Dyskusja na temat gier dla PC, konsol i urządzeń mobilnych.
Awatar użytkownika

MOSZEUSZ

Posty: 586
Rejestracja: 08 lut 2008, 17:44
Lokalizacja: Okolice Rzeszowa
Kontakt:
    Windows 7 Firefox

Post29 wrz 2010, 15:52

Grał ktoś już w TDU2 beta ? :) Jakieś opinie ? Słucham ^^ Ja dodam tylko tyle, że właśnie kończę ściągać patche do tego i za jakieś 1h30m się dowiem czy to warte ściągania było :]
PC #1: Intel Celeron DC e3400 2.6ghz@3,46ghz, 2,5GB RAM DDR2 667, Intel x3100,Samsung 1TB, Gigabyte GA-G31M-ES2L, MS Windows 8 Enterprise x86
PC #2: Intel Core2 Quad q6600 2.4ghz, 3GB RAM DDR2 667, MSI GeForce 9600GT 512MB GDDR3 PreOC, Samsung 1TB, Gigabyte GA-G33M-DS2R, M$ Windows 7 Ultimate x64 PL.
Laptop [ACER 8572G]: Intel Core i3-370M @ 2.4ghz, 4GB RAM DDR3 1333, GeForce GT330M [GPU: 575mhz@650mhz / MEM: 1580mhz@1800mhz],HDD 320GB, MS Windows 8 Enterprise x64
Obrazek

Awatar użytkownika

SG7

Posty: 142
Rejestracja: 14 kwie 2010, 15:46
    Windows 7 Firefox

Post29 wrz 2010, 15:56

Ja grałem w 1 część, o drugiej czytałem i mówię ci - jednak czas jest warty tego dzieła! :D

Awatar użytkownika

Onset

Administrator
Posty: 2118
Rejestracja: 06 gru 2008, 19:27
Lokalizacja: multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\GDAŃSK
Kontakt:
    Ubuntu Firefox

Post29 wrz 2010, 16:08

Gra ponoć jest wyśmienita, o wiele lepsza od np. takiego NFS'a World'a :D . Lepsze samochody, możesz wysiadać z samochodu, wsiadać do innego, pełen wypas.
Windows 98 supports real multitasking - it can boot and crash simultaneously.
Mój pecet:
Spoilerpokaż

Obudowa: Modecom ThinkBell, Zasilacz: OCZ ModXStream 600W, Mobo: MSI B85M-G43, Procesor: Intel Core i5-4570 (Haswell) , Wypalarka: Optiarc DVD RW AD-7173A ATA, Grafika: Gigabyte Radeon R9 270x, HDD1: OCZ Vertex 4 128 GB, HDD2:WDC WD5001AALS-00L3B2 (500GB), HDD3+4: WD1002FAEX-00Z3A0 (RAID-0), RAM: Kingston HyperX Black + Red 16GB (2x4 GB + 2x4GB Dual-Channel) CL9, Mocarne chłodzenie: Scythe Mugen II Rev. B.
Retina MacBook Pro Early 2015:
Spoilerpokaż
Intel Core i5-5257u(Broadwell) @ 2.7 Ghz, RAM: 8 GB @ 1866 MHz DDR3, Intel Iris 6100, 128GB PCI-e SSD

Awatar użytkownika

MOSZEUSZ

Posty: 586
Rejestracja: 08 lut 2008, 17:44
Lokalizacja: Okolice Rzeszowa
Kontakt:
    Windows 7 Firefox

Post29 wrz 2010, 18:29

możesz wysiadać z samochodu, wsiadać do innego, pełen wypas.
Prawie jak GTA xD
Dostałem invita do closed bety a nie mogę się lognąć =.= Zabawne...
PC #1: Intel Celeron DC e3400 2.6ghz@3,46ghz, 2,5GB RAM DDR2 667, Intel x3100,Samsung 1TB, Gigabyte GA-G31M-ES2L, MS Windows 8 Enterprise x86
PC #2: Intel Core2 Quad q6600 2.4ghz, 3GB RAM DDR2 667, MSI GeForce 9600GT 512MB GDDR3 PreOC, Samsung 1TB, Gigabyte GA-G33M-DS2R, M$ Windows 7 Ultimate x64 PL.
Laptop [ACER 8572G]: Intel Core i3-370M @ 2.4ghz, 4GB RAM DDR3 1333, GeForce GT330M [GPU: 575mhz@650mhz / MEM: 1580mhz@1800mhz],HDD 320GB, MS Windows 8 Enterprise x64
Obrazek

Awatar użytkownika

jedrekk

Administrator
Posty: 1152
Rejestracja: 01 sie 2008, 13:50
Lokalizacja: Gdańsk/Gorzów Wielkopolski
Kontakt:
    Windows 7 Chrome

Post29 wrz 2010, 19:51

Ja mam konto od znajomego i powiem ci, że gra jest wyśmienita pod warunkiem, że grasz na padzie/kierownicy. :D
Komputer do pracy: Intel Core i7 4770S | ASUS H87-PRO | 16 GB RAM DDR3 | nVidia GeForce GTX1060 6GB | Samsung 830 PRO 256 GB | 4x Seagate 7200.14 1000 GB RAID10 | Dell U2515H | Dell U2212HM
MacBook Pro Retina Early 2013: Intel Core i5 3210M | 8 GB RAM DDR3 | Intel HD4000 | SSD 256GB
+ iPhone 7 32GB

Awatar użytkownika

MOSZEUSZ

Posty: 586
Rejestracja: 08 lut 2008, 17:44
Lokalizacja: Okolice Rzeszowa
Kontakt:
    Windows 7 Firefox

Post29 wrz 2010, 19:57

No ja się lognąć nawet nie mogę to mnie dziwi. Coś o cd-key`a się pluje. Wierzę, że gra jest warta świeczki ^^
PC #1: Intel Celeron DC e3400 2.6ghz@3,46ghz, 2,5GB RAM DDR2 667, Intel x3100,Samsung 1TB, Gigabyte GA-G31M-ES2L, MS Windows 8 Enterprise x86
PC #2: Intel Core2 Quad q6600 2.4ghz, 3GB RAM DDR2 667, MSI GeForce 9600GT 512MB GDDR3 PreOC, Samsung 1TB, Gigabyte GA-G33M-DS2R, M$ Windows 7 Ultimate x64 PL.
Laptop [ACER 8572G]: Intel Core i3-370M @ 2.4ghz, 4GB RAM DDR3 1333, GeForce GT330M [GPU: 575mhz@650mhz / MEM: 1580mhz@1800mhz],HDD 320GB, MS Windows 8 Enterprise x64
Obrazek

Awatar użytkownika

Rublik

Moderator
Posty: 2854
Rejestracja: 25 lut 2009, 16:11
Kontakt:
    Windows Vista Opera

Post29 wrz 2010, 20:16

Wymagania jak na grę samochodową mnie rozbrajają.

Idę sobie odpalić Undergrounda 2 :P
"Prawo ponad prawem, państwo w państwie, manipulacja całych ludzi mas. Serwowane nam kłamstwo na kłamstwie, otworzyć oczy obudzić się czas"

Honorowy Członek Mafii C-QUAM


Stacjonarny: Gigabyte GA-H81M-S2H | Celeron G1840 | 4GB DDR3 1333 | Radeon HD4870 512MB | Chieftec GPS-400AA-101A | Seagate ST1000DM3 1TB SATA3 | Windows 10 Pro N
Laptop: Samsung NP300E5A-S06PL | Core i5 2450M | 6GB DDR3 1333 | HD3000 | GT520MX | SanDisk SSD Plus 120GB | Windows 10 Pro
Telefon: Hujawei P8 Lite

Awatar użytkownika

jedrekk

Administrator
Posty: 1152
Rejestracja: 01 sie 2008, 13:50
Lokalizacja: Gdańsk/Gorzów Wielkopolski
Kontakt:
    Windows 7 Chrome

Post29 wrz 2010, 21:11

No ja się lognąć nawet nie mogę to mnie dziwi. Coś o cd-key`a się pluje. Wierzę, że gra jest warta świeczki ^^
Ludzie, czytajcie forum... Oznacza to, że serwery zamknięte są dla zwykłych betatesterów...
Komputer do pracy: Intel Core i7 4770S | ASUS H87-PRO | 16 GB RAM DDR3 | nVidia GeForce GTX1060 6GB | Samsung 830 PRO 256 GB | 4x Seagate 7200.14 1000 GB RAID10 | Dell U2515H | Dell U2212HM
MacBook Pro Retina Early 2013: Intel Core i5 3210M | 8 GB RAM DDR3 | Intel HD4000 | SSD 256GB
+ iPhone 7 32GB

Awatar użytkownika

Onset

Administrator
Posty: 2118
Rejestracja: 06 gru 2008, 19:27
Lokalizacja: multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\GDAŃSK
Kontakt:
    Ubuntu Firefox

Post30 wrz 2010, 6:55

Dostałem invita do closed bety a nie mogę się lognąć =.= Zabawne...

Ludzie, czytajcie forum... Oznacza to, że serwery zamknięte są dla zwykłych betatesterów...
On wyraźnie napisał, że ma invita do CLOSED(zamkniętej) bety, a nie zwykłej.
Windows 98 supports real multitasking - it can boot and crash simultaneously.
Mój pecet:
Spoilerpokaż

Obudowa: Modecom ThinkBell, Zasilacz: OCZ ModXStream 600W, Mobo: MSI B85M-G43, Procesor: Intel Core i5-4570 (Haswell) , Wypalarka: Optiarc DVD RW AD-7173A ATA, Grafika: Gigabyte Radeon R9 270x, HDD1: OCZ Vertex 4 128 GB, HDD2:WDC WD5001AALS-00L3B2 (500GB), HDD3+4: WD1002FAEX-00Z3A0 (RAID-0), RAM: Kingston HyperX Black + Red 16GB (2x4 GB + 2x4GB Dual-Channel) CL9, Mocarne chłodzenie: Scythe Mugen II Rev. B.
Retina MacBook Pro Early 2015:
Spoilerpokaż
Intel Core i5-5257u(Broadwell) @ 2.7 Ghz, RAM: 8 GB @ 1866 MHz DDR3, Intel Iris 6100, 128GB PCI-e SSD

Awatar użytkownika

jedrekk

Administrator
Posty: 1152
Rejestracja: 01 sie 2008, 13:50
Lokalizacja: Gdańsk/Gorzów Wielkopolski
Kontakt:
    Windows 7 Chrome

Post30 wrz 2010, 14:25

On wyraźnie napisał, że ma invita do CLOSED(zamkniętej) bety, a nie zwykłej.
Closed beta to jest właśnie zwykła. Oprócz tego jest focused beta (mniejszy krąg i częściej grają) oraz beta dla administratorów (czynna 24/7) :]

Błąd "invalid cdkey" oznacza tyle, że po prostu beta dla twojego poziomu jest offline.
Komputer do pracy: Intel Core i7 4770S | ASUS H87-PRO | 16 GB RAM DDR3 | nVidia GeForce GTX1060 6GB | Samsung 830 PRO 256 GB | 4x Seagate 7200.14 1000 GB RAID10 | Dell U2515H | Dell U2212HM
MacBook Pro Retina Early 2013: Intel Core i5 3210M | 8 GB RAM DDR3 | Intel HD4000 | SSD 256GB
+ iPhone 7 32GB

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości