Dyskusja o wszelkich urządzeniach przenośnych, tabletach, smartfonach, telefonach komórkowych i innych gadżetach.
Awatar użytkownika

PisarzKsiazkowicz

Moderator
Posty: 2199
Rejestracja: 27 sty 2010, 7:53
    Windows 8 Opera

Post22 cze 2012, 18:44

Poprawiając Pisarza: do regulaminu chyba będziemy musieli dopisać następujący podpunkt:
Od kiedy trzeba poprawiać moje suchary? :zdziwko:
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika

FreezMan

Posty: 17
Rejestracja: 11 wrz 2011, 20:39
Kontakt:
    Android Opera

Post22 cze 2012, 18:52

@ Ult1me
Jebuem :E

Topic: A telefony inne niż nokia możecie polecić?
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika

PisarzKsiazkowicz

Moderator
Posty: 2199
Rejestracja: 27 sty 2010, 7:53
    Windows 8 Opera

Post22 cze 2012, 18:55

Ja lubiłem k550i swego czasu.
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika

GENERiC

Zasłużony użytkownik
Posty: 1161
Rejestracja: 21 mar 2009, 19:39
Lokalizacja: wszedzie
    Linux Firefox

Post22 cze 2012, 18:56

K800i. Aparat CyberShot 3.2MPix, 64MB pamięci wewnętrznej. Miałem go przez 3 miesiące. Całkiem fajny.

Awatar użytkownika

pc.qwerty

Zasłużony użytkownik
Posty: 3273
Rejestracja: 01 lip 2010, 11:28
    Macintosh Opera

Post22 cze 2012, 19:30

/me popiera nowy punkt regulaminu
There is no cloud. It's just someone else's computer.

Awatar użytkownika

Conrado967

Zasłużony użytkownik
Posty: 1082
Rejestracja: 24 sie 2010, 20:45
Lokalizacja: Skorzów
Kontakt:
    Windows 7 Opera

Post22 cze 2012, 21:12

Moja mama także wybiera nowy telefon w mix plusie. No i mnie olśniło, bo zaproponowali jej C2-02 (brat ma i całkiem dobrze się trzyma, nawet dotyk jest miły dla palca, ale słaby aparat. Wyświetlacz to 2,6"), C2-01(tutaj mamy do czynienia z klasyczną budową i aparatem 3,2 bez AF oraz wyświetlaczem 2") i mojego faworyta tj. Nokia x2. Jak mogłem zapomnieć o niej. Moim zdaniem jeden z lepszych telefonów dla (nie tylko muzycznego) ludu. Wyświetlacz 2,2", Aparat 5Mpx z AF, dobrze gra, ale to już raczej twojej, a już prędzej mojej :) się przyda. Tak ze x2 jak najbardziej że cena oscyluje wokół 250-300zł.
AMD Athlon x2 7750 2.7Ghz (Kuma)
ASRock K10N78-1394
3x1GB 800Mhz GoodRAM + 1GB 667@800Mhz Corsair
WD10EZEX 1TB
AMD Radeon 5770 1GB DDR5
NVidia MCP78 HD Audio.

Awatar użytkownika

bsystem

Zasłużony użytkownik
Posty: 652
Rejestracja: 03 lis 2010, 16:44
    Windows 7 Opera

Post22 cze 2012, 22:02

Trollowanie obsługi forum przez zasłużonych użytkowników nie jest dopuszczalne.
Ale jak to? :<
Spoilerpokaż
Asus n61v | c2d p7450 | GT 240m | 4GB DDR3 | 320GB | Windows 8.1 x64
Fujitsu Siemens Esprimo V5505 | C2D T7550 2,2GHz 4MB Cache L2 (Merom) | 4GB RAM DDR2| 120GB| Windows 8.1 x64
Pentium 4 |Pentium 4 3.0GHz (Prescott) | 1 GB RAM DDR1 | 60 GB |Windows 8 RTM
Toshiba Satellite 1400-503 | Celeron-S 1,33GHz (tualatin :hyhy:) | 768 MB SD-RAM | 40GB | Windows XP SP3
K6-2| AMD K6-2 300MHz | 64MB SD-RAM |1GB| Windows 2000 Fresh by Rublik
Serwer 'Sempik': AMD Sempron 2800+ | ASUS K8V-MX | 1024 MB RAM DDR1 | S3 Graphics DeltaChrome Pro IGP | 20GB + 500GB | Windows 2k8
Pentium 4 1,7 GHz| OEM Fujitsu | 512MB SD RAM| 40GB
Sempron 2200+ | jakieś mobo MSI | 128MB DDR | 40GB
Intel Pentium III Coppermine | mobo na intelu | 128MB SD RAM | 80GB
Sempron 2800+ | ASRock K8NF4G-SATA2 | 512MB DDR | 160GB RAID0
Pentium II | mobo na slot1 | 128MB SD RAM | 2GB


Komputery mniej lub bardziej kompletne:

Amilo M7400 | Pentium M 1,3 GHz (Banias)| 512 MB RAM | dysk zbrickowany | +15" CRT
iPhone 5c + Dell e6230

Awatar użytkownika

jedrekk

Administrator
Posty: 1150
Rejestracja: 01 sie 2008, 13:50
Lokalizacja: Gdańsk/Gorzów Wielkopolski
Kontakt:
    Windows 8 Opera

Post22 cze 2012, 22:20

Trollowanie obsługi forum przez zasłużonych użytkowników nie jest dopuszczalne.
Ale jak to? :<

Brickowanie obsługi forum też nie jest dopuszczalne, tak uprzedzając kolejne pytanie. :hyhy:
Komputer do pracy: Intel Core i7 4770S | ASUS H87-PRO | 16 GB RAM DDR3 | nVidia GeForce GTX1060 6GB | Samsung 830 PRO 256 GB | 4x Seagate 7200.14 1000 GB RAID10 | Dell U2515H | Dell U2212HM
MacBook Pro Retina Early 2013: Intel Core i5 3210M | 8 GB RAM DDR3 | Intel HD4000 | SSD 256GB
+ iPhone 7 32GB

Awatar użytkownika

bsystem

Zasłużony użytkownik
Posty: 652
Rejestracja: 03 lis 2010, 16:44
    Windows 7 Opera

Post22 cze 2012, 22:59

Brickowanie obsługi forum też nie jest dopuszczalne, tak uprzedzając kolejne pytanie.
Ale zasłużonych to już można?
Spoilerpokaż
Asus n61v | c2d p7450 | GT 240m | 4GB DDR3 | 320GB | Windows 8.1 x64
Fujitsu Siemens Esprimo V5505 | C2D T7550 2,2GHz 4MB Cache L2 (Merom) | 4GB RAM DDR2| 120GB| Windows 8.1 x64
Pentium 4 |Pentium 4 3.0GHz (Prescott) | 1 GB RAM DDR1 | 60 GB |Windows 8 RTM
Toshiba Satellite 1400-503 | Celeron-S 1,33GHz (tualatin :hyhy:) | 768 MB SD-RAM | 40GB | Windows XP SP3
K6-2| AMD K6-2 300MHz | 64MB SD-RAM |1GB| Windows 2000 Fresh by Rublik
Serwer 'Sempik': AMD Sempron 2800+ | ASUS K8V-MX | 1024 MB RAM DDR1 | S3 Graphics DeltaChrome Pro IGP | 20GB + 500GB | Windows 2k8
Pentium 4 1,7 GHz| OEM Fujitsu | 512MB SD RAM| 40GB
Sempron 2200+ | jakieś mobo MSI | 128MB DDR | 40GB
Intel Pentium III Coppermine | mobo na intelu | 128MB SD RAM | 80GB
Sempron 2800+ | ASRock K8NF4G-SATA2 | 512MB DDR | 160GB RAID0
Pentium II | mobo na slot1 | 128MB SD RAM | 2GB


Komputery mniej lub bardziej kompletne:

Amilo M7400 | Pentium M 1,3 GHz (Banias)| 512 MB RAM | dysk zbrickowany | +15" CRT
iPhone 5c + Dell e6230

Awatar użytkownika

robi_10

Zasłużony użytkownik
Posty: 721
Rejestracja: 12 wrz 2011, 17:38
Lokalizacja: Lębork
Kontakt:
    Android Opera

Post22 cze 2012, 23:08

Trollowanie obsługi forum przez zasłużonych użytkowników nie jest dopuszczalne.
Ale jak to? :<

Brickowanie obsługi forum też nie jest dopuszczalne, tak uprzedzając kolejne pytanie. :hyhy:
Rozumiem ze zwykli użytkownicy w takim razie mogą? :hyhy:

Awatar użytkownika

FreezMan

Posty: 17
Rejestracja: 11 wrz 2011, 20:39
Kontakt:
    Android Opera

Post22 cze 2012, 23:12

Na pochybel sku*wysynom :trollface:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika

FreezMan

Posty: 17
Rejestracja: 11 wrz 2011, 20:39
Kontakt:
    Android Opera

Post22 cze 2012, 23:16

Conrado967
x2 nowka będzie kosztować te 300zł?
Jak tak to chyba mamy faworyta :>
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika

Conrado967

Zasłużony użytkownik
Posty: 1082
Rejestracja: 24 sie 2010, 20:45
Lokalizacja: Skorzów
Kontakt:
    Windows 7 Opera

Post22 cze 2012, 23:42

http://allegro.pl/nowa-nokia-x2-00-czer ... 81463.html
http://allegro.pl/nowa-nokia-x2-00-bez- ... 01749.html
Obie nówki, ale po co Ci taka skoro one są w dobrym stanie na allegro za mniej niż 300zł.
AMD Athlon x2 7750 2.7Ghz (Kuma)
ASRock K10N78-1394
3x1GB 800Mhz GoodRAM + 1GB 667@800Mhz Corsair
WD10EZEX 1TB
AMD Radeon 5770 1GB DDR5
NVidia MCP78 HD Audio.

Awatar użytkownika

Rublik

Moderator
Posty: 2849
Rejestracja: 25 lut 2009, 16:11
Kontakt:
    J2ME Opera

Post22 cze 2012, 23:51

Ja mam Nokię X2 i nie jest to zły telefon, lecz ma parę wad. Aparat owszem niby ma te 5 mpix ale jest bez af i zdjęcia nie są jakieś rewelacyjne, ujdzie w tłoku, fajny bajer to flesz (dioda led). Najlepsze w tym telefonie jest nagłośnienie - 2 głosniki z tyłu naprawdę dają radę :) Wady? Dołączona bateria jest za slaba - 2 dni i musisz ladować, lepiej zaopatrzyć się w mocniejszą. Ponadto w aplikacjach typu irc przy pisaniu tel trochę zamula. W tej półce cenowej X2 jest całkiem opłacalnym produktem. Do mp3 jest jak najbardziej ok - w zestawie świetne sluchawki douszne i microsd 2GB.
"Prawo ponad prawem, państwo w państwie, manipulacja całych ludzi mas. Serwowane nam kłamstwo na kłamstwie, otworzyć oczy obudzić się czas"

Honorowy Członek Mafii C-QUAM


Stacjonarny: Gigabyte GA-H81M-S2H | Celeron G1840 | 4GB DDR3 1333 | Radeon HD4870 512MB | Chieftec GPS-400AA-101A | Seagate ST1000DM3 1TB SATA3 | Windows 10 Pro N
Laptop: Samsung NP300E5A-S06PL | Core i5 2450M | 6GB DDR3 1333 | HD3000 | GT520MX | SanDisk SSD Plus 120GB | Windows 10 Pro
Telefon: Hujawei P8 Lite

Awatar użytkownika

Conrado967

Zasłużony użytkownik
Posty: 1082
Rejestracja: 24 sie 2010, 20:45
Lokalizacja: Skorzów
Kontakt:
    Windows 7 Opera

Post23 cze 2012, 0:33

A dałbym ręke sobie uciąć że ma tego AF, w końcu spust migawki zapamiętałem 3 stopniowy i z zielonym kwadracikiem w aparacie :/

I bym teraz nie miał ręki... Przepraszam za wprowadzenie w błąd.
AMD Athlon x2 7750 2.7Ghz (Kuma)
ASRock K10N78-1394
3x1GB 800Mhz GoodRAM + 1GB 667@800Mhz Corsair
WD10EZEX 1TB
AMD Radeon 5770 1GB DDR5
NVidia MCP78 HD Audio.

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość