Dyskusja o dawnym fajnym, niewspieranym już systemie i Nokiach serii E i N.
Awatar użytkownika

pc.qwerty

Zasłużony użytkownik
Posty: 3277
Rejestracja: 01 lip 2010, 11:28
    Windows 7 Opera

Post25 cze 2012, 11:34

Jak w temacie, chciałbym podnieść priorytet dla wybranej aplikacji. Podobno taką funkcję ma Jbak Taskman, a więc zaopatrzyłem się w niego, a tam BRICK, to znaczy nie ma jak nadać priorytetu. Ktoś pomorze albo mazowsze?
There is no cloud. It's just someone else's computer.

Rublik

Moderator
Posty: 2857
Rejestracja: 25 lut 2009, 16:11
Kontakt:
    Windows 7 Opera

Post25 cze 2012, 13:41

Taka opcja jest w menu.
Honorowy Członek Mafii C-QUAM
HP EliteBook 820

Awatar użytkownika

pc.qwerty

Zasłużony użytkownik
Posty: 3277
Rejestracja: 01 lip 2010, 11:28
    Windows 7 Opera

Post25 cze 2012, 16:39

Gdzie? :zdziwko:
There is no cloud. It's just someone else's computer.

Awatar użytkownika

PisarzKsiazkowicz

Moderator
Posty: 2234
Rejestracja: 27 sty 2010, 7:53
    Windows 8 Opera

Post25 cze 2012, 17:54

W menu, przecież napisał. :trollface:
Obrazek

Awatar użytkownika

pc.qwerty

Zasłużony użytkownik
Posty: 3277
Rejestracja: 01 lip 2010, 11:28
    Windows 7 Opera

Post25 cze 2012, 18:16

To chyba mam innego jebaka taskmana.
There is no cloud. It's just someone else's computer.

Awatar użytkownika

bsystem

Zasłużony użytkownik
Posty: 655
Rejestracja: 03 lis 2010, 16:44
    Windows 7 Opera

Post25 cze 2012, 19:04

Obrazek

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość