Wszystko o oprogramowaniu Microsoftu.
Awatar użytkownika

TheMediator95

Posty: 468
Rejestracja: 29 kwie 2010, 9:35
Kontakt:
    Windows 8 Opera

Post25 wrz 2011, 21:14

Właśnie ale nie Oryginalnie zainstalujesz ten system, pomijając inne elementy...
Ale wiesz nie podejdziesz do laski i nie powiesz że widziałeś oryginalny instalator WIndowsa 3.1. :) :hyhy:
Wiesz co pc.qwerty ty chyba muszisz mnie kiedyś podszkolić w wirtualizacji :idea:

Awatar użytkownika

pc.qwerty

Zasłużony użytkownik
Posty: 3273
Rejestracja: 01 lip 2010, 11:28
    Windows 7 Opera

Post25 wrz 2011, 21:15

Wait, co znaczy "nie oryginalnie"?
There is no cloud. It's just someone else's computer.

Awatar użytkownika

PisarzKsiazkowicz

Moderator
Posty: 2205
Rejestracja: 27 sty 2010, 7:53
    Windows 7 Opera

Post25 wrz 2011, 21:16

Mediator, ja mam do Ciebie dwie prośby. Pierwsza, to zainwestuj w słownik. Druga - zmień dilera... :trollface:
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika

TheMediator95

Posty: 468
Rejestracja: 29 kwie 2010, 9:35
Kontakt:
    Windows 8 Opera

Post25 wrz 2011, 21:18

Nigdy nie wyskoczy ci komunikat : GENERALE WŁÓŻ DYSK NR. 2
Wiesz co musisz mi pokazać jak to się robi dokładnie... Bo nigdy nie miałem potrzeby robienia obrazu ISO z dyskietek.
A umiesz zainstalować NT3.1 Workstatin (tak z ciekawości) /?

@Pisarzksiazkowicz --- Oj tam oj tam parę literówek..
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2011, 21:20 przez TheMediator95, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika

PisarzKsiazkowicz

Moderator
Posty: 2205
Rejestracja: 27 sty 2010, 7:53
    Windows 7 Opera

Post25 wrz 2011, 21:19

Sondzem, rze musirz nałudżyć śe pisaci w jenzyku polskiem, jetnagrze to tylko moie sdanije.

"mósisz" mnie rozbroiło :D
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika

TheMediator95

Posty: 468
Rejestracja: 29 kwie 2010, 9:35
Kontakt:
    Windows 8 Opera

Post25 wrz 2011, 21:21

za szybko piszę :)

Awatar użytkownika

bsystem

Zasłużony użytkownik
Posty: 652
Rejestracja: 03 lis 2010, 16:44
    Windows 7 Opera

Post25 wrz 2011, 21:23

szybko nie tłumaczy z błędami :)
Spoilerpokaż
Asus n61v | c2d p7450 | GT 240m | 4GB DDR3 | 320GB | Windows 8.1 x64
Fujitsu Siemens Esprimo V5505 | C2D T7550 2,2GHz 4MB Cache L2 (Merom) | 4GB RAM DDR2| 120GB| Windows 8.1 x64
Pentium 4 |Pentium 4 3.0GHz (Prescott) | 1 GB RAM DDR1 | 60 GB |Windows 8 RTM
Toshiba Satellite 1400-503 | Celeron-S 1,33GHz (tualatin :hyhy:) | 768 MB SD-RAM | 40GB | Windows XP SP3
K6-2| AMD K6-2 300MHz | 64MB SD-RAM |1GB| Windows 2000 Fresh by Rublik
Serwer 'Sempik': AMD Sempron 2800+ | ASUS K8V-MX | 1024 MB RAM DDR1 | S3 Graphics DeltaChrome Pro IGP | 20GB + 500GB | Windows 2k8
Pentium 4 1,7 GHz| OEM Fujitsu | 512MB SD RAM| 40GB
Sempron 2200+ | jakieś mobo MSI | 128MB DDR | 40GB
Intel Pentium III Coppermine | mobo na intelu | 128MB SD RAM | 80GB
Sempron 2800+ | ASRock K8NF4G-SATA2 | 512MB DDR | 160GB RAID0
Pentium II | mobo na slot1 | 128MB SD RAM | 2GB


Komputery mniej lub bardziej kompletne:

Amilo M7400 | Pentium M 1,3 GHz (Banias)| 512 MB RAM | dysk zbrickowany | +15" CRT
iPhone 5c + Dell e6230

Awatar użytkownika

PisarzKsiazkowicz

Moderator
Posty: 2205
Rejestracja: 27 sty 2010, 7:53
    Windows 7 Opera

Post25 wrz 2011, 21:25

Nie sądzę.

m u s i s z = 6 klawiszy
m ó s i s z = 7 klawiszy

Które szybciej się pisze?
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika

TheMediator95

Posty: 468
Rejestracja: 29 kwie 2010, 9:35
Kontakt:
    Windows 8 Opera

Post25 wrz 2011, 21:25

tłumaczy tłumaczy bo ja jak za szybo piszę i nie patrze na monitor to zapominam o takim u otwartym bo w tedy to dla mnie nie ma żadniego znaczenia... czy ó czy u.
\\\EDIT
Jeden błąd zrobiłem z pośpiechu na 50 postów i takie pociski dostaje że nie wiem czy zasnę w nocy :(

Awatar użytkownika

PisarzKsiazkowicz

Moderator
Posty: 2205
Rejestracja: 27 sty 2010, 7:53
    Windows 7 Opera

Post25 wrz 2011, 21:29

...
Ja rozumiem, jakbyś napisał przez "u", ale wiesz że "ó" dłużej się pisze? Poza tym argumenty przeciwko VBoksowi i VMware są brane z dupy (nie umiesz przełączać nośników na uruchomionej maszynie bez wchodzenia do opcji? lol) i wynikają z niewiedzy.

Nie umiesz pisać bez patrzenia na klawę? O.o

Poza tym, nie jeden, bo jeszcze Ci się parę trafiło, ale jeszcze o tym nie wiesz. A jak nie będziesz mógł spać w nocy, to nawet lepiej, bo nauczysz się by nie robić błędów :D
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika

TheMediator95

Posty: 468
Rejestracja: 29 kwie 2010, 9:35
Kontakt:
    Windows 8 Opera

Post25 wrz 2011, 21:36

Mówiłem pociski...
1. Umiem pisać bez patrzenia na klawiaturę ale wiesz trochę wolniej mi to idzie
2. Ó się pisze szybciej niż zwykłe ponieważ kciuk i tak niedaleko altu a u jest dalej od o dla prawej ręki więc wiesz... :)
3. Może nie umiem zmieniać dyskietek z braku niewiedzy... ale ja bym to nazwał raczej przyzwyczajeniem do VPC. Myślę że i tak kiedyś jeszcze będę korzystał z VMWare, ale to co chciałem zrealizować z VPC nie dobiegło końca (Niestety).
4. A i Opera mi nie podkreśla błędów na czerwono :)

Awatar użytkownika

bsystem

Zasłużony użytkownik
Posty: 652
Rejestracja: 03 lis 2010, 16:44
    Windows 7 Opera

Post25 wrz 2011, 21:37

/me popiera pisarza

Argument, że opera ci nie podkreśla błędów jest z dupy. Szczerze wstydziłbym się gdybym walił takimi ortami :> Wszystko bierze się stąd, że za pewne nie czytasz wgl książek, albo są to znikome ilości.

wracając do tematu, z systemu beta nie korzysta się w codziennym użytku :>
Spoilerpokaż
Asus n61v | c2d p7450 | GT 240m | 4GB DDR3 | 320GB | Windows 8.1 x64
Fujitsu Siemens Esprimo V5505 | C2D T7550 2,2GHz 4MB Cache L2 (Merom) | 4GB RAM DDR2| 120GB| Windows 8.1 x64
Pentium 4 |Pentium 4 3.0GHz (Prescott) | 1 GB RAM DDR1 | 60 GB |Windows 8 RTM
Toshiba Satellite 1400-503 | Celeron-S 1,33GHz (tualatin :hyhy:) | 768 MB SD-RAM | 40GB | Windows XP SP3
K6-2| AMD K6-2 300MHz | 64MB SD-RAM |1GB| Windows 2000 Fresh by Rublik
Serwer 'Sempik': AMD Sempron 2800+ | ASUS K8V-MX | 1024 MB RAM DDR1 | S3 Graphics DeltaChrome Pro IGP | 20GB + 500GB | Windows 2k8
Pentium 4 1,7 GHz| OEM Fujitsu | 512MB SD RAM| 40GB
Sempron 2200+ | jakieś mobo MSI | 128MB DDR | 40GB
Intel Pentium III Coppermine | mobo na intelu | 128MB SD RAM | 80GB
Sempron 2800+ | ASRock K8NF4G-SATA2 | 512MB DDR | 160GB RAID0
Pentium II | mobo na slot1 | 128MB SD RAM | 2GB


Komputery mniej lub bardziej kompletne:

Amilo M7400 | Pentium M 1,3 GHz (Banias)| 512 MB RAM | dysk zbrickowany | +15" CRT
iPhone 5c + Dell e6230

Awatar użytkownika

TheMediator95

Posty: 468
Rejestracja: 29 kwie 2010, 9:35
Kontakt:
    Windows 8 Opera

Post25 wrz 2011, 21:41

I wszystko racja... po prostu internet jest brutalny... heh kiedyś ktoś to powiedział i miał rację.
Ale jedno jest pewnoe Oryginalność nigdy nie znajdzie uszanowania w grupie

Awatar użytkownika

bsystem

Zasłużony użytkownik
Posty: 652
Rejestracja: 03 lis 2010, 16:44
    Windows 7 Opera

Post25 wrz 2011, 21:43

dzy ya desh yesdem orgynalny?

wyróżniać możesz się np. wiedzą ale nie błędami ortograficznymi o.O
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2011, 21:55 przez bsystem, łącznie zmieniany 1 raz.
Spoilerpokaż
Asus n61v | c2d p7450 | GT 240m | 4GB DDR3 | 320GB | Windows 8.1 x64
Fujitsu Siemens Esprimo V5505 | C2D T7550 2,2GHz 4MB Cache L2 (Merom) | 4GB RAM DDR2| 120GB| Windows 8.1 x64
Pentium 4 |Pentium 4 3.0GHz (Prescott) | 1 GB RAM DDR1 | 60 GB |Windows 8 RTM
Toshiba Satellite 1400-503 | Celeron-S 1,33GHz (tualatin :hyhy:) | 768 MB SD-RAM | 40GB | Windows XP SP3
K6-2| AMD K6-2 300MHz | 64MB SD-RAM |1GB| Windows 2000 Fresh by Rublik
Serwer 'Sempik': AMD Sempron 2800+ | ASUS K8V-MX | 1024 MB RAM DDR1 | S3 Graphics DeltaChrome Pro IGP | 20GB + 500GB | Windows 2k8
Pentium 4 1,7 GHz| OEM Fujitsu | 512MB SD RAM| 40GB
Sempron 2200+ | jakieś mobo MSI | 128MB DDR | 40GB
Intel Pentium III Coppermine | mobo na intelu | 128MB SD RAM | 80GB
Sempron 2800+ | ASRock K8NF4G-SATA2 | 512MB DDR | 160GB RAID0
Pentium II | mobo na slot1 | 128MB SD RAM | 2GB


Komputery mniej lub bardziej kompletne:

Amilo M7400 | Pentium M 1,3 GHz (Banias)| 512 MB RAM | dysk zbrickowany | +15" CRT
iPhone 5c + Dell e6230

Awatar użytkownika

TheMediator95

Posty: 468
Rejestracja: 29 kwie 2010, 9:35
Kontakt:
    Windows 8 Opera

Post25 wrz 2011, 21:47

Dobra już spokój, piszę z 2 osobami na GG i próbuje napisać maila ale chyba mi to nie wyjdzie więc wiesz, myślę że każdemu się może zdarzyć. Piszę 70 słów na minutę. bsystem po np. powinna być kropka

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość