Dyskusja o dawnym fajnym, niewspieranym już systemie i Nokiach serii E i N.
Awatar użytkownika

Shaggy

Posty: 97
Rejestracja: 30 sie 2010, 10:58
    Windows 2003 Chrome

Post10 wrz 2010, 15:54

Witam, mój tel to (tylko się nie śmiać) to motorola v8 razr v2 i z racji parametrów procek 500mhz amr11 dużej ilości ram/rom. Chciałbym wrzucić symbiana najlepiej z noki n70/n73 lub tego z motoroli z8/z10 bo limnux który na niej jest, jest(masło maślane "jest") taki tempy jak iPhone os z pierwszej generacji, nic nie idzie zainstalować prócz opery,dźwięk jest cichy jak w 10letnim złomie :/ Z góry dzieks za odp, ewentualnie jeśli sie nie da to proszę o poradę jaki inny os wrzucić :)

Awatar użytkownika

Ult1me

Administrator
Posty: 2425
Rejestracja: 05 sie 2008, 14:48
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:
    Windows 7 Opera

Post10 wrz 2010, 16:39

telefon to nie komputer, sobie systemu nie wybierasz.
Komputery:
Spoilerpokaż
Laptop (mój główny komputer): Acer Aspire 5750G | Intel Core i3 2330M (Sandy Bridge) 0.8-2.2GHz | Intel HM65 | 6GB RAM DDR3 | Intel HD Graphics 3000 + nVidia GeForce GT540M (nVidia Optimus) | Crucial MX100 256GB SSD | Broadcom 802.11n Network Adapter | Broadcom NetLink Gigabit Ethernet | Realtek ALC269 (+Dolby Advanced Audio)

Laptop służbowy: HP ProBook

Komputer brata (mój stary): Intel Pentium DualCore E6300 (2x 2.8@1.6-3.25 GHz EIST, 64bit, Intel-VT) | Gigabyte EP43T-UD3L (P43, ICH10) | 2x2 GB RAM DDR3 1066MHz GoodRAM | Palit GeForce GT220 | 2x500 GB (Seagate + SpinPoint F3)

Stacja do napraw: Intel Pentium 4 630 (3.00@2.43 GHz, 64bit, HT, Prescott) | ASUS P5GPL (Intel i915, ICH6) | 2x512 MB RAM DDR1 Kingston (PC-3200) | Gainward GeForce 7300 GT 256 MB DDR2 | jakiś dysk :)

Komputer na części: Intel Pentium III 600 MHz Slot 1 | ASUS P3B-F | 128 MB SDR SDRAM | GeForce 2 MX400 (?) | Seagate 8.4GB PATA

Lumia 625
Dowódca Grupy Odwetowej Mafii C-QUAM, łączącej fanów fal długich, średnich i krótkich, nak***iania kabli j**anych, France Bleu Alsace, The Mighty KBC, Voice of Korea, Warszawskiej Radiostacji Centralnej z najwyższym masztem świata Konstantynowie koło Gąbina, oraz Radiowego Centrum Nadawczego z prawie najwyższymi masztami w Solcu Kujawskim

Awatar użytkownika

Shaggy

Posty: 97
Rejestracja: 30 sie 2010, 10:58
    Windows 2003 Chrome

Post10 wrz 2010, 17:08

Może nie ale myślałem ze skoro mam smartphone z linuxem to coś w tej kwestii... ale jak nie to szkoda. No nic skoro nie ma możliwości to temat można zamknąć ;)

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości