Dyskusja na temat gier dla PC, konsol i urządzeń mobilnych.
Awatar użytkownika

Captain

Zasłużony użytkownik
Posty: 427
Rejestracja: 13 mar 2013, 14:57
    Windows 8.1 Opera

Post20 cze 2015, 23:34

Przekonwertowałem bolid z f1 challenge 99-02 i nadałem mu prawidłowe nazwy oraz poprzestawiałem modele bolidu typu skrzydło przednie, tylne itd. Sam bolid mi działa ale odstawia mi taki cyrk z poprzestawianymi miejscami skrzydeł i kola jak na zdjęciu poniżej. I pytanie czy ktoś może mi pomóc z tym ? Bo to moja pierwsza konwersja do GTA SA.
Obrazek
Telefony: Samsung Galaxy S3,Samsung Galaxy S3 Mini, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Galaxy Core Plus,Huawei Ascend G620S,Sony Xperia Miro
Moje sprzęty
Spoilerpokaż
Laptop: "CrapTop" aka. Asus L3800 (zapasowy)
Laptop #2: Acer Aspire E1-571
Procesor: Intel Core i3-2328M
K.graf: Integra - Intel HD Graphics 3000
Ram: 4GB
Dysk: WDC WD3200BPVT (320GB)
Ekran: 15,6"
System: Windows 10

---------------------------------------------------
Komputer - Dell Optiplex 330
Mobo:Dell OptiPlex 330
Procesor:C2D E4500 @ 2.20GHz
Ram:4GB DDR2
Grafika:Ati Radeon 3600HD
Dysk: 3" Seagate ST350413AS 7200RPM - 500GB
System:Windows 7
Tablet Lark 8i Ultimate - System Windows 10

Awatar użytkownika

Conrado967

Zasłużony użytkownik
Posty: 1082
Rejestracja: 24 sie 2010, 20:45
Lokalizacja: Skorzów
Kontakt:
    Windows 7 Opera

Post21 cze 2015, 10:20

Sprawdź czy dummies masz dobrze ustawione z axisami (pivotami czy jak kto to nazwie) obiektów czyli muszą być w tym samym miejscu i w ten sam kierunek ustawione. Po za tym nadaj odpowiednim teksturom spec i we własciwościach obiektów pozmieniaj UV Channels na 2.
AMD Athlon x2 7750 2.7Ghz (Kuma)
ASRock K10N78-1394
3x1GB 800Mhz GoodRAM + 1GB 667@800Mhz Corsair
WD10EZEX 1TB
AMD Radeon 5770 1GB DDR5
NVidia MCP78 HD Audio.

Awatar użytkownika

mrland456

Posty: 6
Rejestracja: 23 gru 2016, 8:56
Kontakt:
    Windows 7 Chrome

Post08 mar 2017, 2:59

dziękuję za odpowiedź

Awatar użytkownika

winuser

Zasłużony użytkownik
Posty: 1024
Rejestracja: 29 sie 2013, 12:15
    Windows 10 Chrome

Post09 mar 2017, 16:19

Ja również.
Kolejny bot.
Mój PC:
Intel Core2Quad Q9650 @3GHz + SilentiumPC SpartanPro | MSI P35 Neo2 FR | ATI Radeon HD5450 1GB | 8 GB RAM Kingston| Patriot Blaze SSD 120 GB | Seagate ST2000DM001 HDD 2TB | Windows 7 Pro x64
Laptop:
Lenovo IdeaPad Y580 | Intel Core i7 3630QM @ 3.4 GHz| nVidia GeForce GTX650M | 16GB RAM Kingston | LiteON LCS 128-L9S 128GB | MacOS Sierra 10.12.6 i Windows 10
Apple iPhone SE | Apple A9 @1.85 GHz | PowerVR GT7600 | 2GB RAM | 128GB PAMIĘCI | iOS 10.3
PlayStation 4 | CUH-1116A | 1TB |
Inne telefony:
Spoilerpokaż
Apple iPhone 5 | Apple A6 @1.3 GHz | PowerVR G6430 | 1GB RAM | 32GB PAMIĘCI | iOS 10.3
Nokia N9 | TI OMAP3630 @1,1GHz OC | PowerVR SGX-530 | 1GB RAM LPDDR | 16 GB PAMIĘCI | MeeGo 1.2 Harmattan
Lumia 520 | Qualcomm MSM8227 @ 1GHz | Qualcomm Adreno 305 | 512MB RAM | 8GB PAMIĘCI| WP 8.1 GDR2

Awatar użytkownika

Rublik

Moderator
Posty: 2850
Rejestracja: 25 lut 2009, 16:11
Kontakt:
    Windows 10 Chrome

Post10 mar 2017, 9:25

Załatwione
"Prawo ponad prawem, państwo w państwie, manipulacja całych ludzi mas. Serwowane nam kłamstwo na kłamstwie, otworzyć oczy obudzić się czas"

Honorowy Członek Mafii C-QUAM


Stacjonarny: Gigabyte GA-H81M-S2H | Celeron G1840 | 4GB DDR3 1333 | Radeon HD4870 512MB | Chieftec GPS-400AA-101A | Seagate ST1000DM3 1TB SATA3 | Windows 10 Pro N
Laptop: Samsung NP300E5A-S06PL | Core i5 2450M | 6GB DDR3 1333 | HD3000 | GT520MX | SanDisk SSD Plus 120GB | Windows 10 Pro
Telefon: Hujawei P8 Lite

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości