Dyskusja o wszelkich urządzeniach przenośnych, tabletach, smartfonach, telefonach komórkowych i innych gadżetach.
Awatar użytkownika

robi_10

Zasłużony użytkownik
Posty: 753
Rejestracja: 12 wrz 2011, 17:38
Lokalizacja: Wejherowo / Gdynia
Kontakt:
    unknown unknown

Post13 lip 2012, 13:32

Dobra, to może z tym jadugadu spróbować? Bo ono w sumie działa tylko nie łączy z serwerami bo stare dane ma wpisane. Co miałbym tam wpisać aby połączyło? Jak sie nie uda to się juz poddaję...

lolasher

Zasłużony użytkownik
Posty: 2405
Rejestracja: 10 paź 2008, 18:28
Lokalizacja: Zadupie pod Siedlcami ;)
Kontakt:
    Windows 8 Opera

Post13 lip 2012, 13:38

Próbuj szczęścia http://monitor.wtw.im/ Gdzieś z GG się wypowiadali, że zamierzają utrzymywać wszystkie starsze wersje i alternatywne klienty, więc powinno działać. Tylko wiadomo, nie będzie połowy funkcji i na pewno nie będą działały te długie numery.

Rublik

Moderator
Posty: 2857
Rejestracja: 25 lut 2009, 16:11
Kontakt:
    Windows 7 Opera

Post13 lip 2012, 16:27

Nalezy też mieć na uwadze to, że aplikacja często się sypie i nie oferuje importu kontaktów z serwera, więc musisz sobie je sam wpisywać.
Honorowy Członek Mafii C-QUAM
HP EliteBook 820

Awatar użytkownika

robi_10

Zasłużony użytkownik
Posty: 753
Rejestracja: 12 wrz 2011, 17:38
Lokalizacja: Wejherowo / Gdynia
Kontakt:
    J2ME Opera

Post13 lip 2012, 17:34

Mimo wpisania adresu, pokazuje że połączono, ale nic sie nie dzieje. Wiadomości nie dochodzą ani nie wychodzą. Trudno się mówi, poddaję się. Dzięki wszystkim za pomoc ;)

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość