Dyskusja i wymiana poglądów o na temat szeroko pojętego oprogramowania.
Awatar użytkownika

Captain

Zasłużony użytkownik
Posty: 449
Rejestracja: 13 mar 2013, 14:57
    Windows 8.1 Opera

Post16 lut 2015, 22:25

Od paru dni podczas ładowania modeli z F1 Codemasters po prostu 3Dsimed v3.x (cała linia) crashują na ładowaniu toru, bolidu. Odpalałem v2.18 i nie ma problemów nie ma żadnych crashy itd. Czyściłem rejestr ale nadal crashuje. Windows nie wyświetla żadnego błędu, tylko poprostu pokazuje pasek ładowania i wybór "Zamknij program". I co z tym zrobić?
Obrazek
Ryzen 3 3100, 1050 2GB, B550 Mortar, Balistix 2x8GB, SPC Vero l3 600w, Crucial BX500 240GB, Crucial MX500 500GB, WD Black 1TB,500 2.5" HDD Seagate, Krux trek max, Thrustmaster T150 z pedałami Logitech G29

Awatar użytkownika

domel

Zasłużony użytkownik
Posty: 581
Rejestracja: 13 wrz 2008, 16:48
Lokalizacja: Garbatka Letnisko
Kontakt:
    Windows 7 Chrome

Post17 lut 2015, 9:47

Weź od niczego przeskanuj kompa Combofixem.

Awatar użytkownika

Captain

Zasłużony użytkownik
Posty: 449
Rejestracja: 13 mar 2013, 14:57
    Tapatalk Firefox

Post17 lut 2015, 10:42

Combofix nie działa od jakiegoś czasu na 8.1

Biedodroid 4.2.2 Samsung Galaxy Mini 2
Ryzen 3 3100, 1050 2GB, B550 Mortar, Balistix 2x8GB, SPC Vero l3 600w, Crucial BX500 240GB, Crucial MX500 500GB, WD Black 1TB,500 2.5" HDD Seagate, Krux trek max, Thrustmaster T150 z pedałami Logitech G29

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości