Dyskusja o wszelkich urządzeniach przenośnych, tabletach, smartfonach, telefonach komórkowych i innych gadżetach.

adrian4048

Posty: 65
Rejestracja: 10 wrz 2014, 16:47
Lokalizacja: Bydgoszcz
    Windows XP Chrome

Post11 mar 2015, 18:58

Post usunięty przez autora.
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2015, 21:26 przez adrian4048, łącznie zmieniany 1 raz.

PisarzKsiazkowicz

Moderator
Posty: 2149
Rejestracja: 27 sty 2010, 7:53
    Windows 8.1 Opera

Post11 mar 2015, 19:09

Mistrz <3
Kto? A tak trochę z innej beczki, da się uruchomić HP iPAQ 114 bez baterii?
Ty, powiem więcej, zasłużyłeś na to by dostać słownikiem przez łeb. ^^

Żeby "poprawić" błąd na jeszcze bardziej żenujący błąd... Nawet lodówka z Androidem lepiej umie w język polski niż Ty. :>

Awatar użytkownika

Captain

Zasłużony użytkownik
Posty: 445
Rejestracja: 13 mar 2013, 14:57
    Windows XP Chrome

Post11 mar 2015, 19:15

Nawet lodówka z Androidem lepiej umie w język polski niż Ty. :>
Zapamiętam ten tekst na zawsze XD
Ryzen 3 3100, 1050 2GB, B550 Mortar, Balistix 2x8GB, SPC Vero l3 600w, Crucial BX500 240GB, WD Black 1TB,500 2.5" HDD Seagate, Krux trek max, T300RS GT

puszekkk

    Tapatalk Firefox

Post18 mar 2015, 20:22

http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/03 ... 274768.jpg
that photo gave me cancer / R

1179 sekund Nokia 6300
Wysłane z mojego LG-E460

puszekkk

    Tapatalk Firefox

Post26 mar 2015, 16:03

A może by wrzucić j2me pi do opera mobile store? Co o tym sądzicie? Konto dewelopera mam.

Wysłane z mojego LG-E460

PisarzKsiazkowicz

Moderator
Posty: 2149
Rejestracja: 27 sty 2010, 7:53
    Windows 10 Opera

Post26 mar 2015, 17:52

A może by wrzucić j2me pi do opera mobile store? Co o tym sądzicie? Konto dewelopera mam.

Wysłane z mojego LG-E460
Ty nie, bo to nie Twoja aplikacja.

Nie bądź chujomiotem, ja wiem że używasz Androida ale bez przesady.

adrian4048

Posty: 65
Rejestracja: 10 wrz 2014, 16:47
Lokalizacja: Bydgoszcz
    Windows 7 Chrome

Post28 mar 2015, 17:24

Post usunięty przez autora.
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2015, 21:26 przez adrian4048, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika

pc.qwerty

Zasłużony użytkownik
Posty: 3276
Rejestracja: 01 lip 2010, 11:28
    Windows 8.1 Chrome

Post28 mar 2015, 22:46

wymądrzasz się jak jakieś dziecko neo.
Widzę co tutaj zrobiłeś.
There is no cloud. It's just someone else's computer.

PisarzKsiazkowicz

Moderator
Posty: 2149
Rejestracja: 27 sty 2010, 7:53
    Series 60 Opera

Post29 mar 2015, 1:48

No, skoro przez tak długi okres czasu żyjesz w nieświadomości, to czuję się zobowiązany.

C h o c i a ż mógłbym się równie dobrze nadal nabijać...

C h o c i a ż
chociaż

Tak to się lumia pisze! Przez cholerne "ci", a nie "dz". Zrozumcie plebsy różnicę w końcu... *facepalm*

puszekkk

    Tapatalk Firefox

Post06 kwie 2015, 23:33

Obrazek

puszekkk

    Tapatalk Firefox

Post07 kwie 2015, 17:22

Obrazek
Sorry za double-post ale kiedyś trzeba :trollface:

puszekkk

    Windows 8.1 Chrome

Post15 kwie 2015, 17:04

Obrazek
Calculation took 35 seconds.
SM-N9005
Remote test lab

Awatar użytkownika

exploder

Posty: 176
Rejestracja: 05 gru 2011, 20:20
    Windows 8.1 Internet Explorer

Post15 kwie 2015, 19:23

Ładne czcionki.
Spoiler
Pokaż
Obrazek
Spoiler
Pokaż
MoBo: Gigabyte GA-870A-USB3 + DIY mosfet cooler
CPU: AMD Phenom II X6 1600T @ 3,3 GHz
Cooler: Zalman CNPS10X Performa
Grafika: ASUS GeForce GTX 950 2GB
SSD: Goodram C50 120GB
HDD: WD Caviar Green WD10EZRX 1TB
RAM: 2x4GB Kingston DDR3 1333 MHz CL9 @ 1600 MHz
Zasilacz: XFX Core 550W
Buda: Zalman Z5 Plus
Monitor: LG 24EA53


Telefon: Motorola Moto E LTE
Kaflotablet: Toshiba Encore 2 WT8

Awatar użytkownika

Piwollo

Posty: 30
Rejestracja: 01 sty 2010, 17:48
Lokalizacja: Slough [UK]
Kontakt:
    Windows 7 Chrome

Post16 kwie 2015, 9:46

Obrazek

S5 running CM 12.1 by albinoman :)

Awatar użytkownika

Ult1me

Administrator
Posty: 2415
Rejestracja: 05 sie 2008, 14:48
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:
    Windows 8.1 Opera

Post16 kwie 2015, 10:45

Wynik lepszy niż na niejednym Core Duo...
Komputery:
Spoiler
Pokaż
Laptop (mój główny komputer): Acer Aspire 5750G | Intel Core i3 2330M (Sandy Bridge) 0.8-2.2GHz | Intel HM65 | 6GB RAM DDR3 | Intel HD Graphics 3000 + nVidia GeForce GT540M (nVidia Optimus) | Crucial MX100 256GB SSD | Broadcom 802.11n Network Adapter | Broadcom NetLink Gigabit Ethernet | Realtek ALC269 (+Dolby Advanced Audio)

Laptop służbowy: HP ProBook

Komputer brata (mój stary): Intel Pentium DualCore E6300 (2x 2.8@1.6-3.25 GHz EIST, 64bit, Intel-VT) | Gigabyte EP43T-UD3L (P43, ICH10) | 2x2 GB RAM DDR3 1066MHz GoodRAM | Palit GeForce GT220 | 2x500 GB (Seagate + SpinPoint F3)

Stacja do napraw: Intel Pentium 4 630 (3.00@2.43 GHz, 64bit, HT, Prescott) | ASUS P5GPL (Intel i915, ICH6) | 2x512 MB RAM DDR1 Kingston (PC-3200) | Gainward GeForce 7300 GT 256 MB DDR2 | jakiś dysk :)

Komputer na części: Intel Pentium III 600 MHz Slot 1 | ASUS P3B-F | 128 MB SDR SDRAM | GeForce 2 MX400 (?) | Seagate 8.4GB PATA

Lumia 625
Dowódca Grupy Odwetowej Mafii C-QUAM, łączącej fanów fal długich, średnich i krótkich, nak***iania kabli j**anych, France Bleu Alsace, The Mighty KBC, Voice of Korea, Warszawskiej Radiostacji Centralnej z najwyższym masztem świata Konstantynowie koło Gąbina, oraz Radiowego Centrum Nadawczego z prawie najwyższymi masztami w Solcu Kujawskim

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości