Wszystkie informacje i uwagi dotyczące Techvortalu.
Awatar użytkownika

Rublik

Moderator
Posty: 2851
Rejestracja: 25 lut 2009, 16:11
Kontakt:
    Windows 7 Opera

Post27 sie 2011, 17:05

Na forum jestem innym człowiekiem :P
A kto nabił prawie 100 razy w 5 godzin to słowo? ;)
Obrazek
http://www.nordicbots.com/log.php?cid=81037
ctrl+f i patrzcie...
"Prawo ponad prawem, państwo w państwie, manipulacja całych ludzi mas. Serwowane nam kłamstwo na kłamstwie, otworzyć oczy obudzić się czas"

Honorowy Członek Mafii C-QUAM


Stacjonarny: Gigabyte GA-H81M-S2H | Celeron G1840 | 4GB DDR3 1333 | Radeon HD4870 512MB | Chieftec GPS-400AA-101A | Seagate ST1000DM3 1TB SATA3 | Windows 10 Pro N
Laptop: Samsung NP300E5A-S06PL | Core i5 2450M | 6GB DDR3 1333 | HD3000 | GT520MX | SanDisk SSD Plus 120GB | Windows 10 Pro
Telefon: Hujawei P8 Lite

Awatar użytkownika

czarny

Posty: 29
Rejestracja: 11 wrz 2011, 7:04
Kontakt:
    Windows 7 Chrome

Post24 wrz 2011, 14:29

Nie moge sie wbić na IRC'a. :< Wywala jakiś błąd o nicku.
Pozdrawiam, czarny! :)

Moje maszynki:
Spoilerpokaż

----> PC Główny <----
CPU-> Intel Pentium Dual Core E2180 2.0GHz(2,5Ghz)/800MHz/1MB/S775/64BIT BOX
Płyta Główna -> ABIT IB9 I 965(PCX/DZ/SA/RA)
Pamięć Operacyjna -> DDR2 2x 1GB 800MHz Dual Ocz
Dysk HDD -> Seagate 500GB 7200.11 32MB SATA
Grafika -> GAINWARD GeForce 9600GT PX 1024MB 2DVI/TV BOX
Napęd -> DVD NEC SATA
Obudowa -> Easy Touch
System -> MS Windows XP Home Edition OEM SP 3 PL \ Vista Ultimate OEM SP 1 PL
Klawiatura -> IBOX USB
Mysz - Optyczna Lexma USB / 4Tech Optyczna USB

-----> Starszy <-----
Procesor: Intel Celeron 1.7 GHz socket 478 - 2.02GHz
Płyta główna: MSI MS-6526G(L)
Karta graficzna: [zintegrowana] Intel 8245G 64MB (będzie jakaś na AGP)
Karta dźwiękowa: [zintegrowana] Realtek
Pamięć RAM: DDR [?] 768MB
Dysk twardy: Seagate ST340810A 40GB ATA
Karta sieci LAN: [zintegrowana] Intel
Karta sieci bezprzewodowej: D-Link AirPlus G
Nagrywarka DVD
Nagrywarka CD-R/RW HP
Zasilacz Enlight 300W

Awatar użytkownika

pc.qwerty

Zasłużony użytkownik
Posty: 3274
Rejestracja: 01 lip 2010, 11:28
    Macintosh Firefox

Post24 wrz 2011, 14:39

No to pewnie jest zajęty, musisz wbić na jakimś innym nicku.
There is no cloud. It's just someone else's computer.

Awatar użytkownika

Tomartin

Posty: 146
Rejestracja: 06 cze 2011, 20:50
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:
    Windows XP Opera

Post10 paź 2011, 15:40

A ja jestem PR0 Bo tam nie wchodzę :looka:
Spoilerpokaż

  • "Clockwork" - AMD Athlon Xp 2800 + 768 MB RAM DDR1|Grafika - GeForce 6200 256 Mb|HDD Seagate 250 Gb - Windows 7 SP1
    "Test Computer" - Tualatin 1 Ghz | 640 Mb ram| | GeForce 2 32 Mb| Dysk - Seagate 80 Gb
    Compaq("Kołpak") - Pentium II 400 MHz| 384 Mb ram| Grafika jakaś ATI 4 MB|HDD 30 Gb Samsung - Windows XP SP3
    WorkFlow - Celeron 2,4 GHz| 640 Mb RAM| ATI 9600 256 MB| HDD 250 Gb Seagate - Windows 7 SP1
    Media Center - Pentium III 733 Mhz | 384 Mb RAM|Grafika GeForce FX 5200 128 Mb| Hdd Samsung 20 Gb
    Oil Computer - Celeron 466 MHz| 32 Mb RAM| Grafika jakaś Nvidia 32 Mb| HDD 4 Gb - Windows XP SP3
    "PI Lite"- Pentium I 133 MHz| 16/32 MB RAM|Grafika ATI VGA|HDD "Kawior" 2 Gb - Systemu na razie brak

Awatar użytkownika

bsystem

Zasłużony użytkownik
Posty: 652
Rejestracja: 03 lis 2010, 16:44
    Macintosh Safari

Post10 paź 2011, 16:02

pr0 to ty będzie miał repa, jak zaraz bricka złapiesz.
Spoilerpokaż
Asus n61v | c2d p7450 | GT 240m | 4GB DDR3 | 320GB | Windows 8.1 x64
Fujitsu Siemens Esprimo V5505 | C2D T7550 2,2GHz 4MB Cache L2 (Merom) | 4GB RAM DDR2| 120GB| Windows 8.1 x64
Pentium 4 |Pentium 4 3.0GHz (Prescott) | 1 GB RAM DDR1 | 60 GB |Windows 8 RTM
Toshiba Satellite 1400-503 | Celeron-S 1,33GHz (tualatin :hyhy:) | 768 MB SD-RAM | 40GB | Windows XP SP3
K6-2| AMD K6-2 300MHz | 64MB SD-RAM |1GB| Windows 2000 Fresh by Rublik
Serwer 'Sempik': AMD Sempron 2800+ | ASUS K8V-MX | 1024 MB RAM DDR1 | S3 Graphics DeltaChrome Pro IGP | 20GB + 500GB | Windows 2k8
Pentium 4 1,7 GHz| OEM Fujitsu | 512MB SD RAM| 40GB
Sempron 2200+ | jakieś mobo MSI | 128MB DDR | 40GB
Intel Pentium III Coppermine | mobo na intelu | 128MB SD RAM | 80GB
Sempron 2800+ | ASRock K8NF4G-SATA2 | 512MB DDR | 160GB RAID0
Pentium II | mobo na slot1 | 128MB SD RAM | 2GB


Komputery mniej lub bardziej kompletne:

Amilo M7400 | Pentium M 1,3 GHz (Banias)| 512 MB RAM | dysk zbrickowany | +15" CRT
iPhone 5c + Dell e6230

Awatar użytkownika

pc.qwerty

Zasłużony użytkownik
Posty: 3274
Rejestracja: 01 lip 2010, 11:28
    Macintosh Opera

Post10 paź 2011, 17:08

A ja jestem PR0 Bo tam nie wchodzę :looka:
Nie, nie pr0, to się trochę inaczej nazywało.
Obrazek
There is no cloud. It's just someone else's computer.

Awatar użytkownika

Tomartin

Posty: 146
Rejestracja: 06 cze 2011, 20:50
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:
    Windows XP Opera

Post10 paź 2011, 17:46

Spadaj! Zły człowieku! Nosisz nasienie Boga!
Spoilerpokaż

  • "Clockwork" - AMD Athlon Xp 2800 + 768 MB RAM DDR1|Grafika - GeForce 6200 256 Mb|HDD Seagate 250 Gb - Windows 7 SP1
    "Test Computer" - Tualatin 1 Ghz | 640 Mb ram| | GeForce 2 32 Mb| Dysk - Seagate 80 Gb
    Compaq("Kołpak") - Pentium II 400 MHz| 384 Mb ram| Grafika jakaś ATI 4 MB|HDD 30 Gb Samsung - Windows XP SP3
    WorkFlow - Celeron 2,4 GHz| 640 Mb RAM| ATI 9600 256 MB| HDD 250 Gb Seagate - Windows 7 SP1
    Media Center - Pentium III 733 Mhz | 384 Mb RAM|Grafika GeForce FX 5200 128 Mb| Hdd Samsung 20 Gb
    Oil Computer - Celeron 466 MHz| 32 Mb RAM| Grafika jakaś Nvidia 32 Mb| HDD 4 Gb - Windows XP SP3
    "PI Lite"- Pentium I 133 MHz| 16/32 MB RAM|Grafika ATI VGA|HDD "Kawior" 2 Gb - Systemu na razie brak

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość