Tutaj można pochwalić się różnymi pracami graficznymi i skorzystać z porad innych użytkowników.
Awatar użytkownika

Conrado967

Zasłużony użytkownik
Posty: 1079
Rejestracja: 24 sie 2010, 20:45
Lokalizacja: Skorzów
Kontaktowanie:
    J2ME Opera

Post14 lut 2013, 10:27

A dlaczego nie? Akurat z Wigrym innego wyjscia nie mialem, bo tylko w SA są animacje roweru, ale rozważam także konwersje do mojej ulubionej części- Vice City z podaniem linku do innego modu, który dodaje takowe animacje. Oczywiście myślę także o GTA V, ale to przyszłość. Poza tym IV jest aktualnie dla mnie nie osiągalne ze względu na pojemność mojego dysku jak i osiągów grafiki.
AMD Athlon x2 7750 2.7Ghz (Kuma)
ASRock K10N78-1394
3x1GB 800Mhz GoodRAM + 1GB 667@800Mhz Corsair
WD10EZEX 1TB
AMD Radeon 5770 1GB DDR5
NVidia MCP78 HD Audio.

Awatar użytkownika

lukaszuk1995

Posty: 231
Rejestracja: 21 cze 2011, 8:54
Lokalizacja: Będzin
Kontaktowanie:
    J2ME Opera

Post14 lut 2013, 11:09

jedrekk pisze: stare gta sa?

Jak dla mnie to najlepsza część z niskimi wymaganiami. Sam znam dużo ludzi, którzy nadal grają w GTA: San Andreas a nawet Vice City.
Mój blaszak :
CPU --->Intel Celeron Dual-Core E1200 --> 1,60 GHz
RAM ---> 2 x 1 GB
GPU ---> Intel GMA 950 --> 256MB
Płyta główna ---> Gigabyte GA-945-GZM-S2

Awatar użytkownika

Conrado967

Zasłużony użytkownik
Posty: 1079
Rejestracja: 24 sie 2010, 20:45
Lokalizacja: Skorzów
Kontaktowanie:
    J2ME Opera

Post14 lut 2013, 13:17

Nie rozumiem waszego zdziwienia. Ja do dziś gram w Vice City i III - według mnie najlepsze części. San Andreas juź mnie toleruje, bo fabuła nie jest dla mnie...
Nowsze gry nie imponują mi jakoś specjalnie.
AMD Athlon x2 7750 2.7Ghz (Kuma)
ASRock K10N78-1394
3x1GB 800Mhz GoodRAM + 1GB 667@800Mhz Corsair
WD10EZEX 1TB
AMD Radeon 5770 1GB DDR5
NVidia MCP78 HD Audio.

Awatar użytkownika

Lewan

Posty: 443
Rejestracja: 28 gru 2010, 10:32
Lokalizacja: Biała Podlaska
Kontaktowanie:
    Windows 7 Internet Explorer

Post14 lut 2013, 13:24

Tak samo CoD2 ma najlepszy klimat, juz niepowtarzalny w następnych częściach

Awatar użytkownika

funcek

Zasłużony użytkownik
Posty: 1760
Rejestracja: 06 lut 2011, 12:36
Lokalizacja: Bolesławiec
Kontaktowanie:
    Android Opera

Post14 lut 2013, 14:36

jedrekk pisze:Wow, tylko kurna, czemu wszystkie mody robisz pod stare gta sa?


Ma xeona i inne burzujskie podzespoły i narzeka już na GTA sa.
Spoiler: pokaż

Życiowa Książka; Fujitsu LifeBook AH532:
Intel i3 3310M @ 2.4GHz 3 MB L3 || 4 GB RAM DDR3 || Intel HD4000; NVidia GT640M LE || Realtek HD || HDD 500 GB || Win 10 Pro N 64-bit, Arch Linux 64-bit + Plasma 5
Deska (w sumie to i Kijanka); Kiano SlimTab 8MS:
Intel Atom Z3735F 4x1.33GHz (1.83 GHz turbo) 2 MB cache || 1GB DDR3 || Intel HD Graphics || 8" IPS touch-screen || 16GB FLASH + 32GB MicroSD Class 10 UHS-I || Windows 8.1 with Bing x86
Serwer rev. 2, aka "Pudełko zapałek":
Raspberry Pi Zero || 2GB MicroSD Class 4 || SSH || USB Wi-Fi Sagem XN-762n || Minibian
Masturbator czasu aka Stalingrad rev.2; Sony Vaio PCG-505G:
Pentium MMX 233MHz || 96 MB SŁONY-RAM || NeoMagic MagicGraph 128XD 2 MB || 10.4" || jakaś-tam dźwiękówka || HDD 30 GB || Dualboot Windows 98 & Windows 2000 || 1998r. :)

Malina - Raspberry Pi 2 + 16GB SanDisk UHS-I 533x; Raspbian + Kodi
Sony PlayStation 2 Slim SCPH-77004 with modbo760 chip & fmcb + OPL
Sony PlayStation 3 Slim CECH-3004B 320GB
Sony Playstation 4 Slim CUH-2016B 1TB

Alcatel One Touch Idol Mini OT6012x

Awatar użytkownika

jedrekk

Administrator
Posty: 1148
Rejestracja: 01 sie 2008, 13:50
Lokalizacja: Gdańsk/Gorzów Wielkopolski
Kontaktowanie:
    Windows 8 Opera

Post14 lut 2013, 15:14

Aha, grałeś w kiedyś w GTA 4 i widziałeś fizykę? Nie ma w ogóle porównania...
Komputer do pracy: Intel Core i7 4770S | ASUS H87-PRO | 16 GB RAM DDR3 | nVidia GeForce GTX1060 6GB | Samsung 830 PRO 256 GB | 4x Seagate 7200.14 1000 GB RAID10 | 2x Dell U2212HM
MacBook Pro Retina Early 2013: Intel Core i5 3210M | 8 GB RAM DDR3 | Intel HD4000 | SSD 256GB
+ iPhone 7 32GB

Awatar użytkownika

funcek

Zasłużony użytkownik
Posty: 1760
Rejestracja: 06 lut 2011, 12:36
Lokalizacja: Bolesławiec
Kontaktowanie:
    Android Opera

Post14 lut 2013, 15:23

Nie grałem, bo nie mam takich burzujskich podzespołów.
Spoiler: pokaż

Życiowa Książka; Fujitsu LifeBook AH532:
Intel i3 3310M @ 2.4GHz 3 MB L3 || 4 GB RAM DDR3 || Intel HD4000; NVidia GT640M LE || Realtek HD || HDD 500 GB || Win 10 Pro N 64-bit, Arch Linux 64-bit + Plasma 5
Deska (w sumie to i Kijanka); Kiano SlimTab 8MS:
Intel Atom Z3735F 4x1.33GHz (1.83 GHz turbo) 2 MB cache || 1GB DDR3 || Intel HD Graphics || 8" IPS touch-screen || 16GB FLASH + 32GB MicroSD Class 10 UHS-I || Windows 8.1 with Bing x86
Serwer rev. 2, aka "Pudełko zapałek":
Raspberry Pi Zero || 2GB MicroSD Class 4 || SSH || USB Wi-Fi Sagem XN-762n || Minibian
Masturbator czasu aka Stalingrad rev.2; Sony Vaio PCG-505G:
Pentium MMX 233MHz || 96 MB SŁONY-RAM || NeoMagic MagicGraph 128XD 2 MB || 10.4" || jakaś-tam dźwiękówka || HDD 30 GB || Dualboot Windows 98 & Windows 2000 || 1998r. :)

Malina - Raspberry Pi 2 + 16GB SanDisk UHS-I 533x; Raspbian + Kodi
Sony PlayStation 2 Slim SCPH-77004 with modbo760 chip & fmcb + OPL
Sony PlayStation 3 Slim CECH-3004B 320GB
Sony Playstation 4 Slim CUH-2016B 1TB

Alcatel One Touch Idol Mini OT6012x

Awatar użytkownika

lukaszuk1995

Posty: 231
Rejestracja: 21 cze 2011, 8:54
Lokalizacja: Będzin
Kontaktowanie:
    J2ME Opera

Post14 lut 2013, 15:28

Ci co nie mają takich burzujskich podzespołów grają w San Andreas, a ci co mają to nie grają - proste i logiczne. A propos CoD 2 czemu wywala błędy bibliotek z Office 2007 ? Bo chciałbym pograć a nie mogę .
Mój blaszak :
CPU --->Intel Celeron Dual-Core E1200 --> 1,60 GHz
RAM ---> 2 x 1 GB
GPU ---> Intel GMA 950 --> 256MB
Płyta główna ---> Gigabyte GA-945-GZM-S2

Awatar użytkownika

funcek

Zasłużony użytkownik
Posty: 1760
Rejestracja: 06 lut 2011, 12:36
Lokalizacja: Bolesławiec
Kontaktowanie:
    Android Opera

Post14 lut 2013, 15:35

lukaszuk1995 pisze:Ci co nie mają takich burzujskich podzespołów grają w San Andreas, a ci co mają to nie grają - proste i logiczne.


No i właśnie dlatego ten rowerek został stworzony pod San Andreas. Ende.
Spoiler: pokaż

Życiowa Książka; Fujitsu LifeBook AH532:
Intel i3 3310M @ 2.4GHz 3 MB L3 || 4 GB RAM DDR3 || Intel HD4000; NVidia GT640M LE || Realtek HD || HDD 500 GB || Win 10 Pro N 64-bit, Arch Linux 64-bit + Plasma 5
Deska (w sumie to i Kijanka); Kiano SlimTab 8MS:
Intel Atom Z3735F 4x1.33GHz (1.83 GHz turbo) 2 MB cache || 1GB DDR3 || Intel HD Graphics || 8" IPS touch-screen || 16GB FLASH + 32GB MicroSD Class 10 UHS-I || Windows 8.1 with Bing x86
Serwer rev. 2, aka "Pudełko zapałek":
Raspberry Pi Zero || 2GB MicroSD Class 4 || SSH || USB Wi-Fi Sagem XN-762n || Minibian
Masturbator czasu aka Stalingrad rev.2; Sony Vaio PCG-505G:
Pentium MMX 233MHz || 96 MB SŁONY-RAM || NeoMagic MagicGraph 128XD 2 MB || 10.4" || jakaś-tam dźwiękówka || HDD 30 GB || Dualboot Windows 98 & Windows 2000 || 1998r. :)

Malina - Raspberry Pi 2 + 16GB SanDisk UHS-I 533x; Raspbian + Kodi
Sony PlayStation 2 Slim SCPH-77004 with modbo760 chip & fmcb + OPL
Sony PlayStation 3 Slim CECH-3004B 320GB
Sony Playstation 4 Slim CUH-2016B 1TB

Alcatel One Touch Idol Mini OT6012x

Awatar użytkownika

Ult1me

Administrator
Posty: 2425
Rejestracja: 05 sie 2008, 14:48
Lokalizacja: Wrocław
Kontaktowanie:
    Windows 8 Opera

Post14 lut 2013, 16:08

Fizyka fizyką Jędrek, tylko wiesz... To jest ten sam powód, dla którego gramy w SimCity 4 do tej pory, a nie w Societes.
Komputery:
Spoiler: pokaż
Laptop (mój główny komputer): Acer Aspire 5750G | Intel Core i3 2330M (Sandy Bridge) 0.8-2.2GHz | Intel HM65 | 6GB RAM DDR3 | Intel HD Graphics 3000 + nVidia GeForce GT540M (nVidia Optimus) | Crucial MX100 256GB SSD | Broadcom 802.11n Network Adapter | Broadcom NetLink Gigabit Ethernet | Realtek ALC269 (+Dolby Advanced Audio)

Laptop służbowy: HP ProBook

Komputer brata (mój stary): Intel Pentium DualCore E6300 (2x 2.8@1.6-3.25 GHz EIST, 64bit, Intel-VT) | Gigabyte EP43T-UD3L (P43, ICH10) | 2x2 GB RAM DDR3 1066MHz GoodRAM | Palit GeForce GT220 | 2x500 GB (Seagate + SpinPoint F3)

Stacja do napraw: Intel Pentium 4 630 (3.00@2.43 GHz, 64bit, HT, Prescott) | ASUS P5GPL (Intel i915, ICH6) | 2x512 MB RAM DDR1 Kingston (PC-3200) | Gainward GeForce 7300 GT 256 MB DDR2 | jakiś dysk :)

Komputer na części: Intel Pentium III 600 MHz Slot 1 | ASUS P3B-F | 128 MB SDR SDRAM | GeForce 2 MX400 (?) | Seagate 8.4GB PATA

Lumia 625


Dowódca Grupy Odwetowej Mafii C-QUAM, łączącej fanów fal długich, średnich i krótkich, nak***iania kabli j**anych, France Bleu Alsace, The Mighty KBC, Voice of Korea, Warszawskiej Radiostacji Centralnej z najwyższym masztem świata Konstantynowie koło Gąbina, oraz Radiowego Centrum Nadawczego z prawie najwyższymi masztami w Solcu Kujawskim

Awatar użytkownika

Conrado967

Zasłużony użytkownik
Posty: 1079
Rejestracja: 24 sie 2010, 20:45
Lokalizacja: Skorzów
Kontaktowanie:
    Windows 7 Opera

Post14 lut 2013, 16:47

funcek pisze:No i właśnie dlatego ten rowerek został stworzony pod San Andreas. Ende.


Głównie dlatego, że w IV nie ma animacji pedałowania, ale pewnie gdyby były (pewnie są gdzieś do doinstalowania) to i tak nie chcę mi się go tam konwertować.
AMD Athlon x2 7750 2.7Ghz (Kuma)
ASRock K10N78-1394
3x1GB 800Mhz GoodRAM + 1GB 667@800Mhz Corsair
WD10EZEX 1TB
AMD Radeon 5770 1GB DDR5
NVidia MCP78 HD Audio.

Awatar użytkownika

lukaszuk1995

Posty: 231
Rejestracja: 21 cze 2011, 8:54
Lokalizacja: Będzin
Kontaktowanie:
    J2ME Opera

Post14 lut 2013, 17:47

Na dobrą sprawę więcej jest osób, które nie mają sprzętu na którym mogliby odpalić GTA 4, są też tacy, którzy po prostu wolą San Andreas. Czyli wychodzi na to, że czwórka jest uboższa od SA.
Mój blaszak :
CPU --->Intel Celeron Dual-Core E1200 --> 1,60 GHz
RAM ---> 2 x 1 GB
GPU ---> Intel GMA 950 --> 256MB
Płyta główna ---> Gigabyte GA-945-GZM-S2

Awatar użytkownika

funcek

Zasłużony użytkownik
Posty: 1760
Rejestracja: 06 lut 2011, 12:36
Lokalizacja: Bolesławiec
Kontaktowanie:
    Linux Opera

Post14 lut 2013, 17:59

Temat wyczerpany chyba, rowerka nie ma dla GTA IV i wuj.
Swoją drogą, nie wiedziałem nawet, że w IV nie ma rowerków.

Kuniec offtopa, wracamy do tematu.

Fajny rower, ładny model, gdybym miał gdzie odpalić GTA SA przetestowałbym. Znaczy się za pewien czas będę miał PS2, ale wątpię, żeby dało radę odpalić SA z modem.

Co do tego moda - da się w ogóle w San Andreas dołożyć własne, nowe misje? Jak tak, i jeśli w tym modzie coś takiego planujecie, to byłoby epicko.
Spoiler: pokaż

Życiowa Książka; Fujitsu LifeBook AH532:
Intel i3 3310M @ 2.4GHz 3 MB L3 || 4 GB RAM DDR3 || Intel HD4000; NVidia GT640M LE || Realtek HD || HDD 500 GB || Win 10 Pro N 64-bit, Arch Linux 64-bit + Plasma 5
Deska (w sumie to i Kijanka); Kiano SlimTab 8MS:
Intel Atom Z3735F 4x1.33GHz (1.83 GHz turbo) 2 MB cache || 1GB DDR3 || Intel HD Graphics || 8" IPS touch-screen || 16GB FLASH + 32GB MicroSD Class 10 UHS-I || Windows 8.1 with Bing x86
Serwer rev. 2, aka "Pudełko zapałek":
Raspberry Pi Zero || 2GB MicroSD Class 4 || SSH || USB Wi-Fi Sagem XN-762n || Minibian
Masturbator czasu aka Stalingrad rev.2; Sony Vaio PCG-505G:
Pentium MMX 233MHz || 96 MB SŁONY-RAM || NeoMagic MagicGraph 128XD 2 MB || 10.4" || jakaś-tam dźwiękówka || HDD 30 GB || Dualboot Windows 98 & Windows 2000 || 1998r. :)

Malina - Raspberry Pi 2 + 16GB SanDisk UHS-I 533x; Raspbian + Kodi
Sony PlayStation 2 Slim SCPH-77004 with modbo760 chip & fmcb + OPL
Sony PlayStation 3 Slim CECH-3004B 320GB
Sony Playstation 4 Slim CUH-2016B 1TB

Alcatel One Touch Idol Mini OT6012x

Awatar użytkownika

Conrado967

Zasłużony użytkownik
Posty: 1079
Rejestracja: 24 sie 2010, 20:45
Lokalizacja: Skorzów
Kontaktowanie:
    Windows 7 Opera

Post14 lut 2013, 20:44

Tak da się, ale na PS2 nie ma możliwości doinstalowywania modów. Co do modu to w beta1, która będzie we wspomniane wcześniej wakacje nie będzie misji, ale w beta2 prawdopodobnie już pojawią się misje i wątek fabularny.
AMD Athlon x2 7750 2.7Ghz (Kuma)
ASRock K10N78-1394
3x1GB 800Mhz GoodRAM + 1GB 667@800Mhz Corsair
WD10EZEX 1TB
AMD Radeon 5770 1GB DDR5
NVidia MCP78 HD Audio.

Awatar użytkownika

funcek

Zasłużony użytkownik
Posty: 1760
Rejestracja: 06 lut 2011, 12:36
Lokalizacja: Bolesławiec
Kontaktowanie:
    Linux Opera

Post14 lut 2013, 20:59

No to wybornie.
Może do wakacji złożę jakiś komputer, tam już moda odpalę :P
/me życzy powodzenia
Spoiler: pokaż

Życiowa Książka; Fujitsu LifeBook AH532:
Intel i3 3310M @ 2.4GHz 3 MB L3 || 4 GB RAM DDR3 || Intel HD4000; NVidia GT640M LE || Realtek HD || HDD 500 GB || Win 10 Pro N 64-bit, Arch Linux 64-bit + Plasma 5
Deska (w sumie to i Kijanka); Kiano SlimTab 8MS:
Intel Atom Z3735F 4x1.33GHz (1.83 GHz turbo) 2 MB cache || 1GB DDR3 || Intel HD Graphics || 8" IPS touch-screen || 16GB FLASH + 32GB MicroSD Class 10 UHS-I || Windows 8.1 with Bing x86
Serwer rev. 2, aka "Pudełko zapałek":
Raspberry Pi Zero || 2GB MicroSD Class 4 || SSH || USB Wi-Fi Sagem XN-762n || Minibian
Masturbator czasu aka Stalingrad rev.2; Sony Vaio PCG-505G:
Pentium MMX 233MHz || 96 MB SŁONY-RAM || NeoMagic MagicGraph 128XD 2 MB || 10.4" || jakaś-tam dźwiękówka || HDD 30 GB || Dualboot Windows 98 & Windows 2000 || 1998r. :)

Malina - Raspberry Pi 2 + 16GB SanDisk UHS-I 533x; Raspbian + Kodi
Sony PlayStation 2 Slim SCPH-77004 with modbo760 chip & fmcb + OPL
Sony PlayStation 3 Slim CECH-3004B 320GB
Sony Playstation 4 Slim CUH-2016B 1TB

Alcatel One Touch Idol Mini OT6012x

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość