Dyskusja na temat gier dla PC, konsol i urządzeń mobilnych.
Awatar użytkownika

PLUS

Posty: 6
Rejestracja: 07 kwie 2012, 9:33
    Windows XP Opera

Post08 sie 2012, 11:20

Potrzebuję setupów do tego moda,ponieważ jeżdżę w lidze f1 abyś może ktoś z was potrafi robić setupy za zrobione setupy podziękuje +5 reputacji :)

Awatar użytkownika

Lewan

Posty: 443
Rejestracja: 28 gru 2010, 10:32
Lokalizacja: Biała Podlaska
Kontakt:
    J2ME Opera

Post08 sie 2012, 12:32

Racesimulations - tam ktoś z Japonii robił dobre setupy do f1 2k2, ale do f1c powinny pasować. Ja z nich korzystałem swego czasu dopóki nie przeniosłem się na f1 2011

Awatar użytkownika

PLUS

Posty: 6
Rejestracja: 07 kwie 2012, 9:33
    Windows XP Opera

Post08 sie 2012, 12:36

Ale mi chodzi do modu F1 ol 2011 ! :wsciekly:
Modu zrobionego przez Polaków do F1 c
EDIT:
SŁABY TEN setup od tego Japończyka :( ciągle slizga bolidem :zalamany:

Awatar użytkownika

Dexter

Posty: 366
Rejestracja: 20 cze 2009, 21:13
Lokalizacja: Kielce
Kontakt:
    Linux Opera

Post09 sie 2012, 22:42

To zależy czy on tworzył na klawe czy gamepada albo na g27.

Awatar użytkownika

Lewan

Posty: 443
Rejestracja: 28 gru 2010, 10:32
Lokalizacja: Biała Podlaska
Kontakt:
    Windows 7 Opera

Post11 sie 2012, 23:08

Montreal: http://www.racesimulations.com/F1C/files/9104.html
Istanbul Park: http://www.racesimulations.com/F1C/files/9069.html
KIC/India: http://www.racesimulations.com/F1C/files/8879.html
Shanghai: http://www.racesimulations.com/F1C/files/8786.html

Powinny dzialac w porzadku.;)

http://f1forum.formula1.pl/viewtopic.php?p=35171 popracuj samemu, jeśli masz czas. kiedyś robiłem w f1c bez modow i działało dobrze :) ale one przepadly niepowrotnie...

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości