Dyskusja o modyfikacjach Mac OS pozwalających uruchomić go na zwykłym komputerze PC.

Rublik

Moderator
Posty: 2858
Rejestracja: 25 lut 2009, 16:11
Kontakt:
    Windows 2003 Opera

Post08 gru 2010, 15:57

Ja w pakiecie z iPC miałem już język polski.

Edit: widzę, że masz :)
Honorowy Członek Mafii C-QUAM
HP EliteBook 820

Awatar użytkownika

pc.qwerty

Zasłużony użytkownik
Posty: 3277
Rejestracja: 01 lip 2010, 11:28
    Windows 7 Firefox

Post08 gru 2010, 16:06

Ale ja wgrałem iAtkosa :P
Jeśli chodzi o iPC, to nie uruchamiał się u mnie nawet instalator.
There is no cloud. It's just someone else's computer.

Rublik

Moderator
Posty: 2858
Rejestracja: 25 lut 2009, 16:11
Kontakt:
    Windows 2003 Opera

Post08 gru 2010, 17:48

Hackintoshe to jest zawsze jedna wielka loteria :P
Honorowy Członek Mafii C-QUAM
HP EliteBook 820

Awatar użytkownika

pc.qwerty

Zasłużony użytkownik
Posty: 3277
Rejestracja: 01 lip 2010, 11:28
    Windows 7 Firefox

Post08 gru 2010, 18:01

Najbardziej mnie dziwi że nawet w readme iatkosa jako minimum jest podana grafa GF 6600 GT którą mam, a nie mogę zmienić rozdziałki...
Spytam się jeszcze: da sie zrobić tak żeby przy starcie chameleon pokazywał nie tylko maka ale też windę (dyski inne niż mac są pokazywane po naciśnięciu klawisza) :?:
There is no cloud. It's just someone else's computer.

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość