Dział dla miłośników radioelektroniki i telewizji. Miejsce wymiany wspomnień, wiedzy i doświadczeń dla DXerów i nie tylko.
Awatar użytkownika

funcek

Zasłużony użytkownik
Posty: 1838
Rejestracja: 06 lut 2011, 12:36
Lokalizacja: Bolesławiec
Kontakt:
    Windows 8.1 Chrome

Post18 lut 2014, 13:27

UPSIK. :trollface:
Spoilerpokaż

Elitarna Księga; HP EliteBook 2570p:
Intel Core i5 3340M @ 2.7GHz + Turbo Boost || 4 GB RAM DDR3 || Intel HD4000 || LiteON MU3 120GB || Windows 10 Pro
Deska (w sumie to i Kijanka), zawsze w plecaku; Kiano SlimTab 8MS:
Intel Atom Z3735F 4x1.33GHz (1.83 GHz turbo) 2 MB cache || 1GB DDR3 || Intel HD Graphics || 8" IPS touch-screen || 16GB FLASH + 32GB MicroSD Class 10 UHS-I || Windows 8.1 with Bing x86
Coś na kształt HTPC, producent bliżej nieokreślony:
Intel Celeron 1037U @ 1.8GHz || 8 GB DDR3 || Intel HD Graphics || HDD 500GB 7200RPM || Windows 10 Pro

Bulbulator Czasoprzestrzeni, bliźniak Masturbatora Czasu; Sony Vaio PCG-N505SN:
Mobile Pentium II 400MHz || 128MB SŁONY-RAM || NeoMagic MagicGraph 256AV 2.5 MB || 10.4" 1024x768 || jakaś-tam dźwiękówka || HDD 30GB 5400RPM || Dualboot Windows 98 & Windows 2000 || 1999r. :)
Masturbator czasu aka Stalingrad rev.2; Sony Vaio PCG-505G:
Pentium MMX 233MHz || 32 MB SŁONY-RAM || NeoMagic MagicGraph 128XD 2 MB || 10.4" 800x600 || jakaś-tam dźwiękówka || HDD 6 GB 4200RPM || Windows 98 SE || 1998r. :)

Sony Playstation 4 Slim CUH-2016B 1TB

Xiaomi Redmi Note 3 Pro Special Edition & Moto Z2 Play

Awatar użytkownika

winuser

Zasłużony użytkownik
Posty: 1100
Rejestracja: 29 sie 2013, 12:15
Lokalizacja: Będzin
Kontakt:
    Ubuntu Firefox

Post18 lut 2014, 14:03

Jest jakaś przejściówka z chinch na 3 x jack (gniazdo), na allegro nie umiem znaleźć. Chcę to podłączyć tak: chinch 'coaxial' na 3x jack (żeński) a do tego podłączyć głośniki 5.1
Laptop: Laptop: Dell Latitude E7240 | Intel Core i5 4310U | Intel HD 4400 | 16GB RAM Kingston | Samsung SSD 1TB | macOS Mojave
PC: Intel Xeon x5450 @3GHz + SilentiumPC SpartanPro | Asus P5Q Pro | nVidia GeForce GT 640 2GB | 8GB RAM Kingston| Goodram Iridium Pro SSD 480 GB | Seagate ST2000DM001 HDD 2TB | Windows 7
Japko: Apple iPhone 8 | Apple A11 Bionic @2.74 GHz | Apple A11 GPU | 3GB RAM | 64GB PAMIĘCI | iOS 12.3
Sieć: Compal ConnectBox | UPC 300Mb/s
Storage: Seagate BlackArmor NAS 220 | 4TB HDD + 2TB HDD |
PlayStation 4 | CUH-1116A | 1TB |

Inne sprzęty:
Spoilerpokaż
Satelita:
Corab 90cm Black | 2x Inverto Twin Black Premium | Philips 43PFS5301 | Formuler F1 Twin (OpenATV 6.1) | AB Cryptobox 600HD Mini | Hot Bird 13E + Astra 19.2E | Cyfrowy Polsat i nc+
Apple iPhone 5 | Apple A6 @1.3 GHz | PowerVR G6430 | 1GB RAM | 32GB PAMIĘCI | iOS 10.3
Nokia N9 | TI OMAP3630 @1,1GHz OC | PowerVR SGX-530 | 1GB RAM LPDDR | 16 GB PAMIĘCI | MeeGo 1.2 Harmattan
Lumia 520 | Qualcomm MSM8227 @ 1GHz | Qualcomm Adreno 305 | 512MB RAM | 8GB PAMIĘCI| WP 8.1 GDR2

Awatar użytkownika

pc.qwerty

Zasłużony użytkownik
Posty: 3277
Rejestracja: 01 lip 2010, 11:28
    Macintosh Chrome

Post18 lut 2014, 14:22

Protip: to wyjście jest cyfrowe.
There is no cloud. It's just someone else's computer.

Awatar użytkownika

winuser

Zasłużony użytkownik
Posty: 1100
Rejestracja: 29 sie 2013, 12:15
Lokalizacja: Będzin
Kontakt:
    Ubuntu Firefox

Post18 lut 2014, 14:38

Czyli nie mogę podpiąć do niego tych głośników ? Jeśli tak to muszę wrzucić rozdzielacz jack ja audio R+L, ale 5.1 pójdzie się je@&ć .
Laptop: Laptop: Dell Latitude E7240 | Intel Core i5 4310U | Intel HD 4400 | 16GB RAM Kingston | Samsung SSD 1TB | macOS Mojave
PC: Intel Xeon x5450 @3GHz + SilentiumPC SpartanPro | Asus P5Q Pro | nVidia GeForce GT 640 2GB | 8GB RAM Kingston| Goodram Iridium Pro SSD 480 GB | Seagate ST2000DM001 HDD 2TB | Windows 7
Japko: Apple iPhone 8 | Apple A11 Bionic @2.74 GHz | Apple A11 GPU | 3GB RAM | 64GB PAMIĘCI | iOS 12.3
Sieć: Compal ConnectBox | UPC 300Mb/s
Storage: Seagate BlackArmor NAS 220 | 4TB HDD + 2TB HDD |
PlayStation 4 | CUH-1116A | 1TB |

Inne sprzęty:
Spoilerpokaż
Satelita:
Corab 90cm Black | 2x Inverto Twin Black Premium | Philips 43PFS5301 | Formuler F1 Twin (OpenATV 6.1) | AB Cryptobox 600HD Mini | Hot Bird 13E + Astra 19.2E | Cyfrowy Polsat i nc+
Apple iPhone 5 | Apple A6 @1.3 GHz | PowerVR G6430 | 1GB RAM | 32GB PAMIĘCI | iOS 10.3
Nokia N9 | TI OMAP3630 @1,1GHz OC | PowerVR SGX-530 | 1GB RAM LPDDR | 16 GB PAMIĘCI | MeeGo 1.2 Harmattan
Lumia 520 | Qualcomm MSM8227 @ 1GHz | Qualcomm Adreno 305 | 512MB RAM | 8GB PAMIĘCI| WP 8.1 GDR2

Awatar użytkownika

pc.qwerty

Zasłużony użytkownik
Posty: 3277
Rejestracja: 01 lip 2010, 11:28
    Macintosh Chrome

Post18 lut 2014, 14:48

W sumie to nawet możesz, ale musiałbyś jeszcze dorzucić przetwornik C-A (DAC).
There is no cloud. It's just someone else's computer.

Awatar użytkownika

winuser

Zasłużony użytkownik
Posty: 1100
Rejestracja: 29 sie 2013, 12:15
Lokalizacja: Będzin
Kontakt:
    Windows 8.1 Chrome

Post19 lut 2014, 16:34

Czyli pozostaje kupić rozdzielacz jack x3 i pożegnać się z 5.1 (przetwornik 200 zł, nie opłaca się). Dla ścisłości - foto panelu tylnego subwoofera:
Obrazek
Nie da rady tego połączyć bez jakich bardzo dużych kosztów z 5.1 ?
Laptop: Laptop: Dell Latitude E7240 | Intel Core i5 4310U | Intel HD 4400 | 16GB RAM Kingston | Samsung SSD 1TB | macOS Mojave
PC: Intel Xeon x5450 @3GHz + SilentiumPC SpartanPro | Asus P5Q Pro | nVidia GeForce GT 640 2GB | 8GB RAM Kingston| Goodram Iridium Pro SSD 480 GB | Seagate ST2000DM001 HDD 2TB | Windows 7
Japko: Apple iPhone 8 | Apple A11 Bionic @2.74 GHz | Apple A11 GPU | 3GB RAM | 64GB PAMIĘCI | iOS 12.3
Sieć: Compal ConnectBox | UPC 300Mb/s
Storage: Seagate BlackArmor NAS 220 | 4TB HDD + 2TB HDD |
PlayStation 4 | CUH-1116A | 1TB |

Inne sprzęty:
Spoilerpokaż
Satelita:
Corab 90cm Black | 2x Inverto Twin Black Premium | Philips 43PFS5301 | Formuler F1 Twin (OpenATV 6.1) | AB Cryptobox 600HD Mini | Hot Bird 13E + Astra 19.2E | Cyfrowy Polsat i nc+
Apple iPhone 5 | Apple A6 @1.3 GHz | PowerVR G6430 | 1GB RAM | 32GB PAMIĘCI | iOS 10.3
Nokia N9 | TI OMAP3630 @1,1GHz OC | PowerVR SGX-530 | 1GB RAM LPDDR | 16 GB PAMIĘCI | MeeGo 1.2 Harmattan
Lumia 520 | Qualcomm MSM8227 @ 1GHz | Qualcomm Adreno 305 | 512MB RAM | 8GB PAMIĘCI| WP 8.1 GDR2

Awatar użytkownika

GENERiC

Zasłużony użytkownik
Posty: 1161
Rejestracja: 21 mar 2009, 19:39
Lokalizacja: wszedzie
    Android Opera

Post19 lut 2014, 17:17

tak, amplituner. bedziesz mial tyle wyjsc ile chcesz i w dodatku wzmocnienie sygnalu.

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość