Dyskusja o tym co można kopnąć kiedy Software przestanie działać.
Awatar użytkownika

Puszekkk

Posty: 15
Rejestracja: 17 lut 2016, 23:23
Kontakt:
    Windows Phone Edge

Post19 lut 2016, 18:45

Sorry za multipost, ale nie mogę zedytować poprzedniego. A dałoby radę zrobić coś Intel Phone Flash Toolem? Wspólpracuje z urządzeniami wspierającymi DnX. Lark akurat wspiera "to coś" więc może by spróbować... Tylko jak się za to zabrać?

Awatar użytkownika

lolasher

Zasłużony użytkownik
Posty: 2396
Rejestracja: 10 paź 2008, 18:28
Lokalizacja: Zadupie pod Siedlcami ;)
Kontakt:
    Macintosh Safari

Post19 lut 2016, 19:11

Najlepiej? Jakbyś znalazł oryginalny obraz do tego ustrojstwa. Ale skoro mówisz, że masz gwarancje to lepiej go oddaj. Albo ci sflashują, albo jeżeli taki obraz nie istnieje to pewnie dadzą ci drugi tablet.

Awatar użytkownika

Puszekkk

Posty: 15
Rejestracja: 17 lut 2016, 23:23
Kontakt:
    Windows Phone Edge

Post19 lut 2016, 21:16

Tylko czy przyjmą z uszkodzonym systemem. Chyba że pójdę jutro jako typowy kowalski i powiem ze tablet byl pod ladowarka na noc a rano sie nie wlaczyl.

Awatar użytkownika

lolasher

Zasłużony użytkownik
Posty: 2396
Rejestracja: 10 paź 2008, 18:28
Lokalizacja: Zadupie pod Siedlcami ;)
Kontakt:
    Windows 10 Edge

Post19 lut 2016, 21:33

Wszystko zależy od serwisu, ale telefony uwalone przy aktualizacji, albo z nieoficjalnym oprogramowaniem zwykle przyjmowali.

Awatar użytkownika

winuser

Zasłużony użytkownik
Posty: 1057
Rejestracja: 29 sie 2013, 12:15
Lokalizacja: Będzin
Kontakt:
    Android Chrome

Post19 lut 2016, 21:46

Powiedz że wygrała Ci się automatycznie aktualizacja i już :D
Laptop: Laptop: Dell Latitude E7240 | Intel Core i5 4310U | Intel HD 4400 | 8GB RAM Kingston | A-Data SSD 128GB | Windows 7 Pro x64
PC: Intel Core i5 2400S @2.5GHz + SilentiumPC SpartanPro | Gateway DT71 | nVidia GeForce GT 640 2GB | 16 GB RAM Kingston| Goodram Iridium Pro SSD 512 GB | Seagate ST2000DM001 HDD 2TB | Windows 7 Pro x64
Japko: Apple iPhone 8 | Apple A11 Bionic @2.74 GHz | Apple A11 GPU | 3GB RAM | 64GB PAMIĘCI | iOS 11.3
Sieć: Arris CM3200 + Asus RT-AC1200G+ | SMSNET 200Mb/s
Storage: Seagate BlackArmor NAS 220 | 4TB HDD + 2TB HDD |
PlayStation 4 | CUH-1116A | 1TB |

Inne sprzęty:
Spoilerpokaż
Satelita:
Corab 90cm Black | 2x Inverto Twin Black Premium | Philips 43PFS5301 | Formuler F1 Twin (OpenATV 6.1) | AB Cryptobox 600HD Mini | Hot Bird 13E + Astra 19.2E | Cyfrowy Polsat i nc+
Apple iPhone 5 | Apple A6 @1.3 GHz | PowerVR G6430 | 1GB RAM | 32GB PAMIĘCI | iOS 10.3
Nokia N9 | TI OMAP3630 @1,1GHz OC | PowerVR SGX-530 | 1GB RAM LPDDR | 16 GB PAMIĘCI | MeeGo 1.2 Harmattan
Lumia 520 | Qualcomm MSM8227 @ 1GHz | Qualcomm Adreno 305 | 512MB RAM | 8GB PAMIĘCI| WP 8.1 GDR2

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości