Dyskusja o dawnym fajnym, niewspieranym już systemie i Nokiach serii E i N.
Awatar użytkownika

pc.qwerty

Zasłużony użytkownik
Posty: 3272
Rejestracja: 01 lip 2010, 11:28
    Macintosh Chrome

Post19 sty 2015, 20:48

Tak się zastanawiam, czy da się jakoś dodać do menu widocznego na rycinie poniżej dodać inny układ klawiatury. Konkretnie chodzi mi o rosyjski. Wiem że mógłbym wgrać rosyjskiego roma, ale to by było zbyt "proste" :D
Obrazek
There is no cloud. It's just someone else's computer.

Awatar użytkownika

PisarzKsiazkowicz

Moderator
Posty: 2198
Rejestracja: 27 sty 2010, 7:53
    Windows 8.1 Opera

Post19 sty 2015, 23:29

http://utnie.pl/awkxg
W sumie to powinno Ci pomóc.
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika

pc.qwerty

Zasłużony użytkownik
Posty: 3272
Rejestracja: 01 lip 2010, 11:28
    Macintosh Chrome

Post19 sty 2015, 23:51

Trzeba flashować i znowu mi wszystko wywali? :( Nie można po prostu wgrać potrzebnych plików, skoro i tak mam shakowanego symbiana i pełne uprawnienia?
There is no cloud. It's just someone else's computer.

Awatar użytkownika

PisarzKsiazkowicz

Moderator
Posty: 2198
Rejestracja: 27 sty 2010, 7:53
    Windows 8.1 Opera

Post20 sty 2015, 11:27

Te pliki znajdują się w ROMie (ROFS3), więc bez flaszki tego nie widzę.
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika

pc.qwerty

Zasłużony użytkownik
Posty: 3272
Rejestracja: 01 lip 2010, 11:28
    Macintosh Chrome

Post20 sty 2015, 12:43

A co powiesz o tym? Są szanse, czy to oszukaństwo?
http://forum.symbian-developers.net/sym ... -in-belle/
Ostatnio zmieniony 20 sty 2015, 21:36 przez Ult1me, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprawiony link
There is no cloud. It's just someone else's computer.

Awatar użytkownika

PisarzKsiazkowicz

Moderator
Posty: 2198
Rejestracja: 27 sty 2010, 7:53
    Windows 8.1 Opera

Post20 sty 2015, 13:03

Próbuj, jeśli plik znajduje się równocześnie na C: i na Z: to zostanie użyty ten z pierwszej lokalizacji, więc może się udać.
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika

pc.qwerty

Zasłużony użytkownik
Posty: 3272
Rejestracja: 01 lip 2010, 11:28
    Windows 8.1 Chrome

Post20 sty 2015, 21:49

Rosyjski działa, tylko popsułem sobie polską qwerty (w ogóle nie pokazuje się). Ją też trzeba podmienić?
There is no cloud. It's just someone else's computer.

Awatar użytkownika

pc.qwerty

Zasłużony użytkownik
Posty: 3272
Rejestracja: 01 lip 2010, 11:28
    Series 60 Opera

Post20 sty 2015, 22:32

Aktualizacja: wgrałem jeszcze raz pliki od polskiej klawiatury i teraz jest очень хорошо, tylko chciałbym się jeszcze dowiedzieć czy da się edytować nazwy klawiatur?
There is no cloud. It's just someone else's computer.

Awatar użytkownika

puszekkk

    Tapatalk Firefox

Post01 lut 2015, 7:46

Prawdopodobnie musisz edytować pliki klawiatur

Awatar użytkownika

pc.qwerty

Zasłużony użytkownik
Posty: 3272
Rejestracja: 01 lip 2010, 11:28
    Macintosh Chrome

Post01 lut 2015, 13:13

Na to bym nie wpadł. Jak i czym?
There is no cloud. It's just someone else's computer.

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość