:28
Lokalizacja: Zadupie pod Siedlcami ;)
Kontakt:
    Macintosh Safari

Post17 lis 2015, 23:01

...
Wiesz, że to blokuje serwery Microsoftu? Jak chcesz korzystać z botnetu blokując botnet?

Awatar użytkownika

bsystem

Zasłużony użytkownik
Posty: 655
Rejestracja: 03 lis 2010, 16:44
    Windows 10 Chrome

Post17 lis 2015, 23:24

HAHAHAHAHH, NIE WIERZE

Awatar użytkownika

Onset

Administrator
Posty: 2121
Rejestracja: 06 gru 2008, 19:27
Lokalizacja: multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\GDAŃSK
Kontakt:
    Windows 7 Chrome

Post17 lis 2015, 23:26

Windows 98 supports real multitasking - it can boot and crash simultaneously.
Mój pecet:
Spoilerpokaż

Obudowa: Modecom ThinkBell, Zasilacz: OCZ ModXStream 600W, Mobo: MSI B85M-G43, Procesor: Intel Core i5-4570 (Haswell) , Wypalarka: Optiarc DVD RW AD-7173A ATA, Grafika: Gigabyte Radeon R9 270x, HDD1: OCZ Vertex 4 128 GB, HDD2:WDC WD5001AALS-00L3B2 (500GB), HDD3+4: WD1002FAEX-00Z3A0 (RAID-0), RAM: Kingston HyperX Black + Red 16GB (2x4 GB + 2x4GB Dual-Channel) CL9, Mocarne chłodzenie: Scythe Mugen II Rev. B.
Retina MacBook Pro Early 2015:
Spoilerpokaż
Intel Core i5-5257u(Broadwell) @ 2.7 Ghz, RAM: 8 GB @ 1866 MHz DDR3, Intel Iris 6100, 128GB PCI-e SSD

Awatar użytkownika

Captain

Zasłużony użytkownik
Posty: 445
Rejestracja: 13 mar 2013, 14:57
    Windows 7 Opera

Post18 lis 2015, 8:55

Racja xD. Można zamknąć.
Moje sprzętypokaż
HP Elite 8200 SFF
i5 2500 - Stock
8GB DDR3
Asus R7 250x 1GB GDDR5
2x500GB HDD
240W HP PSU

Awatar użytkownika

puszekkk

    Windows 10 Chrome

Post18 lis 2015, 12:16

Przebiłeś wszystko XDDDDDDDDDDDD

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości