Dyskusja o wszelkich urządzeniach przenośnych, tabletach, smartfonach, telefonach komórkowych i innych gadżetach.
Awatar użytkownika

lukaszuk1995

Posty: 231
Rejestracja: 21 cze 2011, 8:54
Lokalizacja: Będzin
Kontakt:
    J2ME Opera

Post15 lut 2013, 15:05

Wgrałem sobie
Quick Access Patcha i
patcha na simlocka. Gdy
chcę wgrać jakiegokolwiek
innego patcha wchodzę do
folderu bflash skryptem
qa2020, ale gdy klikam na
folder bflash, aby dostać
się do memory - telefon się
włącza. Jak wgrywać
patche ? Dodam, że przez
SeTool też się nie da, mam
CID 53. Gdy miałem telefon
zablokowany Executorem,
to się dało, a teraz po
wgraniu QA już nie ... Wie ktoś jak patchować tym Quick Accesem ?
Mój blaszak :
CPU --->Intel Celeron Dual-Core E1200 --> 1,60 GHz
RAM ---> 2 x 1 GB
GPU ---> Intel GMA 950 --> 256MB
Płyta główna ---> Gigabyte GA-945-GZM-S2

Awatar użytkownika

Lewan

Posty: 443
Rejestracja: 28 gru 2010, 10:32
Lokalizacja: Biała Podlaska
Kontakt:
    Windows 7 Internet Explorer

Post15 lut 2013, 15:22


Awatar użytkownika

lukaszuk1995

Posty: 231
Rejestracja: 21 cze 2011, 8:54
Lokalizacja: Będzin
Kontakt:
    J2ME Opera

Post15 lut 2013, 15:45

Jutro zobaczę czy działa pod CID 53, bo wcześniej by-pass nie zaznaczyłem. Jak nie zadziała, to pozostaje wgrywać Executora za każdym razem.
Mój blaszak :
CPU --->Intel Celeron Dual-Core E1200 --> 1,60 GHz
RAM ---> 2 x 1 GB
GPU ---> Intel GMA 950 --> 256MB
Płyta główna ---> Gigabyte GA-945-GZM-S2

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości