Projekty wykonane przez naszych użytkowników. Jeżeli robisz jakąś aplikacje lub mod to pochwal się tutaj.
Awatar użytkownika

lolasher

Zasłużony użytkownik
Posty: 2384
Rejestracja: 10 paź 2008, 18:28
Lokalizacja: Zadupie pod Siedlcami ;)
Kontakt:
    Windows 8 Opera

Post01 maja 2013, 16:16

Ale ja mam z miejsca nie odnaleziono strony na każdej przeglądarce.

Awatar użytkownika

PisarzKsiazkowicz

Moderator
Posty: 2197
Rejestracja: 27 sty 2010, 7:53
    Windows 8 Opera

Post02 maja 2013, 10:43

lolasher: ja mam tak na Operze, ale na Chromie faktycznie działa.

...no tak, ludziska, instalujcie Chrome dla jednej strony, fuck logic.
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika

funcek

Zasłużony użytkownik
Posty: 1770
Rejestracja: 06 lut 2011, 12:36
Lokalizacja: Bolesławiec
Kontakt:
    Windows XP Chrome

Post02 maja 2013, 10:45

Mi tam wczoraj na operze działało.
Spoilerpokaż

Życiowa Książka; Fujitsu LifeBook AH532:
Intel i3 3310M @ 2.4GHz 3 MB L3 || 4 GB RAM DDR3 || Intel HD4000; NVidia GT640M LE || Realtek HD || HDD 500 GB || Win 10 Pro N 64-bit, Arch Linux 64-bit + Plasma 5
Deska (w sumie to i Kijanka); Kiano SlimTab 8MS:
Intel Atom Z3735F 4x1.33GHz (1.83 GHz turbo) 2 MB cache || 1GB DDR3 || Intel HD Graphics || 8" IPS touch-screen || 16GB FLASH + 32GB MicroSD Class 10 UHS-I || Windows 8.1 with Bing x86
Serwer rev. 2, aka "Pudełko zapałek":
Raspberry Pi Zero || 2GB MicroSD Class 4 || SSH || USB Wi-Fi Sagem XN-762n || Minibian
Masturbator czasu aka Stalingrad rev.2; Sony Vaio PCG-505G:
Pentium MMX 233MHz || 96 MB SŁONY-RAM || NeoMagic MagicGraph 128XD 2 MB || 10.4" || jakaś-tam dźwiękówka || HDD 30 GB || Dualboot Windows 98 & Windows 2000 || 1998r. :)

Malina - Raspberry Pi 2 + 16GB SanDisk UHS-I 533x; Raspbian + Kodi
Sony PlayStation 2 Slim SCPH-77004 with modbo760 chip & fmcb + OPL
Sony PlayStation 3 Slim CECH-3004B 320GB
Sony Playstation 4 Slim CUH-2016B 1TB

Xiaomi Redmi Note 3 Pro Special Edition

Awatar użytkownika

pc.qwerty

Zasłużony użytkownik
Posty: 3272
Rejestracja: 01 lip 2010, 11:28
    Macintosh Safari

Post02 maja 2013, 11:26

Moje Safari nie jest 'outdated', jak tam twierdzą i mimo to pobieranie nie działa. To już lepiej byłoby podkurwić torrenta...
There is no cloud. It's just someone else's computer.

Awatar użytkownika

lolasher

Zasłużony użytkownik
Posty: 2384
Rejestracja: 10 paź 2008, 18:28
Lokalizacja: Zadupie pod Siedlcami ;)
Kontakt:
    Windows 8 Opera

Post02 maja 2013, 13:53

No ja przez to po prostu postawiłem czysty 2k12 i użyłem jakiegoś niggeryjskiego konwertera do workstation. Gdyby nie to, że nie mogę się zalogować na konto live czy tam microsoft id to się teraz nazywa to byłbym w pełni szczęśliwy z tym systemem.

Awatar użytkownika

joe93

Posty: 32
Rejestracja: 12 lut 2015, 16:39
    Windows XP Firefox

Post11 kwie 2015, 17:56

Witam .Z góry przepraszam za odkop tematu ,ale czy jest ktoś kto mógłby zrobić reupa na inny hosting ?

Np (https://my.pcloud.com/)

Według mnie on jest stabilniejszy,nie ma takich porażek ze spadkiem łącza jak mega ...

Awatar użytkownika

puszekkk

    Tapatalk Firefox

Post11 kwie 2015, 20:27

Mega nie ma spadków to wina cache przeglądarki

Awatar użytkownika

joe93

Posty: 32
Rejestracja: 12 lut 2015, 16:39
    Windows XP Firefox

Post12 kwie 2015, 14:01

U mnie są drastyczne powtórzę

Awatar użytkownika

Captain

Zasłużony użytkownik
Posty: 418
Rejestracja: 13 mar 2013, 14:57
    Tapatalk Firefox

Post12 kwie 2015, 16:20

To uźywaj megadownloader :)

Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
Telefony: Samsung Galaxy S3,Samsung Galaxy S3 Mini, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Galaxy Core Plus,Huawei Ascend G620S,Sony Xperia Miro
Moje sprzęty
Spoilerpokaż
Laptop: "CrapTop" aka. Asus L3800 (zapasowy)
Laptop #2: Acer Aspire E1-571
Procesor: Intel Core i3-2328M
K.graf: Integra - Intel HD Graphics 3000
Ram: 4GB
Dysk: WDC WD3200BPVT (320GB)
Ekran: 15,6"
System: Windows 10

---------------------------------------------------
Komputer
Mobo:Asus M2N68+
Procesor:AMD Athlon 4600+ 2,41GHz
Ram:4GB DDR2
Grafika:Ati Radeon 3600HD
Dysk: 2,5" Seagate ST500LT012
System:Windows 7

Awatar użytkownika

puszekkk

    Tapatalk Firefox

Post15 kwie 2015, 18:29

To uźywaj megadownloader :)

Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
Mega downloader zaniża prędkość pobierania w uj. Pobierałem kiedyś metina2 ravie.tu i jak na stronie Pobierałem się z prędkością 2Mbps tak w mega downloaderze Pobierałem pobierało z prędkością... 225Kbps

Awatar użytkownika

joe93

Posty: 32
Rejestracja: 12 lut 2015, 16:39
    Windows 7 Chrome

Post15 kwie 2015, 20:22

nic z tego . na tym sofcie zatrzymuje sie na połowie i lipa . Czyszcze przeglądarke ze wszystkiego i nic .. Nie daje sie te iso pobrać ..

Te mega to szajs wielki

Awatar użytkownika

bsystem

Zasłużony użytkownik
Posty: 652
Rejestracja: 03 lis 2010, 16:44
    Windows 8.1 Chrome

Post15 kwie 2015, 22:47

Obrazek
"u mnie działa"
Spoilerpokaż
Asus n61v | c2d p7450 | GT 240m | 4GB DDR3 | 320GB | Windows 8.1 x64
Fujitsu Siemens Esprimo V5505 | C2D T7550 2,2GHz 4MB Cache L2 (Merom) | 4GB RAM DDR2| 120GB| Windows 8.1 x64
Pentium 4 |Pentium 4 3.0GHz (Prescott) | 1 GB RAM DDR1 | 60 GB |Windows 8 RTM
Toshiba Satellite 1400-503 | Celeron-S 1,33GHz (tualatin :hyhy:) | 768 MB SD-RAM | 40GB | Windows XP SP3
K6-2| AMD K6-2 300MHz | 64MB SD-RAM |1GB| Windows 2000 Fresh by Rublik
Serwer 'Sempik': AMD Sempron 2800+ | ASUS K8V-MX | 1024 MB RAM DDR1 | S3 Graphics DeltaChrome Pro IGP | 20GB + 500GB | Windows 2k8
Pentium 4 1,7 GHz| OEM Fujitsu | 512MB SD RAM| 40GB
Sempron 2200+ | jakieś mobo MSI | 128MB DDR | 40GB
Intel Pentium III Coppermine | mobo na intelu | 128MB SD RAM | 80GB
Sempron 2800+ | ASRock K8NF4G-SATA2 | 512MB DDR | 160GB RAID0
Pentium II | mobo na slot1 | 128MB SD RAM | 2GB


Komputery mniej lub bardziej kompletne:

Amilo M7400 | Pentium M 1,3 GHz (Banias)| 512 MB RAM | dysk zbrickowany | +15" CRT
iPhone 5c + Dell e6230

Awatar użytkownika

robi_10

Zasłużony użytkownik
Posty: 719
Rejestracja: 12 wrz 2011, 17:38
Lokalizacja: Lębork
Kontakt:
    Windows 7 Chrome

Post16 kwie 2015, 1:12

Jeszcze zawsze jest taki fajny program jak JDownloader, on z tego co pamiętam, to obsługiwał mega.

Awatar użytkownika

Ult1me

Administrator
Posty: 2425
Rejestracja: 05 sie 2008, 14:48
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:
    Windows 8.1 Opera

Post16 kwie 2015, 9:38

U mnie np. w pracy na laptopie nie działa MEGA, pokazuje, że w cache przeglądarki jest przepełnione, a to nieprawda. Ech, a tak mi było Wiadro potrzebne...
Komputery:
Spoilerpokaż
Laptop (mój główny komputer): Acer Aspire 5750G | Intel Core i3 2330M (Sandy Bridge) 0.8-2.2GHz | Intel HM65 | 6GB RAM DDR3 | Intel HD Graphics 3000 + nVidia GeForce GT540M (nVidia Optimus) | Crucial MX100 256GB SSD | Broadcom 802.11n Network Adapter | Broadcom NetLink Gigabit Ethernet | Realtek ALC269 (+Dolby Advanced Audio)

Laptop służbowy: HP ProBook

Komputer brata (mój stary): Intel Pentium DualCore E6300 (2x 2.8@1.6-3.25 GHz EIST, 64bit, Intel-VT) | Gigabyte EP43T-UD3L (P43, ICH10) | 2x2 GB RAM DDR3 1066MHz GoodRAM | Palit GeForce GT220 | 2x500 GB (Seagate + SpinPoint F3)

Stacja do napraw: Intel Pentium 4 630 (3.00@2.43 GHz, 64bit, HT, Prescott) | ASUS P5GPL (Intel i915, ICH6) | 2x512 MB RAM DDR1 Kingston (PC-3200) | Gainward GeForce 7300 GT 256 MB DDR2 | jakiś dysk :)

Komputer na części: Intel Pentium III 600 MHz Slot 1 | ASUS P3B-F | 128 MB SDR SDRAM | GeForce 2 MX400 (?) | Seagate 8.4GB PATA

Lumia 625
Dowódca Grupy Odwetowej Mafii C-QUAM, łączącej fanów fal długich, średnich i krótkich, nak***iania kabli j**anych, France Bleu Alsace, The Mighty KBC, Voice of Korea, Warszawskiej Radiostacji Centralnej z najwyższym masztem świata Konstantynowie koło Gąbina, oraz Radiowego Centrum Nadawczego z prawie najwyższymi masztami w Solcu Kujawskim

Awatar użytkownika

Piwollo

Posty: 30
Rejestracja: 01 sty 2010, 17:48
Lokalizacja: Slough [UK]
Kontakt:
    Windows 7 Chrome

Post16 kwie 2015, 10:09

Mega downloader zaniża prędkość pobierania w uj. Pobierałem kiedyś metina2 ravie.tu i jak na stronie Pobierałem się z prędkością 2Mbps tak w mega downloaderze Pobierałem pobierało z prędkością... 225Kbps
Potwierdzam, bez MegaDownloadera pobiera mi pełnym pasemem ~8.5MB/s a z tym gównem 600KB/s...

Koszmar :/

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość