Dyskusja o mainstreamowym systemie od Google :P
Awatar użytkownika

bsystem

Zasłużony użytkownik
Posty: 655
Rejestracja: 03 lis 2010, 16:44
    Macintosh Chrome

Post10 sie 2014, 20:29

Czy ktoś wie coś na temat tworzenia kopii systemu typu Android w wersji 100%? Chodzi mi o coś typu pc'towy obraz ghostem np. Koniecznie chce zachować wszelkie ustawienia, dane, kontakty etc.

Pozdrawiam
bsystem

Awatar użytkownika

Rublik

Moderator
Posty: 2855
Rejestracja: 25 lut 2009, 16:11
Kontakt:
    Windows 8.1 Opera

Post10 sie 2014, 20:33

W recovery?
"Prawo ponad prawem, państwo w państwie, manipulacja całych ludzi mas. Serwowane nam kłamstwo na kłamstwie, otworzyć oczy obudzić się czas"

Honorowy Członek Mafii C-QUAM


Stacjonarny: Gigabyte GA-H81M-S2H | Celeron G1840 | 4GB DDR3 1333 | Radeon HD4870 512MB | Chieftec GPS-400AA-101A | Seagate ST1000DM3 1TB SATA3 | Windows 10 Pro N
Laptop: Samsung NP300E5A-S06PL | Core i5 2450M | 6GB DDR3 1333 | HD3000 | GT520MX | SanDisk SSD Plus 120GB | Windows 10 Pro
Telefon: Hujawei P8 Lite

Awatar użytkownika

Captain

Zasłużony użytkownik
Posty: 445
Rejestracja: 13 mar 2013, 14:57
    Windows 8.1 Chrome

Post10 sie 2014, 20:54

Czy ktoś wie coś na temat tworzenia kopii systemu typu Android w wersji 100%? Chodzi mi o coś typu pc'towy obraz ghostem np. Koniecznie chce zachować wszelkie ustawienia, dane, kontakty etc.

Pozdrawiam
bsystem
Wgraj CWM, i tam będziesz miał opcję backup w nim.
Moje sprzętypokaż
HP Elite 8200 SFF
i5 2500 - Stock
8GB DDR3
Asus R7 250x 1GB GDDR5
2x500GB HDD
240W HP PSU

Awatar użytkownika

lolasher

Zasłużony użytkownik
Posty: 2405
Rejestracja: 10 paź 2008, 18:28
Lokalizacja: Zadupie pod Siedlcami ;)
Kontakt:
    Macintosh Safari

Post10 sie 2014, 22:56

Chyba, że chodzi o przeniesienie wszystkiego na inny telefon, ewentualnie inny rom, wtedy można użyć Titanium Backup.

Awatar użytkownika

robi_10

Zasłużony użytkownik
Posty: 752
Rejestracja: 12 wrz 2011, 17:38
Lokalizacja: Wejherowo / Gdynia
Kontakt:
    Windows 7 Chrome

Post10 sie 2014, 23:27

Ta appka ma tylko jedno ale - wymaga roota, którego bsystem nie ma, bo już mu to proponowałem.

Awatar użytkownika

jedrekk

Administrator
Posty: 1152
Rejestracja: 01 sie 2008, 13:50
Lokalizacja: Gdańsk/Gorzów Wielkopolski
Kontakt:
    Macintosh Safari

Post11 sie 2014, 9:51

Bez roota to możesz zrobić co najwyżej backupa do chmury.
Komputer do pracy: Intel Core i7 4770S | ASUS H87-PRO | 16 GB RAM DDR3 | nVidia GeForce GTX1060 6GB | Samsung 830 PRO 256 GB | 4x Seagate 7200.14 1000 GB RAID10 | Dell U2515H | Dell U2212HM
MacBook Pro Retina Early 2013: Intel Core i5 3210M | 8 GB RAM DDR3 | Intel HD4000 | SSD 256GB
+ iPhone Xr 64GB

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość