Dyskusja o modyfikacjach Mac OS pozwalających uruchomić go na zwykłym komputerze PC.
Awatar użytkownika

Rublik

Moderator
Posty: 2849
Rejestracja: 25 lut 2009, 16:11
Kontaktowanie:
    Windows 2003 Opera

Post08 gru 2010, 15:57

Ja w pakiecie z iPC miałem już język polski.

Edit: widzę, że masz :)
"Prawo ponad prawem, państwo w państwie, manipulacja całych ludzi mas. Serwowane nam kłamstwo na kłamstwie, otworzyć oczy obudzić się czas"

Honorowy Członek Mafii C-QUAM


Stacjonarny: Gigabyte GA-H81M-S2H | Celeron G1840 | 4GB DDR3 1333 | Radeon HD4870 512MB | Chieftec GPS-400AA-101A | Seagate ST1000DM3 1TB SATA3 | Windows 10 Pro N
Laptop: Samsung NP300E5A-S06PL | Core i5 2450M | 6GB DDR3 1333 | HD3000 | GT520MX | SanDisk SSD Plus 120GB | Windows 10 Pro
Telefon: Hujawei P8 Lite

Awatar użytkownika

pc.qwerty

Zasłużony użytkownik
Posty: 3272
Rejestracja: 01 lip 2010, 11:28
    Windows 7 Firefox

Post08 gru 2010, 16:06

Ale ja wgrałem iAtkosa :P
Jeśli chodzi o iPC, to nie uruchamiał się u mnie nawet instalator.
There is no cloud. It's just someone else's computer.

Awatar użytkownika

Rublik

Moderator
Posty: 2849
Rejestracja: 25 lut 2009, 16:11
Kontaktowanie:
    Windows 2003 Opera

Post08 gru 2010, 17:48

Hackintoshe to jest zawsze jedna wielka loteria :P
"Prawo ponad prawem, państwo w państwie, manipulacja całych ludzi mas. Serwowane nam kłamstwo na kłamstwie, otworzyć oczy obudzić się czas"

Honorowy Członek Mafii C-QUAM


Stacjonarny: Gigabyte GA-H81M-S2H | Celeron G1840 | 4GB DDR3 1333 | Radeon HD4870 512MB | Chieftec GPS-400AA-101A | Seagate ST1000DM3 1TB SATA3 | Windows 10 Pro N
Laptop: Samsung NP300E5A-S06PL | Core i5 2450M | 6GB DDR3 1333 | HD3000 | GT520MX | SanDisk SSD Plus 120GB | Windows 10 Pro
Telefon: Hujawei P8 Lite

Awatar użytkownika

pc.qwerty

Zasłużony użytkownik
Posty: 3272
Rejestracja: 01 lip 2010, 11:28
    Windows 7 Firefox

Post08 gru 2010, 18:01

Najbardziej mnie dziwi że nawet w readme iatkosa jako minimum jest podana grafa GF 6600 GT którą mam, a nie mogę zmienić rozdziałki...
Spytam się jeszcze: da sie zrobić tak żeby przy starcie chameleon pokazywał nie tylko maka ale też windę (dyski inne niż mac są pokazywane po naciśnięciu klawisza) :?:
There is no cloud. It's just someone else's computer.

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość