Dyskusja o modyfikacjach Mac OS pozwalających uruchomić go na zwykłym komputerze PC.
Awatar użytkownika

max135

Zasłużony użytkownik
Posty: 266
Rejestracja: 05 sie 2012, 21:37
    Windows 8 Chrome

Post08 maja 2013, 16:38

1.Toshiba Satellie c855 -12n
2.Intel(R) Celeron(R) CPU B815 @ 1.60GHz, 1596 MHz (Sandy Bridge) (x86, x86-64, MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, SSE4.1, SSE4.2)
3.Intel Panther Point HM76
4.Brak
5.Intel HD Graphics 2000 (Typ monitora 15.6" LCD WXGA) (Największy widzialny rozmiar ekranu 34 cm x 19 cm 15.3")
6.Realtek ALC269
7.Realtek RTL8139/810x
8.Realtek RTL8723AE 802.11n PCI-E
9.Dysk - TOSHIBA MQ01ABD050 (32FAF8QXS) (SATA-II) Nagrywarka TSSTcorp CDDVDW SN-208AB (ATA) Windows na pokładzie więc MBR
10. Jak to w laptopie: PS/2

lista konfiguracji wg tego poradnika : http://forum.osx86.org.pl/topics8/jak-z ... vt2415.htm

PS. Pewnie nie odpali Mac ;C

Awatar użytkownika

pc.qwerty

Zasłużony użytkownik
Posty: 3268
Rejestracja: 01 lip 2010, 11:28
    Macintosh Safari

Post08 maja 2013, 16:52

Już ci tam odpowiedziałem, ale co mi tam: nie odpali bo HD2000 :( Cała reszta OK.
There is no cloud. It's just someone else's computer.

Awatar użytkownika

Rublik

Moderator
Posty: 2847
Rejestracja: 25 lut 2009, 16:11
Kontaktowanie:
    Windows 8 Firefox

Post08 maja 2013, 17:05

Jeśli nie masz dedykowanej grafiki to nie odpalisz, przykro mi.
"Prawo ponad prawem, państwo w państwie, manipulacja całych ludzi mas. Serwowane nam kłamstwo na kłamstwie, otworzyć oczy obudzić się czas"

Honorowy Członek Mafii C-QUAM


Stacjonarny: Gigabyte GA-H81M-S2H | Celeron G1840 | 4GB DDR3 1333 | Radeon HD4870 512MB | Chieftec GPS-400AA-101A | Seagate ST1000DM3 1TB SATA3 | Windows 10 Pro N
Laptop: Samsung NP300E5A-S06PL | Core i5 2450M | 6GB DDR3 1333 | HD3000 | GT520MX | SanDisk SSD Plus 120GB | Windows 10 Pro
Telefon: Hujawei P8 Lite

Awatar użytkownika

max135

Zasłużony użytkownik
Posty: 266
Rejestracja: 05 sie 2012, 21:37
    Windows 8.1 Internet Explorer

Post08 maja 2013, 18:12

No nic... trudno :/ i tak niedługo zmieniam laptopa bo ten już mnie doprowadza do szewskiej pasji :kosz:
. .. Dzięki za pomoc ;)
Ostatnio zmieniony 08 maja 2013, 18:34 przez max135, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika

pc.qwerty

Zasłużony użytkownik
Posty: 3268
Rejestracja: 01 lip 2010, 11:28
    Macintosh Safari

Post08 maja 2013, 18:29

Szwedzka pasja? :trollface:
There is no cloud. It's just someone else's computer.

Awatar użytkownika

max135

Zasłużony użytkownik
Posty: 266
Rejestracja: 05 sie 2012, 21:37
    Windows 8.1 Internet Explorer

Post08 maja 2013, 18:34

Fail :trollface:

Awatar użytkownika

Rublik

Moderator
Posty: 2847
Rejestracja: 25 lut 2009, 16:11
Kontaktowanie:
    Windows 8 Firefox

Post08 maja 2013, 20:43

Drewniany laptop :D
"Prawo ponad prawem, państwo w państwie, manipulacja całych ludzi mas. Serwowane nam kłamstwo na kłamstwie, otworzyć oczy obudzić się czas"

Honorowy Członek Mafii C-QUAM


Stacjonarny: Gigabyte GA-H81M-S2H | Celeron G1840 | 4GB DDR3 1333 | Radeon HD4870 512MB | Chieftec GPS-400AA-101A | Seagate ST1000DM3 1TB SATA3 | Windows 10 Pro N
Laptop: Samsung NP300E5A-S06PL | Core i5 2450M | 6GB DDR3 1333 | HD3000 | GT520MX | SanDisk SSD Plus 120GB | Windows 10 Pro
Telefon: Hujawei P8 Lite

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość