Strona 11 z 11

Techvortal "Sylwia" (5.0)

: 15 wrz 2019, 15:10
autor: urban92
- phpBB i pakiet językowy zaktualizowane do wersji 3.2.7
- zaktualizowałem mody które wywaliły się po aktualizacji skryptu

Techvortal "Sylwia" (5.0)

: 31 mar 2020, 0:26
autor: urban92
Od tej pory aktywacja konta na forum jest tylko za zgodą administratorów. Jeśli ktoś chciałby dać dostęp do forum swojemu zaufanemu znajomemu/rodzinie/kochance/kotu niech da nam znać na Mruhuhuu techvortalu.

Techvortal "Sylwia" (5.0)

: 29 kwie 2021, 13:10
autor: Glitch58
Obrazek

Też macie problem z certyfikatem?

Techvortal "Sylwia" (5.0)

: 30 kwie 2021, 8:47
autor: joe93
Obrazek

Też macie problem z certyfikatem?
Też mam,dzisiaj przy wejściu na stronę. Jak w poprzednich dniach to nie mam pojęcia,nie wchodziłem

Techvortal "Sylwia" (5.0)

: 30 kwie 2021, 10:29
autor: WolfX
Obrazek
Ojcze Dyrektorze, cert się wziął i skończył wczoraj :D

Techvortal "Sylwia" (5.0)

: 30 kwie 2021, 11:14
autor: winuser
"Certyfikejt do domeny wam się zyebał"
Obrazek

:trollface:

Techvortal "Sylwia" (5.0)

: 06 maja 2021, 8:08
autor: urban92
Skrypt który odnawiał let's encrypt się nie wywołał. Działa teraz.

Techvortal "Sylwia" (5.0)

: 01 paź 2021, 22:48
autor: winuser
Chyba znowu wygasł certyfikat.

Techvortal "Sylwia" (5.0)

: 02 paź 2021, 10:21
autor: Glitch58
U mnie na telefonie w przeglądarce Samsunga też wywala błąd certyfikatu. Ale na kompach na Edge jest wszystko normalnie.

Techvortal "Sylwia" (5.0)

: 05 paź 2021, 10:56
autor: urban92
Sprawdźcie czy teraz jest ok.

Techvortal "Sylwia" (5.0)

: 05 paź 2021, 12:22
autor: Glitch58
Obrazek

Dalej coś mu nie pasuje

Techvortal "Sylwia" (5.0)

: 05 paź 2021, 13:37
autor: winuser
Obrazek


U mnie działa.

Techvortal "Sylwia" (5.0)

: 05 paź 2021, 13:55
autor: Glitch58
Może to po prostu wina androida, bo na kompie jest git.

Techvortal "Sylwia" (5.0)

: 05 paź 2021, 17:14
autor: funcek
Safari nic nie krzyczy.

Techvortal "Sylwia" (5.0)

: 05 paź 2021, 23:49
autor: Captain
Kiwi browser brak problemów