Dyskusja na temat gier dla PC, konsol i urządzeń mobilnych.
Awatar użytkownika

pc.qwerty

Zasłużony użytkownik
Posty: 3273
Rejestracja: 01 lip 2010, 11:28
    Macintosh Opera

Post04 gru 2012, 21:48

IN SOVIET RUSSIA GOTHIC PLAYS YOU
There is no cloud. It's just someone else's computer.

Awatar użytkownika

funcek

Zasłużony użytkownik
Posty: 1782
Rejestracja: 06 lut 2011, 12:36
Lokalizacja: Bolesławiec
Kontakt:
    Windows Vista Opera

Post04 gru 2012, 22:03

IN SOVIET RUSSIA GOTHIC 2 PLAYS PUTIN ON GOTHIC 2
Spoilerpokaż

Życiowa Książka; Fujitsu LifeBook AH532:
Intel i3 3310M @ 2.4GHz 3 MB L3 || 4 GB RAM DDR3 || Intel HD4000; NVidia GT640M LE || Realtek HD || HDD 500 GB || Win 10 Pro N 64-bit, Arch Linux 64-bit + Plasma 5
Deska (w sumie to i Kijanka); Kiano SlimTab 8MS:
Intel Atom Z3735F 4x1.33GHz (1.83 GHz turbo) 2 MB cache || 1GB DDR3 || Intel HD Graphics || 8" IPS touch-screen || 16GB FLASH + 32GB MicroSD Class 10 UHS-I || Windows 8.1 with Bing x86
Serwer rev. 2, aka "Pudełko zapałek":
Raspberry Pi Zero || 2GB MicroSD Class 4 || SSH || USB Wi-Fi Sagem XN-762n || Minibian
Masturbator czasu aka Stalingrad rev.2; Sony Vaio PCG-505G:
Pentium MMX 233MHz || 96 MB SŁONY-RAM || NeoMagic MagicGraph 128XD 2 MB || 10.4" || jakaś-tam dźwiękówka || HDD 30 GB || Dualboot Windows 98 & Windows 2000 || 1998r. :)

Malina - Raspberry Pi 2 + 16GB SanDisk UHS-I 533x; Raspbian + Kodi
Sony PlayStation 2 Slim SCPH-77004 with modbo760 chip & fmcb + OPL
Sony PlayStation 3 Slim CECH-3004B 320GB
Sony Playstation 4 Slim CUH-2016B 1TB

Xiaomi Redmi Note 3 Pro Special Edition

Awatar użytkownika

robi_10

Zasłużony użytkownik
Posty: 727
Rejestracja: 12 wrz 2011, 17:38
Lokalizacja: Gdynia
Kontakt:
    Windows 8 Opera

Post08 gru 2012, 1:52

Zainstalowałem na innym dysku kafla. Ściągnąłem L4D2, uruchomiłem i... działa. Tryb kooperacji także :). Pytanie teraz zostaje tylko, czemu na poprzednim Windowsie 7 nie działa (nadal go mam na drugim dysku). Nie mówcie mi, że po 2 tygodniach od instalacji będę musiał robić format.. :D

EDIT: Chyba odkryłem przyczynę problemu. Raz użyłem programu Intel Display Adapter Management Tool: http://theprogrammingheaven.blogspot.co ... -tool.html
Oczywiście, chciałem sobie zwiększyć wydajność, jednak po użyciu go na kaflu gra także zaczęła się brickować, identycznie jak na Sevenie. Zatem program, mimo, że na X3100 okazał się dość przydatny, tak na X4500 w ogóle uniemożliwia granie. Problem jest taki, że nawet po usunięciu gry z listy tego programu a nawet usunięcie jego samego nie przywraca gry do działania... Trzeba będzie pokombinować jak to odkręcić, ale podejrzewam, że konieczne będzie zajrzenie do rejestru. Jak to rozwiążę, to napiszę tutaj jak to zrobiłem ;)

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość